Basınsitesi, İzmir

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Serkan Karaıslı
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Basınsitesi, İzmir 35150

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• C

ce...

Bundan üç ay önce hamileyken tiroid kanseri olduğumu öğrendim, sonucumu gösterecek bir doktor ararken ( randevum yoktu, koridorda şokla ağlıyordum) Serkan hocam bana yardımcı oldu ki gene aynı hastahanede başka bir doktordan yardımcı olması için ricada bulununca odasından kovmuştu.O günden itibaren 3 ay boyunca bana öyle bir şefkat ve ilgi gösterdi ki Allah bin kere razı olsun. Ameliyat olmam gerekiyordu ama hamile olduğum için çok kaygılıydım, bana sanki bir yakını ailesinden biri gibi davrandı. Şuan ameliyatım başarılı bir şekilde bitmiş durumda ve hamileliğime çok şükür sıkıntısız bir şekilde önce Rabbim sonra onun sayesinde devam ediyorum. Şunu söylemeden geçemeyeceğim doktorluk aslında o kadar iyiliğe açık bir meslek ki bir güler yüz azıcık şefkat insanın derdini çok azaltabiliyor. Beni odasından ağlarken kovan o acımasız doktordan sonra Serkan hocam bana derman oldu kendisine bir ömür minnettar olucam. Rabbim sizi de hep iyilere denk getirsin inşallah.

• İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu  •