Kızılırmak Mahallesi 1443 Caddesi No:17 Söğütözü, Ankara
Kızılırmak, Çankaya, Ankara
nu...n
2 yıldır plak tedavisi görüyordum bugün tedavimin son günüydü 2 yıl boyunca her geldiğimde mutlu ayrıldım.Çok memnunum dişlerimin son halinden. Herkese tavsiye ediyorum.
P
pı...r
Sıla Hocama kızımın diş teli tedavisi için başvurduk 2 senedir her randevumuz da gayet güzel ilgilendi güler yüzü bilgisi ve ilgisi ile her konuda kendisinden gayet memnununuz kızımın disleride beklediğimize çok daha iyi oldu Bayındır Hastanesi'nde böyle Doktorlar görmek bizi mutlu ediyor
O
o.....
Dişlerim sola doğru kaymıştı ve ön dişlerim üst üste binmişlerdi. 1 yıllık tedavi sonrası çok güzel dişlere sahip oldum.
• SimyaDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
Ön dişlerim ayrıktı, çok kısa bir süre içerisinde birleştiler ve harika sonuçlandı. Şeffaf plak taktım 14 plakta tedavim bitti. Yeni dişlerimle özgüvenle gülüyorum.
K
ka...n
Sıla Hanım benimle 11 aylık süreçte her zaman yüksek özveriyle ilgilendi kendisine İnvisalign tedavisi için başvurmuştum ve sürecin en başından en sonuna kadar detaylı açıklamaları, zaman yönetimleri, hijyen ve profesyonellikleriyle kendisinden ve ekibinden harika bir hizmet aldığımı söyleyebilirim.
mu...k
Kızımı dış caprasikligi şikayetiyle Sıla Hocama getirdim. Alt çenesi ilerdeydi. Hepsini Sıla hocam düzeltti. Özgüveni yerine geldi, daha mutlu, gülerken çekinmiyor.
el...y
Buraya geldiğimde çenem ilerdeydi şimdi düzeldi fark inanılmaz özgüvenle gülüyorum
R
ra...ş
Sıla hanıma, oğlumun ve kızımın çene tedavileri için gittik. Şeffaf plak tedavilerinde çok güzel sonuçlar aldık ve sonunda bu sefer kendim için gelebildim. Tecrübesine her daim güvendiğim bu yetenekli eller benimle de çok güzel ilgilendi.
e....b
Alt çenem gerideydi çene splinti kullandım çenemdeki ağrılar geçti, görünümü çok güzel oldu, tedavi sürecim de çok kolaydı.
e....y
dişlerim yamuk ve çenem öndeydi sıla hocaya gittim hem dişlerim çok düzgün ve düzenli oldu hem de bununla beraber çenem de düzeldi işinde iyi olmasi bi kenara aynı zamanda çok cana yakın ve sempatik bir insan
• Özel Bayındır Hastanesi Kavaklıdere • Diğer •
Sıla Çağlayan Topal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sıla Çağlayan Topal, Ortodonti.
Sıla Çağlayan Topal adresi nerede?Sıla Çağlayan Topal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi 1443 Caddesi No:17 Söğütözü Ankara
- Kızılırmak Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sıla Çağlayan Topal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sıla Çağlayan Topal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sıla Çağlayan Topal hangi dilleri konuşuyor?Sıla Çağlayan Topal ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sıla Çağlayan Topal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sıla Çağlayan Topal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sıla Çağlayan Topal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sıla Çağlayan Topal hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Sıla Çağlayan Topal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.