Diyarbakır
C
ce...n
Benim ayağımda kireçlenmeden dolayı platin taktı doktor bey çok güzel ilgilendi hoşgörülü ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
• muayehane • Diğer •
Ü
üm...
Trafik kazası geçirdik ailecek. Benim ameliyatımı, annemin takibini yapıyor. Bacağıma platin taktı. Takibini yaptı . Sürekli ilgilendi.
• muayehane • Diğer •
me...l
Çok iyi bir hoca benim ayağına platin taktı ve çok iyi şimdi haftada 3 maç yapabilecek kadar iyi Allah razı olsun ondan
Ş
şe...k
elimdeki damar ve tendon kesiklerini çok güzel bir şekilde ameliyat etti ve kontrollerde çok güler yüzlü mütavaazi davrandı ve halen beni tedavi ediyor tşk ederim.
as...k
sağduyulu,hızlı ve kaprissiz çalışarak 2 asistan arkadaşıyla birlikte kızımın ayağını kurtardı
Seyithan Çetinkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seyithan Çetinkaya, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Seyithan Çetinkaya adresi nerede?Seyithan Çetinkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seyithan Çetinkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seyithan Çetinkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seyithan Çetinkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seyithan Çetinkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seyithan Çetinkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Diyarbakır bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Diyarbakır bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Diyarbakır bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları