Kariyeri boyunca çeşitli anaokullarında öğretmen ve yönetici olarak görev almış olup, bu süreçte çocuk gelişimi, davranışsal sorunlar ve ailelerle etkili iletişim konularında kapsamlı deneyim kazanmıştır. Çocukların bireysel potansiyellerini keşfetmeleri ve gelişimsel sorunlarıyla başa çıkabilmeleri için rehberlik ederken, ailelere doğru yaklaşımlar geliştirme konusunda da destek sağlamaktadır.
Uzmanlık alanları arasında çocuk değerlendirme testleri;
Porteus Labirenti
Ankara Gelişim Envanteri (AGTE)
Frankurter Dikkat Testi
Benton Görsel Bellek Testi
Kinder ANGST
Kent EGY: 6-14 Yaş Zekâ Testi
SDÖT: Öğrenme ve Bellek Testi
WISC-R (Wechsler Çocuklar için Zekâ Ölçeği)
Moxo Dikkat Testi
- Hiperaktivite
- Uyum Bozuklukları
- Okula Uyum Sorunları
- Tırnak Yeme
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Atakent Ağaçaltı Sokak No13, Ümraniye
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
m....)
Kızım için başvurduk. Okul ve kardeş kıskançlık problemi vardı. Sürecimiz çok güzel ilerledi. Açıklayıcı, güler yüzlü, işini özverili yapan bir uzman. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kısa sürede güzel sonuçlar aldık. Herkese tavsiye ederim.
m...
Şeyma Hanım’a sosyal medya üzerinden ulaştım. Şeyma Hanım güler yüzüyle çocuklarla harika bir bağ kuruyor ve bir ebeveyn olarak sizi çok rahatlatıyor. Kızımla, okul ve kardeşiyle alakalı çalıştık; seanslardan kısa sürede çok güzel sonuçlar aldık. Şeyma Hanım'ın geri bildirimleriyle çocuğumuza daha bilinçli yaklaşıyoruz. Kendisini işini bu kadar severek ve önemseyerek yaptığı için tavsiye ederiz. Seanslara devam ediyoruz ve çevremdeki arkadaşlarıma da öneriyorum.
d.....
Şeyma Hanım’la çocuğumuz için oyun terapisi arayışındayken tanıştık. Güler yüzü, samimi tavırları ve biz ebeveynleri asla yargılamadan verdiği destek bize gerçekten çok iyi geldi. Her seans sonrası paylaştığı geri bildirimlerden süreci daha iyi anlamamızı sağladı. Çocuğumuzdaki olumlu değişimleri görmek bizi çok mutlu ediyor. Şeyma Hanım’ı gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederiz.
• Bahar Teacher Akademi • Randevu •
s....e
Şeyma Hoca’nın çocuklarla iletişimi gerçekten çok güzel. İki çocuğum da onu çok seviyor hemen bir bağ kuruyor çocuklarla. Biz iki çocuğumuz için de ondan destek alıyoruz. Kızım 8 seanstır oyun terapisine gidiyor, bu süreçte çok güzel gelişmeler gördük. Her seans sonrası bizimle paylaşımlar yapıyor bizi bilgilendiriyor ve rahatlatıyor. Ne zaman arasak ya da yazsak kendisine kolayca ulaşabiliyoruz.
Diğer kızım ise üç aydır bireysel eğitim alıyordu. Artık gerek kalmadığını söyledi Şeyma Hoca. Biz çok memnunuz herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.• Bahar Teacher Akademi • Randevu •
i̇...m
Kreşte öğretmeni, çocuğumuzun yaşıtlarına göre biraz daha içine kapanık olduğunu ve yönergeleri takipte zorlandığını söyleyince bir uzmandan destek almaya karar verdik. İnternette araştırırken Şeyma Hanım’ı bulduk ve görüşmeye gittik. İlk karşılaşmamızda bile güven veren yaklaşımıyla içimizi rahatlattı. Çocuğumuzla birebir vakit geçirdi, onu oyunla tanıdı. Sonrasında bizimle detaylı bir şekilde paylaştı gözlemlerini. Hem bizimle hem çocuğumuzla kurduğu iletişim çok doğal ve samimiydi. Bize özel hazırladığı ev programı sayesinde artık evde daha kaliteli zaman geçiriyoruz. Özellikle oyun sırasında dikkat süresi arttı, kelime dağarcığı da gözle görülür şekilde gelişti. Gönülden tavsiye ederiz.
