Sıla Çağlayan Topal, Ortodonti Ankara

Kaydet

Herhangi bir hizmet eklenmemiş
SimyaDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kızılırmak, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

C
Konum: SimyaDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Çenemdeki yamukluk için başvurdum. Doktorum detaylı bir planlama sürecinden sonra tel takmamı önerdi. Gözüm kapalı güvenerek tedaviye başladım. Değişim hızlı başladı çok memnunum, herşey için çok teşekkür ederim.

Konum: başka bir yer Diğer

Sıla hocam dişlerim çarpık olduğu için şeffaf plak takmamı önerdi. Onun tavsiyesi üzerine plak takmaya başladım. Çok profesyonel bir çalışmaydı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Küçük yaşta üst azı dişimi çektirdiğim için orta hattımda kayma olmuştu ve alt dişlerimde çapraşıklık vardı. Yıllardır bu durumdan rahatsız olduğum için bir çok ortodonti doktoruyla görüştüm fakat bir türlü cesaret edip tedaviye başlayamamıştım. Kardeşimde de çapraşıklık vardı ve ortodonti tedavisi görmeye başladı süreç çok başarılı geçince bende heveslendim. Hemen Sıla hocamdan randevu aldım. Enerjisi ve yaklaşımıyla beni çok rahatlattı muayeneye gider gitmez tedaviye başlamamızı rica ettim oda beni kırmadı ve diş tellerim takıldı. Şuan tedavim devam ediyor ve her ay randevuma hevesli bir şekilde gidiyorum. Diş tellerimle bile şuan ki halini begeniyorum tedavi bittikten sonrasını heyacanla bekliyorum. Ortodonti tedavisi görmeniz gerekiyorsa bence hiç düşünmeyin. Sağlıklı güzel gülüşler dilerim :)

Konum: Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere Diğer

Invisalign tedavisi icin Sila Hanim’a basvurdum ve ilk randevudan itibaren kendisinin ilgili, profesyonel ve sevecen tavrini ortaya koymasi sebebiyle ortodontik tedavimi onunla surdurmeye karar verdim. Dikkatli olcumleri ve dogru tedavi planlamasi sayesinde ortodontik tedavim 8 ay gibi cok kisa bir surede ve tam istedigim gibi sonuclandi. Tedavi bitmesine ragmen 2 ayda 1 duzenli kontrollerle bozulma olup olmadigini kontrol ediyor. Bu da ortodontik tedavinin en onemli kisimlarindan biri. Kendisini herkese tavsiye ederim, oldukca ilgili ve isini severek yaptigi belli olan bir hekim.

Konum: Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere Diğer

Sıla Hocam ile ortodonti tedavimiz sürecin en başından bitimine kadar her aşamasında harikaydı. Benimle kurduğu güzel iletişim tedaviye severek devam etmemi sağladı. Daha önce dişçi koltuğuna hiç oturmamış bir insan olarak ilk deneyimimi kendisiyle yaşamak benim için büyük bir şanstı. Planlı, güler yüzlü, endişe ve sorularıma her zaman cevap bulduğum bir iletişim ile iki senelik tedavi sürecimizi tamamladık.

Konum: Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere Diğer

Ortodonti tedavime başlayıp 1,5 yıl sonra tedaviyi tamamladığımız Sıla doktorum ilgisini ve güler yüzünü hiç eksik etmedi. İleri bilgi düzeyi ve tedavime gösterdiği tüm emek sonucunda tedavimden çok memnun kaldım .Dünyanın en tatlı ortodontistine teşekkür ederim.

Konum: Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere Diğer

Sıla hocama tel tadavisi için başvurdum. İyi ki başvurdum. Tedavi sürecini detaylı anlatması, güleryüzlü olması, sürekliliği devam eden ilgisi… Her anlamda kendisine çok teşekkür ediyorum. İşinde gayet başarılı bir hekim.

Konum: başka bir yer Diğer

Ortodonti tedavim için çok yer aradım ama Sıla hanımı duyup geldim hemn iyiki gelmisim cok memnunum tedavi sürecimi çene ameliyatı olmadan tek burda yapabildim cünkü iyi ki doktorumu buldum diyorum hem işinde başarısı için hemde ilgisi için çok teşekkür ederim Sıla Hanım hersey için

Konum: başka bir yer Diğer

iyi ki sıla hocayı bulmuşum çok severek gittim iki senedir herkese tavsiye ederim sevecen ve güleryüzü sayesinde diş tedavileriyle ilgili korkumu yendim çok çok iyi bir doktor ben çenemde kitlenme şikayetiyle gittim ve 2 yıllık tedavi sürecim boyunca hep dişlerimin açılış kapanışı düzeldi hem de çene sıkıntım ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

Ö
Konum: Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere Diğer

Sıla hocama diş çapraşıklığım için başvurdum. Dijital tarama ile ölçülerim alındı, ilk randevumda tedavinin sonunda dişlerimin nasıl olacağını gösterdi. Şeffaf plaklaklarım geldi çok estetik kimse tedavi gördüğümü anlamadı. İlk aydan dişlerim düzelmeye başladı. Çok memnun kaldım, hocamın ellerine sağlık dişlerim inci gibi oldu. Tekrar teşekkür ederim