Uzm. Dr. Sibel Özdinç Varol

Eskişehir 1 adres

Doktor Muayenehanesi

Eskişehir

• H

Sakin,sempatik ve pozitif yaklaşan bir doktor.hem iyi bir dinleyici hemde muayene ederek moral verici söylemleri var.

• Doktor Muayenehanesi Randevu  •

Menisküs yirtigi nedeniyle gittim.Kendisi mukemmel iletisimi olan ve tum sorularima yanit alabildigim bir hekim.Muayeneye girdigimde nasilsiniz diye sormasi bile samimi.isini severek yapan hekimlerimizden birisi.

• Doktor Muayenehanesi Randevu  •

• D

Omuzum sakatlandı , belimde omurlar arası taşma mevcuttu belim için kontrole omuzum için tedaviye gittim belime baktı mr istedi detaylı da muayene etti

Hocam omuzuma da bakacaktınız dediğim de onun için de başka gün gel dedi ya da gelme sen ortopediye git dedi çıktım :)

• başka bir yer Diğer  •

Yıllardır sırt ağrılarımdan dolayı fizik tedavilerle uğraşıyorum. Maalesef şiddetle devam eden ağrılarıma Sibel Varol hocam herşeyden önce samimiyeti sıcak kanlılığı ve hastalığıma olan ilgisi ile ilaç gibi geldi. Geç kaldığım bir zaman diliminde sizi beklerim demesi bile şu zamanda mumla aranacak bir hizmet. Öneri üzerine geldim, başka bir doktora da gitmem artık.

• Özel Ümit Tıp Merkezi Fizik Tedavi  •

• B

Sibel Hanım alanında oldukça uzman, hastayı dinleyen, sorulara net cevap verebilen, samimi bir doktordur. Ameliyat sonrası fizik tedavi sürecimi yakından takip ederek, çok yardımları oldu. Hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

• Özel Ümit Tıp Merkezi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulamaları  •