Merkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1, Şişli 34381
di...ç
Şifa hocamız çok ilgiliydi doğum sürecinde eşime çok destek verdi normal doğum istemesi nedeniyle bekledi
Y
y.....
Aşırı sevecen ve ilgili bir doktor çok memnun kaldım. Gebe takibi sürecimde çok ilgiliydi tavsiye ediyorum
f.....
Öncelikle tüm hastane ekibinden çok memnun kaldım Hamilelik sürecimde 4 tane doktor değiştirdim. Önceliğim yakın hissetmekti çünkü benim ve bebeğim için aynı zaman psikolojik bir süreç olduğunu düşündüm. İkinci önceliğim ise normal doğumu destekleyen bir doktor olmasıydı. Şifa hocama normal doğum istiyorum dedikten sonra hiç sezeryana yönlendirici bir cümle kullanmadı. 38 nci haftamda sancı ile hastaneye gittim ve aynı akşam doğum yaptım. Benimle ilgilenen tüm personel çok ilgiliydi. Şifa hocam tam zamanında geldi. Sonrasında doğumhanede bana göre hareket etti ve beni rahatlatmak için elinden geleni yaptı. İstediğim gibi bir doğum yaptım ve bebeğimi kucağıma aldım. Sonrasında da emzir desteği konusunda hastane çok destek oldu. Şifa hocam ve hastane personelinden çok memnun kaldım
fi...i
Hamileliğim sırasında araştırma neticesinde Şifa hanımı buldum. Hiçbir sorumuzu cevapsız bırakmadı. Bu süreçte hep yanımızda oldu. Yol gösterdi. Hastasıyla ilgili profesyonel bir hekim..
el...f
Benim canım Doktorum, 10 Haziran günü 6 saat süren sancılarım sonrasında 20 dakikada mükemmel bir doğum gerçekleştirdim ve oğlumu kucağıma aldım. Beni motive ederek yaparsın dedi ve bana güç verdi. İyi ki Şifa Hocamı tercih etmişim. Çok kıymetli bir Hekim.
es...a
Türkiye hastanesinde doktorlarından yana çok kararsız kalıp buradaki yorumları okuyarak Ayşe hocadan randevu almıştım.İlk gebeliğim miyom ve kistim olduğu için tüm riskleri detaylı anlatarak belirtti.İnanılmaz yanında rahat hissedeceğiniz bir doktor Eşimde ben de detaylı ve kibar anlatımından çok memnunuz işini severek yaptığı o kadar belli ki her seferinde mutlu ayrılıyoruz.
n....a
Şifa Ayşe Hanımla check up için gittiğim hastanede yaptırdığım rutin kontroller sayesinde tanıştım. İlk defa muayene olacağım için biraz tedirgindim ancak o kadar şefkatli ve sakin bir tavrı var ki eğer kaygılı bir hastaysanız çok iyi geliyor. Ayrıca detaylı açıklamaları ve verdiği bilgilerle kişiye güven veriyor. Gebelik düşünmeye başladıktan sonra da kendisiyle tekrar iletişime geçtik ve yine çok güzel bir şekilde aydınlattı bizi. Umarım hamilelik ve doğum sürecini de birlikte yürütebiliriz
se...n
Hamileliğimin 37. Haftasında doktorumun gitmesi ve takibi bırakması üzerine baska bir doktora gittiğimde bebeğimle ilgili gelişim geriliği sorunu gibi bir problem yaşandığını öğrendim ve çok zor bir süreç yaşadım. Bir tavsiye üzerine doktorum Ayşe Hanıma muayene oldum. Kendisi beni çok rahatlattı ve bu durumun olmadığını her şeyin yolunda olduğunu, empati yaparak uzunca anlattı. Doğumdan sonraki süreçte de sezeryan doğum yapmama rağmen 3. Günde önceki gibi hayatıma devam ettim ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Kendisi benim şansımdır. İyi ki yollarımız kesişti.
g.....
Düşük riskiyle kendisşne gittim hastası olmadığım halde aşırı ilgiliydi ve onun sayesinde oğlumu kucağıma aldım mükemmel bir doktor rabbim razı olsun ondan ismi güzel örnek kadıb.
• Özel Çapa Hastanesi • Diğer •
a....a
Şifa hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim.İlk hamileliğimdi ve haliyle tedirgin ve tecrübesizdim.Şifa hanım o kadar nazik, güleryüzlü ve tatlı ki, her sorunuzda size açıklıyor ve sizi rahatlatıyor.İlk doğumumda normal doğum planlıyorduk ve oldu.Cumartesi akşamdı, Şifa hanımı aradılar ve geldi o saatte.Oyüzden tamamen güvenebileceğiniz bir doktor.İkinci doğumumda yine Şifa hanıma gittim.Doğumumu da yine Özel Çapa Hastanesinde yaptım.Hastanenin çok bir iyi hizmeti yok ama önemli olan doktor bence.Şifa hanım için hastanenin olumsuz taraflarını da görmezden gelebiliyorsunuz.Kendisine çok teşekkürler...
• Özel Çapa Hastanesi • Normal (Vajinal) Doğum •
Şifa Ayşe Savaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şifa Ayşe Savaş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Şifa Ayşe Savaş adresi nerede?Şifa Ayşe Savaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şifa Ayşe Savaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şifa Ayşe Savaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şifa Ayşe Savaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şifa Ayşe Savaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şifa Ayşe Savaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şifa Ayşe Savaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Şifa Ayşe Savaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Şişli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şişli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şişli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şişli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şişli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları