Uzm. Dr. Sina Ali

Kardiyoloji · Daha fazla

Etimesgut 1 adres

Dr. Sina Ali, A Life Hospital'da sağlık hizmeti vermektedir.

Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut 06790

• Sigortası olan hastalar

Kardiyoloji Randevusu

A Life Hospital Sağlık Grubu

Sina hoca çok kibar ve güleryüzlü bir hekim. Sordugum tüm sorulara oldukça açık çözümler getirdi. Nefes darlığı ve kalp ritim bozukluğu hissi problemi ile kendisine gitmiştim ekg sonucumu kontrol ett ultrasonda detaylı bir inceleme yaparak beni rahatlattı . Kendisi oldukça nezaket sahibi biri tedavim çok iyi sonuçlandı

• A Life Hospital Sağlık Grubu Kardiyoloji Randevusu  •

Canım babamı riskli bir anjiyo işleminde 2 stent ile başarılı bir şekilde sağlığına kavuşturdu önce Allah ın izniyle tabi Kendisinden güler yüzünden detaylı açıklamalarından Allah razı olsun

• A Life Hospital Sağlık Grubu Kardiyoloji Randevusu  •

Babami kalbindeki damar tikanikligi nedeniyle sina ali hocamiza emanet ettik anjiyosu gayet basarili gecti babamda seker tansiyon yuksek olmasina ragmen hocamiz ustesinden geldi
    Kendisi cok kibar cok guleryuzlu herseyi aciklayan bi hekim

• A Life Hospital Sağlık Grubu Randevu  •

• G

Tansiyon rahatsızlığım nedeniyle doktorumuza başvurdum .Doktorumuz sıcakkanlı ve güler yüzüýle tüm endişelerimi giderdi .Tansiyonumu kontrol altına aldık kendilerine minnettarım...

• A Life Hospital Sağlık Grubu Randevu  •

• K

Sina Beye nabız yüksekliği nedeniyle gittik. Birçok tetkik yapıp detaylıca inceledi ve bizi çok güzel bilgilendirdi. Kendisi hastasını sakinleştiren, çok ilgili bir doktor. Hiç sıkılmadan bütün sorularımıza cevap verdi.

• A Life Hospital Sağlık Grubu Diğer  •

• O

ilk kez bir devlet hastanesinde, muayene edildiğimi hissettim doktor bey sayesinde.egosuz, sakin ve çok ilgili.

• K

Hayatımda bu kadar iyi doktor görmedim diyebilirim. Kendisi muhteşem bir insan; kalp ve damar hastalığından muzdarip herkese tavsiye ederim.

• H

Sina Bey gerçekten çok çok iyi ve başarılı bir doktor. Hastalık ile ilgili merak ettiğim her soruya hiç sıkılmadan cevap verdi ve kafamdaki soru işaretlerini yok etti, bana moral verdi. Buradan çok teşekkür ederim kendisine.

• B

Hastaneye Check-Up için gitmiştim.Bende kalp çarpıntısı vardı.Beni Sina Bey'e yönlendirdiler.Sina Bey benimle çok ilgilendi ve bende olasılıklı çıkacak sorunlara karşı beni detaylı şekilde bilgilendirdi. Sina Bey beni diğer doktorlara göre çok şaşırttı.Herkese tavsiyede bulunacağım.Çok memnun kaldım

•  •

Doktor benimle çok ilgilendi.Anlayışlı ve iyi bir doktor.

Profili düzenle veya yönet