- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Adana
Serpil Sulu
Seyhan, Adana
Oğlumuz için görüşüyoruz biz kendisiyle, bizimle de görüşme sağlıyor ebeveyn olarak. 2.seansa gittik, haftaya 3 olacak. İlk izlenimlerim olumlu şu an.İlk seanstan itibaren yardımının dokunduğunu fark ettik. Hem çocuğa hem bize bilgilendirme sağlaması çok iyi. 2 seans olmasına rağmen ilk seanstan itibaren bayağı bir yol katettik. 7 yaşında bir oğlumuz var, çok haraketli ve çok konuşuyor. Oyun çocuğu olduğu için oyun terapisi eşliğinde yardımcı olmaya çalışıyor bize. İlk görüşmede bile dediğim gibi küçük de olsa bir sonuca getirdi bizi. Çok sıcakkanlı birisi, çocuğun yaşına inerek onu ürkütmeden yaş grubuna göre davranıyor. Çözmeye çalıştığı şeyleri başarıyor, ebeveyn olarak fark ettik bunu.
8 yaşında çocuğum var, okula gitmek istememe problemi için görüştük Serpil Hanım'la. 3-4 seans kadar görüşme sağlandı daha sonra ihtiyacımızın olmadığına karar verdik. Gayet iyi ve keyifli bir süreç geçirdik. Kendisi de çok sakin ve naif bir hanım zaten. Diğer danışacak olan kişilere de görüşmelerini tavsiye ederim.
f.....
8 yaşında dikkat eksikliği yaşayan çocuğumuzu emanet ettik Serpil Hanım'a. Başladığımızdan beri çok farklılık görüyoruz çocuk üzerinde. Ders çalışmalarında ilerlemeler var. İrdelemeler sonucu arkadaş ilişkilerinde, sosyal ilişkilerinde zayıf olduğunu fark etti kendisi. 8 seanstır bu sorunlarımız için yardım alıyoruz. Güzel yol aldık.Bir defa iletişimi çok kuvvetli, çocukların seviyesine iniyor ve onlara dokunabiliyor. Aile görüşmelerini de düzenli bir şekilde yapıyor tıpkı seans gibi. Daha önce gittiğimiz yerlerde aile kapıda 5 dakika bilgilendirme ile geçiştirilirdi, Serpil Hanım'ın desteği böyle değil seans gibi bize de bilgi aktarıyor. Biz aldığımız hizmetten çok memnunuz, tavsiye edebilirim herkese.
T
t.....
Gayet sıcakkanlı, işini iyi bilen bir insan. Hem 3 yaşındaki çocuğum için hem de kendim için danışma gereği duydum kendisine. Çalışan bir anne olduğum için çocuğa anneanne bakıyor bu doğrultuda iletişim problemleri yaşıyorduk çocuğumla. Nasıl davranmam gerekiyor, ne problemi var gibi konularla alakalı içimi rahatlatmak için destek almak istedim. Çok fazla ziyaret edemedim kişisel problemlerimden dolayı ama 2 seans gibi bir sürecimiz oldu. Gösterdiği yollar yeterince işime yaradı gerçekten. Çok sakin ve iyi niyetli, kişiye nasıl yaklaşacağını bilen bir psikolog.
Ö
ö.....
Serpil Hanım'ı gayet başarılı bulduk. Doktor Takvimi sitenizden yorumlarını okuyarak tercih ettik kendisini. 2 seans görüştük sadece çocuğumun farklı bir problemi var o yüzden ara verdik ama devam edeceğiz. Çocuğum 6 yaşında, görüşmeye başladığımızdan beri daha sakin. Çok ileri düzeyde bir şey görmedik, zaman alacak bir sorun bizimkisi.
T
t.....
Kibar, naif ve düzgün konuşan bir kadın kendisi. Çok memnunuz. Çocukla iletişim kurabilen, konuları ifade edebilen, bize de aktarımlarda bulunan, faydalı şeyler öğreten birisi. Kız kardeşimin oğlu da kendisinden yardım almıştı, onların tavsiyesi üzerine ulaştık kendisine. 12 yaşındaki çocuğumun kardeş kıskanması, öfke patlaması ve paylaşamama sorunsalları için danışıyoruz. Şu an biraz daha iyiyiz, sorunlarını dile getirebiliyor artık. Biz de onun istediği yönde gidiyoruz sakin ve uyumlu bir şekilde. 4 ya da 5 seans oldu yardım alalı. Yaklaşımı çok iyi, çocuğun dilinden anlayan şekilde davranıyor.
Biz çok memnunuz Serpil Hanım'dan. Çalıştığı kurumu takip ediyordum zaten önceden, daha sonra kendisi de orada hizmete başlayınca tavsiye yoluyla görüştük. 16 yaşındaki kızım için özgüven eksikliğinden kaynaklı bir problem nedeniyle danışıyoruz. Yaklaşık 2 aydır olumlu yönde ilerleyen görüşmemiz devam ediyor. Şu an iyi durumdayız. Kızımla frekansının tutması, onunla daha iyi güvenli paylaşımlarının olması bir anne olarak beni mutlu ediyor. Aldığımız desteği de kızım için yeterli buluyorum.
ze...0
Varolan problemimde beni dinlerken gösterdiği özveri ve iletişiminden çok memnun kaldım, sorunumu anlamam için ilettiği sorular ve cozum asamasinda ilerleme şekli sayesinde çok büyük yol katettigimi düşünüyorum. Mutlaka tavsiye ederim.
• başka bir yer • Anksiyete •
ez...c
Kızımda ileri seviyede dikkat dağınıklığı vardı bu şekilde ders çalışması ve günlük aktiviteleri ciddi etkileniyordu Serpil hanım ile tedaviye başladık çok fazla ilerlemeler oldu olumlu sonuçlar gördük ilgisi için kendisine tekrardan teşekkür ederim.
• başka bir yer • Memnuniyet •
mi...r
Çocuğum öğrenme güçlüğü yaşıyordu.ilk başta çözüm bulamadık.Ancak Serpil Hanım sayesinde sorunu keşfettik ve çözüm sürecini başlattık . İşinin ehli bir hanfendi.Birkez daha teşekkürlerimi sunuyorum
• başka bir yer • •
Serpil Sulu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serpil Sulu, Psikoloji. Size Serpil Sulu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu.
Serpil Sulu adresi nerede?Serpil Sulu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serpil Sulu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serpil Sulu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serpil Sulu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serpil Sulu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serpil Sulu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serpil Sulu hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Serpil Sulu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.