1995 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat fakültesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Kamuda ağırlıklı olarak çocuk& Ergen ve ailelerle çalıştım. 2021 yılında Rumeli üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamladım. Halen çocuk, ergen, yetişkin, çift ve ailelerle çalışmaktayım.
- Gelişim Bozuklukları
- Sigortası olan hastalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
b....s
Oglum için gittiğimizde tanıstık kendisiyle mükemmel bir kişilik ve bize çok iy bir danısman pedagog oldu kendisi tamamen herşeyimizi degiştirdi
Teşekkürler
P
p.....
Hem oğlum için hem de aile olarak desteği sayesinde çok yol katettik. Duyguları yönetmekte sorun yaşayan bir aileydik bu da hem öfke kontrolü hem de sosyal ilişkileri yönetmekte zorluk çıkarıyordu, Serpil Hocamız sayesinde göz görülür değişiklikler oldu hayatımızda.
aç...e
Yanında kendisini arkadaş gibi hissettiğim ve 2 yıl çalıştığım hocam, yaptığımız tedaviler ile şu an geçmişteki yüklerimden arındığımı görüyorum
C
ca...n
DURUMU ANLAMASI, ÇÖZÜM ODAKLI OLMASI HARİKA , İLETİŞİMİNİ ÇOK SEVDİK.
sü...r
Özel gereksinimli bir çocuk büyütmenin zorluklarının psikolojimde yarattığı etkileri hafifleten , çocuğumla ilgili alamadığım sorunlara yardım eden , çocuğumun bu toplumsal düzene ayak uydurmasını sağlamada, duygu kontrolünde ve bir birey olmasında büyük etkisi olan şahane bir insandır Serpil hocam . Yaklaşık 8 yıldır , her sıkıştığımızda , her sevincimizde kapısında olmaktan mutluluk duyuyorum .
teşekkürler..
Serpil Yertutan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serpil Yertutan, Psikoloji. Size Serpil Yertutan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi.
Serpil Yertutan adresi nerede?Serpil Yertutan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah.Candarlızade İbrahim Paşa Caddesi No:10-D/6 Güneş Plaza Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serpil Yertutan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serpil Yertutan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serpil Yertutan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serpil Yertutan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Serpil Yertutan hangi dilleri konuşuyor?Serpil Yertutan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serpil Yertutan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serpil Yertutan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serpil Yertutan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Serpil Yertutan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serpil Yertutan hangi sigortaları kabul ediyor?Serpil Yertutan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.