Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Mardin 1 adres
Fizyoterapist olarak fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında görev yapmaktayım. Mesleki uygulamalarımda bilimsel ve güncel yaklaşımları esas alarak, bireylerin ihtiyaçlarına uygun değerlendirme ve planlama yapmaktayım.
Nörolojik, ortopedik, pediatrik, sporcu, geriatrik ve kas-iskelet sistemi rehabilitasyonu alanlarında hizmet sunuyorum. Tedavi süreçlerimde bilimsel yaklaşımı esas alırken bireylerin günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları dikkate alarak kişiye özel planlama yapılmaktayım. Amacım, hastaların tedavi sürecini güvenli ve anlaşılır bir şekilde deneyimlemelerini sağlamaktır.
- Bel fıtığı
Online Hizmet
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Dakiklik
mu...n
Gerek Şeyhmus hoca olsun gerek Ayşe hoca olsun bilgili,ilgili, tecrübelidir.( Karşılamadaki arkadaşlar/ hocalar güleryüz ve konu hakkında danışma bilgi alışverişi gibi şeyleri söylememe gerek bile yok diye düşünüyorum.) Bu tarz fizik tedavi konusunda arayış içindeki herkese öneririm. Sağlam Fizyolife'a ...
C
ce...l
Benim tedavimde vede yurumemde büyük ilgi ve gareytiniz sayesinde başardım hocam herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidin ve ilesmenizdeki farkı kendiniz görün derim
Z
z...
Ben skolyoz için Şeyhmus Hocaya bir akrabamızın tavsiyesi üzerine ulaştım. İki aydır skolyoz tedavisi görüyorum, çok iyi sonuç aldım ve hâlâ tedaviye devam etmekteyim. Kendisi skolyoz alanında çok başarılı bir hoca, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
m...
Bel fıtığı şikayetiyle Şeyhmus hocaya başvurdum, bir yakınım tarafından tavsiye üzerine gittim ve Şeyhmus hocanın uyguladığı modern tedaviler sonucunda şu an çok iyiyim ve ağrılarım geçti. Önceleri yürümekte zorluk çekiyordum ama şu an çok rahat yürüyor ve günlük aktivitelerimi yerine getirebiliyorum. Şeyhmus hocayı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Ç
ç...
Ben çok memnun kaldım, şiddetli ağrılarla gittim, ağrılarım yüzde otuza indi. Ayrıca çalışanların ilgisi, güler yüzlülüğü harikaydı; özellikle Şeyhmus Hoca. Kesinlikle tavsiye ediyorum, pişman olmazsınız.
d...
Yaşadığım ilçede işinde iyi bir fizyoterapist araştırıyordum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Fzt. Şeyhmus Bey’e ulaştım. Sağ dizimden menisküs ameliyatı olmuştum, sol dizimde de aşırı ağrı ve deformasyon yaşıyordum. Ameliyattan sonra bayağı ödem vardı iki dizimde de. Yürümekte ve uzun süreli ayakta kalmakta zorlanıyordum, yaşam kalitemi etkiliyordu. Şeyhmus hocanın uyguladığı tedavi çok işe yaradı. Daha rahat yürüyebiliyorum, işimi daha rahat yapıyorum.
f....b
İlk sean için iyi etki ilerleyen haftalar da daha net Yorum yalabilirim
C
c...
Bir akrabamın tavsiyesi üzerine ulaştım. Trafik kazası geçirdim, femur kemiğim kırıldı; bükülme ve kas geliştirme sürecimiz oldu. Hocamız mesleğinde çok başarılı ve titiz. Onun gayreti ve de mesleğine olan aşkı ve saygısı sayesinde şu anda yürüyebiliyorum. İyi ki böyle bir uzman tedavi etmiş beni. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
n...
Kızımı bir tanıdık tavsiyesiyle götürdük Şeyhmus Hocaya. Kardeşim 14 yaşında ve o yaşa kadar hiç yürümemişti. Şeyhmus Hoca’nın uyguladığı tedaviler sonucunda kızım ilk önce walker aracılığıyla, daha sonra bastonla adım atmaya başladı ve şu an bastonla daha iyi yürümeye başladı. Tedaviden memnunuz ve tavsiye ediyoruz.
R
r...
Kızıma Guillain-Barre teşhisi konulmuştu. Bu süreçte bir tanıdık tavsiyesiyle Şeyhmus hocaya başvurduk ve kızım yürümekte zorluk çekiyordu, çoğu zaman yere düşmeleri de oluyordu. Bu süreçte Şeyhmus hocanın uyguladığı tedaviler sayesinde kızımın yürümesi ciddi oranda iyileşti ve artık rahat bir şekilde yürüyebiliyor ve koşabiliyor. İlgi ve alakalarından dolayı çok memnunuz ve tavsiye ediyorum.
Şeyhmus Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyhmus Sağlam, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Şeyhmus Sağlam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Online Hizmet.
Şeyhmus Sağlam adresi nerede?Şeyhmus Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Cd. yılmaz Çeçen Apt. altı No:26 Mardin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyhmus Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şeyhmus Sağlam uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şeyhmus Sağlam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyhmus Sağlam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şeyhmus Sağlam hangi dilleri konuşuyor?Şeyhmus Sağlam ile Türkçe, Kürtçe dilinde konuşabilirsiniz.
Şeyhmus Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyhmus Sağlam tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeyhmus Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 88 hasta / danışan, Şeyhmus Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyhmus Sağlam hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyhmus Sağlam tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.