Fizyoterapist olarak fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında görev yapmaktayım. Mesleki uygulamalarımda bilimsel ve güncel yaklaşımları esas alarak, bireylerin ihtiyaçlarına uygun değerlendirme ve planlama yapmaktayım.
Nörolojik, ortopedik, pediatrik, sporcu, geriatrik ve kas-iskelet sistemi rehabilitasyonu alanlarında hizmet sunuyorum. Tedavi süreçlerimde bilimsel yaklaşımı esas alırken bireylerin günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları dikkate alarak kişiye özel planlama yapılmaktayım. Amacım, hastaların tedavi sürecini güvenli ve anlaşılır bir şekilde deneyimlemelerini sağlamaktır.
- Bel fıtığı
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Cd. yılmaz Çeçen Apt. altı No:26, Kızıltepe, Mardin
- Sigortası olan hastalar
b....)
4 yaşındaki kızımın skolyoz sorunu için başvurduk. 4-5 aydır gidiyoruz, seanslardan verim almaya başladık. Skolyozunda düzelmeler var. Her konuda ben memnunum. Sabırlı, güler yüzlü, ilgili, anlayışlı bir uzman. Seanslar yeterli oluyor.
n....a
Kalça ve baldır kısmımda sinir sıkışması vardı, tavsiye üzerine başvurdum. Yaklaşık 8 seans gittim. Terapilerden önce uzanamıyordum, yürüme konusunda sıkıntı çekiyordum ve ayakta durduğum zaman kalça kısmımda yanma oluyordu. Seanslardan sonra bu şikayetlerim %90 derecede azaldı. Danışanlarıyla iyi ilgileniyor. Tedavi şeklini hastalarına göre yönlendiriyor. Sorunun kaynağını bulmaya çalışıyor. Kendi çıkarlarını değil danışanının çıkarlarını göz önünde bulunduruyor. 12 değişik uzmana gittim ama en iyi tedavi şeklini Şeyhmus Bey'in yöntemleriyle buldum. Gayet memnunum. Allah razı olsun.
L
l....a
Dirseğim ağrıyordu, tavsiye üzerine başvurdum. 4-5 seans gittim. Sürecim devam ediyor. Seanslar sayesinde sorunuma çözüm bulabiliyorum. Şeyhmus Bey'in teknik bilgisinden şüphem yok. Samimiyeti insanı çekiyor.
Ş
ş....ö
Yüz felci geçirdim, bu sebepten dolayı başvurdum. Seanslar sayesinde daha iyiyim, yüzde 80 düzeldim. Mesleğinde samimi bir uzman. İşini severek yapıyor; danışanıyla iletişimi iyi. Tedavileri gayet olumlu. Allah yolunu açık etsin. Böyle bir tedavi merkezinin bölgemize katkısı olacağına inanıyorum. Başarı gösterecek.
h...
Şehmus Hoca'ya arkadaş tavsiyesiyle ulaştım. Boyun fıtığım vardı. Ağrım çoktu. Tedavisinden memnunum. Tavsiye ederim.
Ben daha önce bel fıtığı hastasıydım ve skolyoz hastalığım da var. Şeyhmus Hocanın yanına gittim ve süreçten çok memnunum. Herkes ona gidebilir. GTO terapisi uygulandı, bir de skolyozla ilgili hareketler yapıyoruz. Her gittiğimde aynı tedavileri uyguluyoruz ve iyileşme sürecinde etkili olduğunu hissediyorum. İkinci seans sonrasında daha iyi hissediyorum, toplamda 8 seans oldu ve tedaviye devam ediyorum. Hem söyledikleriyle ikna edici hem de kullandığı makineler etkili olduğu için çok memnunum. Daha önce bu konuda deneyimim olmuştu, masaj ve aletlerle ilgili memnun kalmamıştım, ancak Şeyhmus Bey güvenle devam edebileceğim bir doktor.
i̇....
10 yıldır fibromiyalji hastalığım vardı şu anda ağrılarım gitti. Çok rahatım, hiçbir sıkıntım yok her şeyimi yapabiliyorum. 10-12 seans sürdü. Yüzümde egzamam vardı o bile geçti. Annemde 8 yıldır omuzunu kaldıramıyordu hiçbir yerde sonuç alamamıştık ama kendisinin tedavisi sonucunda annem kolunu kaldırabiliyor. Şeyhmus Bey'in ilgisi, alakası mükemmel. Tedavimden çok memnunum. İyi ki kendisine rastlayıp gitmişim.
a....)
Şeyhmus Hoca tanıdığım, gördüğüm en iyi fizyoterapist olabilir. Çocuğum haricinde birçok danışanı kendisine götürdüm. Çocuğumun bel fıtığı şikayeti vardı 2 seansta bile farkı gördü. Annemin topuk dikeni, aşil tendon rahatsızlığı vardı acil ameliyat denilmesine rağmen iyileşti.
Ş
ş....)
Şeyhmus Hocadan çok memnunuz. Bütün herkese tavsiye ederiz. Annem ms hastası 2 aya yakın bir süredir kendisinden terapi alıyoruz ve çok memnunuz. Tedavilerden sonra çok şükür iyi yönde ilerleme var. Şeyhmus Hoca çok ılımlı, çok iyi huylu, samimi birisi. Kendisinin danışanlarını rahatlatan bir tavrı var bu bizim için çok önemli bir şey.
Şeyhmus Bey gayet iyi bir insan. Menisküs ve çapraz bağı ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra doktorların bana verdiği süre 5-6 aydı ama kendisinin yanında 1-2 haftada ayağıma basmaya başladım. 1 ay tedavi uyguladı ve 1 ayda eski halime döndüm. Şeyhmus Bey çok iyi bir hoca. Danışanlarına gösterdiği saygı ve mütevazi ile işinde bayağı başarılı. Kendisi işinin hakkını veriyor.
Şeyhmus Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyhmus Sağlam, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Şeyhmus Sağlam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Şeyhmus Sağlam adresi nerede?Şeyhmus Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Cd. yılmaz Çeçen Apt. altı No:26 Mardin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyhmus Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeyhmus Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeyhmus Sağlam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyhmus Sağlam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Şeyhmus Sağlam hangi dilleri konuşuyor?Şeyhmus Sağlam ile Türkçe, Kürtçe dilinde konuşabilirsiniz.
Şeyhmus Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyhmus Sağlam tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeyhmus Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 75 hasta / danışan, Şeyhmus Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyhmus Sağlam hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyhmus Sağlam tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Mardin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Mardin bölgesinde SGK kabul eden Fizyoterapistler
- Mardin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
- Mardin bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
- Mardin bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Fizyoterapistler