Görüşler
me...y
27.11.2025 tarihinde geçirmiş olduğum prostat ameliyatımı büyük bir başarıyla gerçekleştiren Kayseri Acıbadem Hastanesi Üroloji Bölümü hekimi Doç. Dr. Şevket Tolga Tonbul'a en içten şükranlarımı sunuyorum.
70 yaşında bir hasta olarak ameliyat sürecine girerken bazı endişelerim vardı. Ancak Sayın Hocamızın bilgi birikimi, tecrübesi, hastasına yaklaşımı ve verdiği güven sayesinde bu süreci son derece rahat geçirdim. Ameliyatım başarılı bir şekilde tamamlandı ve sağlığıma kavuşmamda büyük emeği oldu.
Kendisi sadece başarılı bir cerrah değil, aynı zamanda hastasını dikkatle dinleyen, her sorusuna sabırla cevap veren ve moral veren çok değerli bir hekimdir. Gerek ameliyat öncesinde gerekse sonrasında göstermiş olduğu ilgi ve alakadan son derece memnun kaldım.
Allah kendisinden razı olsun. Başarılarının devamını diliyor, sağlık alanında daha nice hastaya şifa olmasını temenni ediyorum.
Saygılarımla,
Mehmet Altunsaray
Kayseri• Doktor Muayenehanesi • Diğer •
Şevket Tombul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şevket Tombul, Pratisyen.
Şevket Tombul adresi nerede?Şevket Tombul adresini belirtmedi. Şevket Tombul yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şevket Tombul adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şevket Tombul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şevket Tombul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şevket Tombul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şevket Tombul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şevket Tombul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şevket Tombul hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şevket Tombul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.