Op. Dr. Sevilay Aynacı

Kulak Burun Boğaz · Daha fazla

Eskişehir 1 adres

Dr. Sevilay Küçük Aynacı, eğitim hayatına TED Ankara Koleji’nde başlamış ve ilkokul, ortaokul ile lise öğrenimini burada tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kulak Burun Boğaz (KBB) ihtisasını tamamlayarak uzmanlık unvanını almıştır.

Mesleki çalışmalarını Eskişehir’de, Özel Ümit Vişnelik Hastanesi’nde sürdürmektedir. Erişkin ve çocuk hastalarda kulak, burun ve boğaz hastalıklarının tanı ve tedavi süreçlerinde görev almaktadır.

İyi derecede İngilizce, orta düzeyde Almanca bilmektedir.

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3, Odunpazarı, Eskişehir 26020

• Sigortası olan hastalar

• B

Rinoplasti için İzmir'den tavsiye ile geldim Sevilay Hanım'a. İki burnumdan da az nefes alıyordum burun içi üstuste kiriklarim vardı.hem ameliyat öncesi hem sonrası güler yüzlü bilgilendirmeleri ve desteği devam etti.tekrar tesejjr ediyorm.instagramda yaptığı burunlarin doğallığını görün derim benim burnum da çok doğal oldu iyiki de gözü kapalı emanet ettim

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Sevilay hocama ağız içi yarası ve hassasiyeti şikayeti ile muayene oldum. Öncesinde başka hekimin verdiği ilacı kullanmama rağmen sonuç alamamıştım fakat Sevilay hocamın tedavisi ile çok çabuk sonuç aldım. Kendisi o kadar ilgili ki aynı zamanda yıllardır müzdarip olduğum sinizüt ve geniz akıntısı şikayetimin de sebeplerini detaylıca anlattı ve ilaç tedavisiyle şimdiden rahatladım. Mesleğinde öne çıkan bir hekim arıyorsanız gözünüz kapalı gelebilirsiniz.

• G

Sevilay hocama 3 aralıkta gittim bi önceki bi kaç özel hastanelere gitmeme rağmen bana gereken muayeneyi ilgiyi Sevilay hocam fazlasıyla gösterdi.muayane sonrası kısa ilaç tedavisi verdi sonra geçmek bilmeyen kulağımdaki sesler,ani işitme kaybı, denge problemi yaşayınca ilaçlı emar istedi hiç bir doktorun yapmadığı bakmadığı tetkıkler yaparak sonunda beynımde vestibüler schwannom teşhisi tespit etti.Kendisinden alllah râzı olsun keşke her hekim Sevilay hocam gibi en baştaki gibi araştırsa muayane etse.
    Gerekli tedavilerim sonraki süreçler ankarada devam etmeye başladı.

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

20 aylık kızım Eylül ün geniz eti ve dil bağı ameliyatını yaptı güler yüzlü samimi bir dr kızım çok rahat nefes alıyor artık korkularım vardı ama şuan ikinci günü ameliyatın hiç ameliyat olmamış gibi hiç komplikasyon olmadı çok memnun kaldık kendisinden iyiki varsınız sevilay hanım

• C

Henüz 3 yaşına gelmemiş kızımın yaklaşık 3 aydır geçmeyen orta kulak iltihabı vardı. Yüksek ateş ve işitme kaybı da cabası.. Çocuk hastalıkları ve KBB arasında mekik dokuduk. Ayda bir kontrole getirin diyen doktordan çıktıktan 2 gün sonra ateşimiz hemen artıyordu ve tekrar işitme kayıpları.. Tavsiye üzerine Sevilay hocaya geldik. Daha kulağına ilk bakışta "göçükler oluşmuş, geniz eti olabilir ve ameliyat gerekebilir, yoksa işitme kaybınız kalıcı hale gelir" Dedi. Sonuçlar, ön tanısını kanıtladı. Çok şükür geniz eti ameliyatı başarılı geçti, yavrum 1 haftadır ağzı kapalı uyuyor ve horlaması geçti, şimdiden iştahı bile açıldı. Kendisi iyi ki var!

• K

Uzun zamandır doktor arayışı içerisindeydim ve sevilay hanımı buldum. İyi ki de ona gitmişim. Burnumda eğrilik ve kemerli bir burnum vardı. İçimi çok rahatlattı.Süreç o kadar güzel ilerledi ki her sorumun cevabını aldım ve 30 aralıkta ümit hastanesinde ameliyat oldum. Şuan 8. Günündeyim ve çok rahatım. Eğer sizde bir doktor arayışı içerisindeyseniz o kişi kesinlikle sevilay hanım olmalı

• F

Doktor Sevilay hanim çok samimi içten ve sorun çözücüydü. Sinüzitim olduğunu soyledi ve gereken tedaviyi detaylica açıklayıp yardimci oldu.

• M

Sevilay hocama boğaz ağrısı,geniz akıntısı,ateş şikayetleriyle gittim Beni dikkatlice dinledikten sonra muayenesini yaptı.Alanında oldukça bilgili ve deneyimli bir hekim.Gerek yaklaşımından gerekse uyguladığı tedaviden çok memnun kaldım.

• başka bir yer Diğer  •

• K

Güleryüzlü ve ilgili. Kapıdan girişte güzel karşılıyor. Hastanın beklentilerine önem veriyor.

• F

Sevilay Hanım çok ilgili ve güler yüzlü bir hekim.İş deneyimi ve bilgisi oldukça iyi.Kendisi burun ameliyatımı yaptı hiçbir ağrı yaşamadım. Ameliyat sonrasında sorunsuz bir süreç yaşadım.