Uzm. Dyt. Şeymanur İmik

Diyetisyen daha fazla

Uzman Diyetisyen Şeymanur Çelikkanat İmik 2016 yılında Kırklareli Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur. Okan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsün'de yüksek lisans programını tamamlamış olup uzman diyetisyen olarak meslek hayatını devam etmektedir. Mezun olduktan sonra Oximedlife güzellik merkezinde ve ardından Op.Dr. Sedat Umur Kadın Doğum Kliniğinde hizmet vermiştir. 2024 şubat ayı itibari ile danışanlarına online diyet hizmeti vermeye başlamıştır.

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Röportaj

• M

Şeyma hanımı sosyal medya aracılığı ile tanıdım.Kendisi çok ilgili davrandı. Gebelik düşündüğümü söyledim . Sürekli ona göre listeler hazırladı. Çok şükür gebeyim. Gebelik sürecimde listelerini özenle hazırladı ve hep seçenekler verdi. Kendimi hiç diyette gibi hissetmedim. Sadece diyet değil psikolojik destek de sağladı. Özellikle samimiyetinden ötürü çok şanslıyım. . Arkadaşlığı, kişiliği,anneliği mükemmel bir insan .

• Online Danışmanlık Online Diyet  •

Gebelik şekeri için kendisi ile iletişime geçtim çok iyi sizi anlayan takiplerini çok iyi yapan gün gün bilgi alıp bilgilendirme yapan biri daha yolun başındayız ama iyiki karşılaştık

• Online Danışmanlık Gebelik Diyeti  •

Gebelik şekerim yüksek çıktığı için kendisiyle çalışmaya başladık. İlk bir hafta gözlemleyerek 2.haftada vücudumun neye ihtiyacı olduğunu anladı ve ona göre bir program hazırlayarak çok kısa sürede şekerimi olması gereken seviyeye çekti :) bu süre zarfında da bebeğimin gelişimi gayet yolunda ilerledi. Online seanslarımızda da çok hoş bir sohbeti var, sizi her konuda bilgilendiriyor. Ben kendisinden çok memnunum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• P

Hamileliğimin 12. Haftasın da şeyma hanımla tanıştım çeşitli pratik besleyici öğün önerileriyle süreci hem pozitif hem keyifle geçirmemi sağlıyor kendisi ilgili güler yüzlü her sorunuza detaylıca bilgi veren açıklayan tecrübeli ve çok samimi bir diyetisyen , gönülden tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Gebelik ve Beslenme  •

• N

Şeymanur Hanım’la hamileliğimin ilk günlerinden 30. Haftasına kadar birlikteydik. Bana sağlıklı beslenme disiplini kazandırdı ve bu sayede ben dengeli ve ideal kilo alırken bebeğimin gelişimi olması gerektiği gibi ilerledi. Benim için en önemlisi Şeymanur Hanım’ın her zaman ulaşılabilir olmasıydı. Yeri geldiğinde doktoruma danışmak yerine ona danıştım. Hamilelik gibi hassas bir süreçte kendinizi iyi hissettirecek harika bir enerjisi var.

• Online Danışmanlık Gebelik ve Beslenme  •

• D

Şeymanur hanım gebelik sürecimde birçok yönden beni detaylı bilgilendirirek aklımdaki tüm soruları titizlikle giderdi.Her yönden verdiği bilgiler gebelik sürecim boyunca bana ışık oldu ve sayesinde bebeğim sağlıkla gelişirken bende de yine sağlıkla kilo kontrolü sağlanmış oldu.Şeymanur hanıma herşey için minnettarım.

• D

Şeymanur Hanıma sosyal medyadan kendi araştırmalarım sonucu buldum. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum, çok memnunum. Kendisi her şeyi detayına kadar anlatarak aklımdaki tüm soru işaretlerini her seans ben sormadan giderdi. Yine diğer zamanlarda aklıma takılan bir şey olduğunda mesajıma her zaman detaylı bir şekilde cevap verdi. Beni yormadan, isteklerim doğrultusunda beslenme programları hazırladı. Yaklaşımı, tarzı, anlayışı çok çok iyi. Kesinlikle herkese Şeymanur Hanımdan danışmanlık almasını tavsiye ederim.

•  •

Seymanur hanıma bir türlü veremediğim kilolarım için gitmiştim... Bir çok kisiden benim gibi pcos rahatsızlığı olanların kilo veremeyeceği gibi fazlaca negatif düşüncelerle gittim.. öncelikle kendisi çok pozitif ve gördüğüm en ilgili diyetisyen. Beni o kadar iyi motivasyon etti ki hedef kiloma kararlastirdigimiz sürede ulaştık... aynı zamanda seymanur hanımla yollarımızın ayrılma vakti geldiğinde, hem kilolarından kurtuldum, hemde sayesinde saglikli beslenme hakkında bi süre şey öğrenerek vedalaştık. Tereddütsüz tavsiye edeceğim bir diyetisyenler kendisi..

• Online Danışmanlık  •

• H

Şeyma Hanım'a bir arkadaşımın sayesinde başvurdum. .Beslenme ve sağlıklı kilo verme nedeniyle başvurdum. Sürecimizden memnunum. Çevremdeki insanlara tavsiye ettim ve etmeye de devam ediyorum

•  •

Şeymanur hocam sayesinde 127 kg 96 kg vermiş oldum çok güzel süreç geçirdim. Yağ oranımın düşüşü ve kas kütlemin artışında verdiği diyetler sayesinde hızlı ve lezzetli bir diyet sürecim oldu. Doğru tekniklerin sonucunda istediğim kilo ve kas kütlesine ulaştım.