1994 yılında Samsun’un Çarşamba ilçesinde doğdum.İlk,orta ve lise öğrenimimi tamamladıktan sonra 2016 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans bölümünden mezun oldum. Mesleki gelişimime katkı sağlayacak bir çok kurs ve kongreye katıldım.2022 Eylül ayında FizyoÇarşamba Fizyoterapi & Pilates ismiyle kendi kliniğimi açtım.2022 yılında Academy of Spinal Rehabilitation’dan mezun olarak sıklıkla omurga sağlığı,skolyoz,kifoz,duruş bozuklukları alanında çalışmaktayım.2022 yılında Çene Eklemi Fizyoterapisi alanında eğitimlerimi de tamamlayarak bu alanda da hasta görmeye başladım.Diş sıkma,çene ekleminden ses gelmesi,çene ağrısı gibi semptomlarla çalışmaktayım. Bunun yanı sıra ortopedik problemlerle(bel düzleşmesi, boyun düzleşmesi, bel fıtığı, boyun fıtığı ,ortopedik diz problemleri ,ameliyat öncesi ve sonrası fizyoterapi),nörolojik hastalıklarda(inme,serebral palsi,omurilik felci..) Fizyoterapi desteği sağlamaktayım. Klinik pilates(özel ya da grup dersi)hamile pilatesi ,skolyopilates hizmetleri de vermekteyim.
- Omuz Ağrısı
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
Ş
ş.....
Bu zamana kadar kendime yaptığım en büyük iyilik klinik masaj almak oldu . Hem de en güvenilir ellerdenEmziren anneyim kronik boyun ağrılarıma o kadar iyi geldi ki, meğerse ben başımı sağa sola çeviremiyormuşum. İlginiz samimiyetiniz harikaydı
• FizyoÇarşamba Fizyoterapi & Pilates • Medikal Masaj •
di...k
Sevgi hanıma uzun süredir gitmek istiyordum ama kısmet olmadı. 05.02.2025te sırtımdaki dayanılmaz ağrılar için gittim ve devamını da talep ettim çünkü inanılmaz derecede iyi geldi.
• FizyoÇarşamba Fizyoterapi & Pilates • Diğer •
g…...t
Bel fıtığı başlangıcı ve boyun düzleşmesi şikayetiyle gittim. Sevgi Hanım çok sıcakkanlı, güleryüzlü, yardımsever ve alanında donanımlı mükemmel bir fizyoterapist. 3 ay nasıl geçti anlamadım çok severek devam ediyorum. Ağrılarım geçti çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim …
• FizyoÇarşamba Fizyoterapi & Pilates • Pilates •
K
k....a
Vücut ağrılarım için başvurdum. Seanslar ağrılarıma çok iyi geldi. Çok memnunum, 2 yıldır gidiyorum. Herkese tavsiye ederim. Reformer pilates çalışıyoruz. Alanında uzman, baya bilgiye ve deneyimi sahip, samimi ve yol gösterici bir uzman.
Y
y....s
Bel fıtığı ve bel kayması sıkıntım vardı, ayağımda uyuşma oluyordu. Bu sebepten dolayı başvurdum. 3 ay gittim, kısa bir ara verdim, tekrar başlayacağım. Ben çok faydasını gördüm, herkese tavsiye ettim. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. İlgili, alakalı, güler yüzlü bir uzman. İnsanlığı uzmanlığı iyi, memnunum kendisinden.
m....b
Sağlıklı yaşam ve bel düzleşmesi için başvurdum. Seanslarım çok keyifli geçiyor. 8-10 seans gittim, olumlu sonuçlar aldım. Kendimi genel olarak daha sağlıklı ve dinç hissediyorum. Sevgi Hanım'ın danışanı ile iletişimi iyi ve ilgili bir uzmanım, memnunum kendisinden.
Z
z....s
Bel ağrısı için başvurdum, hafif bir skolyozum vardı. Tavsiye üzerine 4 aydır gidiyorum. Tedavim güzel geçiyor, ben çok memnunum. Bel ağrı şikayetimde geçti, kendimi daha iyi hissediyorum. Doktor beni korkutmuştu. Sevgi Hanım ile görüştükten sonra çok rahatladım. Ağrımın oluş sebebini anlattı. Hareket çalıştık, herkese tavsiye ederim.
s....d
Fibromiyalji hastasıyım. Arkadaş tavsiyesi ile kendisine başvurdum. 32 seans gittim, ağrılarıma çok iyi geldi, esnedim kendisinden ve tedavisinden memnun kaldım. Çok güler yüzlü, sevimli, ilgili, tatlı bir uzman. İşini de çok güzel yapıyor.
a....ü
Boyun düzleşmesi için gittim. İsmini çok duydum, bu sebepten dolayı başvurdum. Çok memnunum kendisinden, 4 ay oldu, olumlu sonuçlar alıyorum. Pilates ağırlıklı çalışıyoruz. Sevgi Hanım işinde yetenekli ve becerikli, her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum.
Z
z....m
Tavsiye üzerine bel fıtığı için başvurdum. 3 seans gittim, masaj tekniği uyguladı, iyi geldi, rahatladım. Seanslarım bitti, çok iyi bir uzman. Alçakgönüllü, güler yüzlü, iyi bir insan. İşini düzgün ve temiz yapıyor, ben memnun kaldım kendisinden.
Sevgi Gül Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevgi Gül Köse, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Sevgi Gül Köse tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Randevu, Manuel Terapi, Manipülasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Ortopedik Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Boyun Fıtığı, Nörolojik Rehabilitasyon, İnme Rehabilitasyonu.
Sevgi Gül Köse adresi nerede?Sevgi Gül Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çay Mahallesi Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevgi Gül Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sevgi Gül Köse uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sevgi Gül Köse isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevgi Gül Köse, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevgi Gül Köse hangi dilleri konuşuyor?Sevgi Gül Köse ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sevgi Gül Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevgi Gül Köse tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sevgi Gül Köse hakkında ne düşünüyor?Toplam 151 hasta / danışan, Sevgi Gül Köse hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevgi Gül Köse hangi sigortaları kabul ediyor?Sevgi Gül Köse tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.