0850 333 0388 Ücret öğren

2004 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 2005 yılında Dr. Abdurrahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi ihtisasına başladım. 2010-2011 yılları arasında Bozüyük Devlet Hastanesi’nde ilk uzmanlık görevimi yaptım. 2011-2012 yılları arası Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde, 2012-2014 yılları arası Eskişehir Acıbadem Hastanesi’nde çalıştım. 2014 yılından bu yana Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi’nde çalıştım. Şu an kendi kliniğimde hizmet vermekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Kızılırmak Mah, Muhsin Yazıcığlu Cd, no:39/148, PROTOKOL PLAZA Çankaya Ankara, Ankara

Sibel Boztaş
Op.Dr Sibel Boztaş Muayenehanesi

Kızılırmak Mah, Muhsin Yazıcığlu Cd, no:39/148, PROTOKOL PLAZA Çankaya Ankara, Çankaya, Ankara 06510

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik

h....ş

Uzun yıllardır mesleki ve insani olarak donanımını çok takdir ettiğim bir profesyonel, iyi ki tanımışım...

• Op.Dr Sibel Boztaş Muayenehanesi Normal Randevu  •

se...n

Burun dolgusu yaptırdım.Ameliyat korkum olduğu için olamıyordum.Sibel hocam sayesinde istediğim buruna kavuştum,gerçekten çok mutluyum.

• Op.Dr Sibel Boztaş Muayenehanesi Burun Dolgusu  •

• R

r....u

Özel günlerim için burun dolgusuna gittiğim bir klinik. Her daim güler yüz ve samimi yaklaşım gördüğüm. Yapılan işlem sonrası mutlu ayrıldığım bir klinik

• Op.Dr Sibel Boztaş Muayenehanesi Burun Dolgusu  •

• H

Güler yüzlü dünyalar tatlısı doktorum.Kapalı rinoplasti ameliyat sürecimi; bu kadar kolay ve rahat atlatacagımı düşünmemiştim. Ameliyat olduğumu kimse farketmiyor doğallık had safhada.Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz…

• Op.Dr Sibel Boztaş Muayenehanesi Burun Estetiği  •

Sibel Hanım çok güler yüzlü, açıklayıcı, rinoplastinin takip aşaması da dahil olmak üzere her aşamasında bana desteğini, ilgi ve alakasını esirgemeyen bir doktordur. Kendisinden çok memnunum.

• Op.Dr Sibel Boztaş Muayenehanesi Burun Estetiği  •

• C

c.....

İğne korkum olmasina rağmen eli çok hafif olan , her şeyi detaylı anlatan asla parayla isi olmayan gereksiz isleme gerek yok diyen harika bir hoca en onemlisi doğal güzellikten yana kesinlikle tavsiye ediyorum

• Op.Dr Sibel Boztaş Muayenehanesi Kollajen Aşısı  •

ha...

Çok naif bir insan kendisi ile iyiki tanışmışım dudak dolgusu için gittim ve yine harikalar yarattı iyiki iyiki Sibel Boztaş

• Op.Dr Sibel Boztaş Muayenehanesi Dolgu  •

• B

Muayene sonrası boşuna ameliyatı gerekli görmedi. Başka bi doktor olsa gerekli olmadığı halde boşuna ameliyat önerebilirdi.

• Op.Dr Sibel Boztaş Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Muayene ofisi, karşılama, sekreter arkadaşın davranışları çok iyi ve nazikti. Doktorla verimli bir danışma iletişimi oldu. Objektif anlatımdan memnun kaldım.

• Op.Dr Sibel Boztaş Muayenehanesi Botoks Enjeksiyonu  •

• M

me...u

İlgi alaka tespitleri yerindeydi.Sorunumun kaynağını bilmiş oldum en azından.

• Op.Dr Sibel Boztaş Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •