- Hemoroid
- Kasık Fıtığı
- Onkolojik Cerrahi
- İnmemiş Testis
- Apandisit
Kurtuluş Mahallesi Namık Kemal Caddesi No:50/1 Civar Apartmanı, Nazilli , Aydın 09800
- Sigortası olan hastalar
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
Sinan Ayhan Muayenehanesi
Çok korktuğum bir süreçti sünnet ama Sinan hoca sayesinde çok rahatlıkla atlattık ilk gün sadece ağrısı oluyor o kadar ertesi gün hiç bir şey yok gibi devam ettik 6 aylıktı oğlum biz atlattık güvenebilir gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz ekibide kendisi gibi ilgili sünnet olduğumuz günde Sinan hoca bizzat kendi aradı bebeğimin durumunu sorguladı
• Sinan Ayhan Muayenehanesi • Çocuk Cerrahisi Randevusu •
me...t
20 günlük oğlumuzu sünnet ettirdik.Sinan Bey ve ekibinden çok memnun kaldık..
• Sinan Ayhan Muayenehanesi • Hipospadias (Yarım Sünnet) Ameliyatı •
s....a
Sinan bey sayesinde oğlumun korktuğu sünneti, hiç sorunsuz geçirdik.
• Sinan Ayhan Muayenehanesi • Sünnet •
me....
4 aylık oğlumun sünnetini yaptı. Sünnet öncesi bilgilendirmeleri sayesinde sünnet aşamasında oldukça içimizi rahatlattı. Sonrasında da kafama takılan her şeyde saat farketmeksizin kendisine ulaşıp dönüş alabildim. Ben aramadan sünnet sonrasında da ilgi alakası sayesinde sonraki süreci de gayet rahat atlatmamızı sağladı. Siz ve ekibiniz iyi ki varsınız..
• başka bir yer • Diğer •
d.....
5 aylık oğlumun sünnetini Sinan hocam yaptı. öneri üzerine gittim ve gittiğime çok memnun kaldım. olabilecek en az acı, en sorunsuz haliyle geçti sürecimiz. doktorumuz benim yazmamı beklemeden kendisi yazıp kontrol etti, çokkk ilgili ve işinin ehli. gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.
• Sinan Ayhan Muayenehanesi • Bebek Sünneti •
es...
Oğlumuzun sünnetini Sinan hocam yaptı. Belirlenen tarihte tam saatinde randevumuza kabul edildik. Sinan hocam ve ekibinin operasyon öncesi oglumuzu hazırlaması,tedavi süreci bilgilendirmesi , operasyonu kusursuz yapması çok profesyonelceydi. Kendisi işinin ehli bir hekim.
• Sinan Ayhan Muayenehanesi • Sünnet •
h...
Sünnet için başvurduk, gayet güzel ve ağrısız geçti. İllaki biraz acı olacak ama süreci sorunsuz atlattık. Bizimle ve bebeğimizle çok güzel ilgilendiler. Doktor bey her konuda yardımcı oldu, sünnet sonrasında da bebeğin durumunu sordu. Biz ailecek memnun kaldık, çevremdeki herkese de tavsiye ettim. Sünnet için kararsız kalanlar gönül rahatlığıyla gidebilirler.
Z
z.....
Oğlumun sünnetini yaptı Sinan Bey. İyi ki ona gittik, çok memnun kaldık. Sünnet sonrası yapmamız gerekenleri söyledi, dediği gibi her şeyi yaptık. Harika bir ilerlememiz, hızlı bir toparlanma sürecimiz oldu. Gittiğimiz günden beri tavsiye ediyorum çevremde.
4 aylık oğlumun sünnet işlemi için doktorumuza ulaştım. Sosyal medya üzerindeki paylaşımlardan ve olumlu yorumlar neticesinde doktordan randevu almaya karar verdik. Hem randevu aşamasında gerekli bilgilendirme olsun hem de sünnet aşaması ve sonrasında kontrol ve takibi dolayısıyla oldukça memnun kaldığımızı belirtmek isterim. Çevremdekilere de güvenle doktorumuzu tavsiye ederim.
Doktoruma tanıdığımızın tavsiyesi üzerine ulaştım. 4 yaşındaki kızımın kabızlık sorunu vardı. Birçok çocuk doktoruna gittik, hiçbirinin tedavisi iyi gelmedi. En son çocuk cerrahisine gitmemizi söylediler, biz de Sinan Bey'e ulaştık.
Sinan Ayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinan Ayhan, Çocuk Cerrahisi. Size Sinan Ayhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Cerrahisi Randevusu, Randevu, Yanık Tedavisi, Pilonidal Sinüs, Çocuklarda Kaka Kaçırma, Çocuklarda Kabızlık, Anorektal Malformasyon, Yenidoğan Sünneti, Yara Tedavisi, Bebek Sünneti.
Sinan Ayhan adresi nerede?Sinan Ayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mahallesi Namık Kemal Caddesi No:50/1 Civar Apartmanı Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinan Ayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinan Ayhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sinan Ayhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinan Ayhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sinan Ayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinan Ayhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sinan Ayhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 85 hasta / danışan, Sinan Ayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sinan Ayhan hangi sigortaları kabul ediyor?Sinan Ayhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.