Selanik Caddesi No:33/5 Kızılay, Çankaya
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
O
o...
Gercekten herseyiyle 10 numara bir hekimdir. Şefkatli, Bilgili, becerikli, iletişimci, sevecen, konusuna hakim, Çok iyi niyetli, Çok başarılı bir hekimdir. Herkese tavsiye ederim. Bana göre; Dişhekimi demek Sermet Şahin demektir. Ailece güvenle koltuğuna oturabileceginiz ve kendinizi emanet edebileceğiniz birisidir.
Sermet Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sermet Şahin, Diş Hekimi, Periodontoloji.
Sermet Şahin adresi nerede?Sermet Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selanik Caddesi No:33/5 Kızılay Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sermet Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sermet Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sermet Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sermet Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sermet Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sermet Şahin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sermet Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Çankaya civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar