Op. Dr. Sevilay Aynacı

Kulak Burun Boğaz · Daha fazla

Eskişehir 1 adres

Dr. Sevilay Küçük Aynacı, eğitim hayatına TED Ankara Koleji’nde başlamış ve ilkokul, ortaokul ile lise öğrenimini burada tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kulak Burun Boğaz (KBB) ihtisasını tamamlayarak uzmanlık unvanını almıştır.

Mesleki çalışmalarını Eskişehir’de, Özel Ümit Vişnelik Hastanesi’nde sürdürmektedir. Erişkin ve çocuk hastalarda kulak, burun ve boğaz hastalıklarının tanı ve tedavi süreçlerinde görev almaktadır.

İyi derecede İngilizce, orta düzeyde Almanca bilmektedir.

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3, Odunpazarı, Eskişehir 26020

• Sigortası olan hastalar

• K

Güleryüzlü ve ilgili. Kapıdan girişte güzel karşılıyor. Hastanın beklentilerine önem veriyor.

• F

Sevilay Hanım çok ilgili ve güler yüzlü bir hekim.İş deneyimi ve bilgisi oldukça iyi.Kendisi burun ameliyatımı yaptı hiçbir ağrı yaşamadım. Ameliyat sonrasında sorunsuz bir süreç yaşadım.

• G

Sevilay hocam son derece ilgili, bilgilendirici bir hekim. Botoks işleminden hep korktum ama Sevilay hocam’ın yaklaşımı ve verdiği güvenle yaptırmaya karar verdim. sonuçtan çok memnunum, iyi ki yaptırmışım. Bu işlemle ilgili endişeleri olan herkese hocamla görüşmesini tavsiye ederim.

• başka bir yer Diğer  •

Sevilay Hoca’ya botoks için başvurdum ve sonuçtan son derece memnun kaldım. Yüz ifademin doğalını bozmadan tam olması gerektiği gibi bir işlem uyguladı. Kendisi alanında uzman ve her işleminde çok profesyonel bir hekimdir.

• G

Uzun araştırmalarım sonucunda Sevilay Hoca’yı tercih ettim ve sonuç beklentimin bile üstünde oldu. Kemerli bir burnum vardı ve doğal durması benim için en önemli konuydu. Sevilay Hoca yüz oranlarını inanılmaz iyi analiz ediyor; ne fazla ne eksik, tam olması gerektiği gibi bir sonuç çıktı. Süreç baştan sona profesyonelce ilerledi, hiçbir aşamada tereddüt yaşamadım. Eskişehir’de rinoplasti denince akla gelen ilk isimlerden biri olmayı fazlasıyla hak ediyor.

• B

Nefes alma problemim vardı meğerse burun kemiğim yüzünden nefes alamıyormuşum bu süreçte en iyi şekilde ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgili ve nazikti Doktorumuz Sevilay Aynacı iyi ki Tanımışım Elleriniz Dert görmesin çok güzel Bir Burun Ortaya Çıkarıyorsunuz

• G

Burun estetiği sürecimizden son derece memnun kaldık. İzmir’den gelmemize rağmen her aşamada kendimizi çok güvende hissettik. Sevilay Hoca hem ilgisi hem de profesyonelliğiyle gerçekten fark yaratıyor. Ameliyat öncesi beklentilerimizi dikkatle dinledi, ameliyat sonrası süreçte de her zaman ulaşılabilirdi. Sonuç tam olarak hayal ettiğimiz gibi, yüzle uyumlu ve doğal. Gönül rahatlığıyla Sevilay Hoca’yı herkese tavsiye ederiz.

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi Diğer  •

• P

Yıllardır mücadele ettiğim sinüzit ve alerjik problemlerimi çok kısa bir sürede çözdü Şehir Hastanesi için bir kayıp oldu ama nereye giderse oradayız. Bilgilendirici, sabırlı ve en önelisi ulaşılabilir hekim.

• başka bir yer Diğer  •

Hastalığım esnasında ilgi ve alakasından çok memnun kaldım

• K

Annemin kulak basinclariyla ile ilgili tedavisini yapti cok ilgili ve bilgili bir doktor.tum detayli bilgileri vererek herseyi cok iyi acikladi