Antalya, Antalya
id...n
hastalarina karsi son derece ilgili ve güleryüzlü bir doktor ayni zamanda isinde çok basarili. bana karsi gosterdigi ilgi ve alakadan dolayi cok tesekkur ediyorum
mu...3
Mesleğine hakim ve çok başarılı,Hastalarına karşı güler yüzlü ve sevecen.Tarafıma göstermiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim.Başarıları daim olsun.Sağlık,huzur ve mutluluk diliyorum.
su...k
Tedavi yaklaşımı gerçekten fark yaratıyor, Başından savmaya çalışan doktorlar gibi değil öneriyorum.
mi...r
Sevil Altındal'ın ilgi ve alakası beni çok memnun etti. Daha önce gittiğim çoğu doktordan daha birikimli ve sıcakkanlı bir doktor. Herkese öneriyorum farkı göreceksiniz.
P
pe....
Sevil Altındal'ın teşhisi, tedavisi, içten yaklaşımı ile en iyi hekimlerimizden biri olduğunu düşünüyorum. Kendisini tanıdığım için çok şanslı hissediyorum. Ona ne kadar çok teşekkür etsem azdır. Başarılarının devamını diliyorum.
Sevil Altındal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevil Altındal, Kulak Burun Boğaz.
Sevil Altındal adresi nerede?Sevil Altındal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevil Altındal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevil Altındal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevil Altındal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevil Altındal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevil Altındal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevil Altındal hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sevil Altındal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları