Mezun olduktan sonra 2022 yılında DIRFloortime 201 eğitimi ve ardından PROMPT’a Giriş: Teknik eğitimleri tamamlayarak terapilerinde ihtiyaç halinde bahsedilen eğitim tekniklerinden yararlanmaktadır.
- Dil ve Konuşma Bozuklukları
- Kekemelik
- Gecikmiş Dil ve Konuşma
- Akıcılık Bozuklukları
- Artikülasyon Bozukluğu
Ahmet Yesevi mahallesi Harmandere Sokak no 2 daire 25 kat 5 Nilüfer/ Bursa Neo Flats Sitesi, daire 25 kat 5, Nilüfer, Bursa 16140
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Ahmet Yesevi mahallesi Harmandere Sokak no 2 daire 25 kat 5 Nilüfer/ Bursa Neo Flats Sitesi, Bursa
Simay Özenbaş Yıldız
O
o.....
İşini severek ve ilgili bir şekilde yapan birisi öncelikle oğlumla iletişimi çok güzel severek gidiyoruz sürekli aile olarak zorlandığımız zamanlarda ilgili ve alakalı olması çok güzel.
s....h
Simay hanımla 3.5 yaşındaki oğlumuzun kekemelik problemi için terapilere başladık. Gitmeden önce çok araştırdık ve en son Simay hanımda karar kıldık.Yaklaşık 3 ay birlikteydik ve hepsinde oğlum koşarak gitti Simay ablasına :) 3 ay sonunda ciddi bir ilerleme kaydettik ve artık terapilerimizi bitirdik. Oğlum şu anda durumuyla nasıl başa çıkacağını öğrendi ve konuşması gerçekten ciddi derecede toparladı. Simay hanım sayesinde ne durumda ne yapması gerektiğini öğrendi bunu da ödevlerle örneklerle sürekli destekledik. Kesinlikle konuşma ve dil terapisti arayanlara gözü kapalı tavsiyemdir. Emeğinize sağlık Simay hanım :)
V
ve...i
Kızımın kekemeliği için Simay hanıma tavsiyeler üzerine başvurduk. Terapilerden gerçekten çok memnun kaldık ve olumlu sonuçlar aldık. Kızım terapiyi 2 aylık kısa bir sürede başarıyla bitirdi. Çok sevecen, güler yüzlü Simay hanımı herkese sonsuz tavsiye ederiz.
K
kü...r
Dudak damak yarıklı olarak dünyaya gelen kızımızın tedavi sürecinin bir parçası olarak Simay hanımdan destek aldık. İşindeki uzmanlığı, sabırlı yaklaşımı ve güler yüzü ile birleşince kızımızın konuşmasında çok güzel bir ilerleme kaydettik. Bu yaş grubundaki bir çocuğun seanslara isteyerek gitmesi tedavisi açısından çok önemli bir etken olduğunu düşünüyorum. Bu konuda da hiç problem yaşamadık. Kendisinden gönül rahatlığı ile destek alabilirsiniz.
g....)
Oğlumun dil gelişimi için başvurduk. İnternetten araştırıp buldum. İyi ki tanışmışız. Sempatik, güler yüzlü, motivasyonu yüksek bir uzman. Seanslardan olumlu sonuçlar alıyoruz şu an için her şey yolunda ilerliyor. Herkese tavsiye ederim.
bu...
Çocuğunuzun konuşmayla ilgili bir sıkıntısı varsa gözü kapalı Simay hanımı önerim . Bizim sürecimiz devam ediyor ama oğlumla artık sohbet ediyorum . Her soruma özenle ve açıklayıcı cevaplar veriyor .süreç sadece terapi odasında kalmıyor evde nasıl desteklenir ödevleri ve yönlendirmeleri ile bizi bilgilendiriyor. Gerçekten işini hakkıyla yapıyor iyki onunla karşılaşmışız .
b....m
En iyilerinden desek yeridir simay hanımı tanımak bi sans dı bizim icin okadar iyi ve güler yüzlü ki inatlaşma yaşadığım oğlum konusmuyordu taki simay hanimla tanısana kadar hem inadımız kırıldı hem konusma becerimiz artti iyi ki sizi tanımışız ....
• Mentevia Psikolojik Danışmanlık • •
21 Aylık kızımda konuşma gecikmesi olduğu için Simay Hanıma başvurduk. Kızımın hiç kelimesi yoktu.Bizim için en önemlisi kızımla olan iletişimi çok iyiydi. Simay Hanım sayesinde bizimde kızımızla iletişimimiz güçlendi. Bize ayna oldu, yaptığımız yanlışları gösterdi. Kızımda 2-3 hafta gibi çok kısa bir süre de anne ve baba demeye başladı. Bizden mutlusu yok:) Meslek hayatında başarılar diliyorum...
Z
z.....
Simay hocama başka bir meslektaşımın önerisiyle geldim. Oğlumun daha fazla oyun içerikli bir dil terapisine ihtiyacı olduğu için Simay hocam tavsiye edildi. Enerjisi, güler yüzü, detaylı açıklamaları, bilgi birikimi ve oğluma yaklaşımını çok sevdim. Rehabilitasyon merkezinde devlet destekli dil terapisi alacağımız için yollarımız ayrıldı ancak her zaman bilgisine ve desteğine başvurmaya devam edebileceğim bir terapist.
me...k
Simay hanım ile 4 yasında oğlumun kekemelik sorunu için tanıştık. 3 ay gibi bir sürede oğlum kekemelikle başa cıkmayı öğrendi ve kekemelik oldukça azaldı. Simay hanım o kadar ilgili ki ve en önemlisi işini sırf para kazanmak için yapmıyor. Ben her hafta görüşmek istedikçe O aralıkları arttırmak istedi. İşini severek yapan insanlara denk gelmek büyük şans. Biz Simay Ablamızı çoook sevdik
• Mentevia Psikolojik Danışmanlık • •
Simay Özenbaş Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Simay Özenbaş Yıldız, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Simay Özenbaş Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu.
Simay Özenbaş Yıldız adresi nerede?Simay Özenbaş Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Yesevi mahallesi Harmandere Sokak no 2 daire 25 kat 5 Nilüfer/ Bursa Neo Flats Sitesi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Simay Özenbaş Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Simay Özenbaş Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Simay Özenbaş Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Simay Özenbaş Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Simay Özenbaş Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Simay Özenbaş Yıldız ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Simay Özenbaş Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Simay Özenbaş Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Simay Özenbaş Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Simay Özenbaş Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.