Pınar Mah. Nazım Hikmet Caddesi Pınar Apt. Kat:1 No:2, Seyhan, Adana
si...r
Çok memnun kaldım,kanal tedavimi çok başarılı şekilde tamamladı,tedavi esnasında iletişimi ile hastaya güven veriyor,herkese tavsiye ederim
• Sıdıka Küçükoğlu Kaleli Muayenehanesi • Diğer •
Kanal tedavisi başarılı bir şekilde yapıldı.İğneyi bile hiç hissetmedim.İşlem esnasında ve eve gittiğimde hiç ağrım olmadı.Çok iyi psikolojik destek verdi.Kendisine,ailesine ve yetiştirenlerden Allah razı olsun
• Sıdıka Küçükoğlu Kaleli Muayenehanesi • Diğer •
O
o....p
SIDIKA Hocamin muayene si ve teşhisi verdiği cesaret ve güler yüzüyle psikolojik desteği çok iyi kaplama yi kırmadan çıkardı ve kanal tedavisini çok güzel yaptı Allah'ım razı olsun hocam
• başka bir yer • Diğer •
C
ca...r
Harika bir doktor.Güleryüzlü başarılı bir doktor işini severek yapıyor.çok memnun kaldım.Kanal tedavisi yaptırdım çok güzel geçti.Tesekurler hocam.
• başka bir yer • Diğer •
Sıdıka Küçükoğlu Kaleli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sıdıka Küçükoğlu Kaleli, Diş Hekimi.
Sıdıka Küçükoğlu Kaleli adresi nerede?Sıdıka Küçükoğlu Kaleli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pınar Mah. Nazım Hikmet Caddesi Pınar Apt. Kat:1 No:2 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sıdıka Küçükoğlu Kaleli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sıdıka Küçükoğlu Kaleli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sıdıka Küçükoğlu Kaleli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sıdıka Küçükoğlu Kaleli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sıdıka Küçükoğlu Kaleli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sıdıka Küçükoğlu Kaleli hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sıdıka Küçükoğlu Kaleli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.