• Bahar Teacher Akademi • Randevu •
e ...
Şeyma hanım, çocuğumun ihtiyaçlarını anlamamda çok yardımcı oldu. Bir ebeveyn olarak benim de nasıl daha etkili destek olabileceğimi detaylıca anlattı. Kızım için aldığımız seanslar sayesinde, onunla daha sağlıklı iletişim kurmaya başladık. 2 yaş sendromu döneminde yaşadığı zorlukları aşmasına çok yardımcı oldu. Şeyma hanımın önerileriyle, duygularını ifade etmenin yollarını bulduk. Kızımın gelişimini görmek bizim için çok değerli. Herkese gönülden tavsiye ediyorum.
• Online Danışmanlık • Diğer •
i....h
Oğlum, yaşadığı zorluklar nedeniyle içine kapandı ve insanlarla iletişim kurmakta zorlanıyordu. Zamanla kendini daha da geri çekmişti. Ancak Şeyma Hanım’ın yönlendirmeleri ve desteği sayesinde oğlumda büyük bir gelişim gördük. Artık kendine güveni yerine geldi, daha sosyal ve mutlu bir çocuk oldu. Hem evde hem okulda bu olumlu değişiklikler fark ediliyor. İnsanlarla rahatça konuşuyor, güler yüzlü ve esprili bir çocuk oldu. Şeyma Hanım’ın katkısı emeği çok büyük.
• Online Danışmanlık • •
g....u
Şeyma Hanım, ilk çocuk heyecanımızda ve tecrübesizliğimizde bize çok yardımcı oldu. Çocuğumuzla ilgili zorlandığımız süreçlerde hep yanımızdaydı ve çocuğumuzun gelişimini daha bilinçli bir şekilde takip edebiliyoruz. Her konuda bize inanılmaz destek oldu ve hala da bizi bırakmadan ilgilenmeye devam ediyor.
• Online Danışmanlık • •
ah...t
Kızım uzun süredir okula alışmakta zorlanıyor, arkadaşlarıyla da iletişim kuramıyordu. Derslerindeki sıkıntılar da eklenince bir çözüm arayışına girdik. Bu süreçte Şeyma Hoca ile tanıştık, sağladığı destek bizim için çok önemliydi.
Sadece kızımla değil, bizimle de ilgilenerek ne yapmamız gerektiğini gösterdi. Kızımın özgüvenini artıracak yöntemlerle kısa zamanda hem arkadaşlarıyla ilişkileri düzeldi hem de derslerinde gelişme gösterdi. Biz de bu süreçte daha sakin ve bilinçli bir şekilde hareket etmeyi öğrendik. Şeyma Hoca’nın yardımı, kızım için çok faydalı oldu.• Çocuk Gelişimi Şeyma Maçi • Aile Danışmanlığı Randevusu •
Z
zi...k
4 yaşındaki kızım çevresiyle iletişim kurmakta zorlanıyordu ve sosyal etkileşimlerde oldukça geri plandaydı. Şeyma Hanım ile tanıştığımızda süreçle ilgili kafamda birçok soru işareti vardı. Daha ilk haftalardan itibaren kızımın tepkilerinde olumlu değişimler görmeye başladım. Eskiden hiç göstermediği şekilde çevresine ilgi duymaya ve oyunlara dahil olmaya başladı. Şeyma Hanım, hem bizi bilgilendirerek hem de kızıma uygun yaklaşımlar geliştirerek süreci kolaylaştırdı. Ayrıca, bana çocuğumla nasıl daha iyi bir bağ kurabileceğim konusunda rehberlik etti. Onun sayesinde çocuğumun gelişimine ben de katkı sağlayabiliyorum.
• Çocuk Gelişimi Şeyma Maçi • Oyun Terapisi •
Şeyma Maçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Maçi, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Şeyma Maçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Danışmanlığı, Aile Danışmanlığı Randevusu, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Değerlendirme Testleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Dikkat Testleri.
Şeyma Maçi adresi nerede?Şeyma Maçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Ağaçaltı Sokak No13 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Maçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şeyma Maçi uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şeyma Maçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Maçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Şeyma Maçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Maçi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeyma Maçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Şeyma Maçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyma Maçi hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyma Maçi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.