Op. Dr. Sinan Ayhan; 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Çocuk Cerrahisi alanlarında kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Haritayı büyüt

Kurtuluş Mahallesi Namık Kemal Caddesi No:50/1 Civar Apartmanı, Nazilli , Aydın

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt

Çocuk Cerrahisi Randevusu

Konum: Sinan Ayhan Muayenehanesi Sünnet

Oğlumuzun sünnetini Sinan hocam yaptı. Belirlenen tarihte tam saatinde randevumuza kabul edildik. Sinan hocam ve ekibinin operasyon öncesi oglumuzu hazırlaması,tedavi süreci bilgilendirmesi , operasyonu kusursuz yapması çok profesyonelceydi. Kendisi işinin ehli bir hekim.

Sünnet için başvurduk, gayet güzel ve ağrısız geçti. İllaki biraz acı olacak ama süreci sorunsuz atlattık. Bizimle ve bebeğimizle çok güzel ilgilendiler. Doktor bey her konuda yardımcı oldu, sünnet sonrasında da bebeğin durumunu sordu. Biz ailecek memnun kaldık, çevremdeki herkese de tavsiye ettim. Sünnet için kararsız kalanlar gönül rahatlığıyla gidebilirler.

Z

Oğlumun sünnetini yaptı Sinan Bey. İyi ki ona gittik, çok memnun kaldık. Sünnet sonrası yapmamız gerekenleri söyledi, dediği gibi her şeyi yaptık. Harika bir ilerlememiz, hızlı bir toparlanma sürecimiz oldu. Gittiğimiz günden beri tavsiye ediyorum çevremde.

4 aylık oğlumun sünnet işlemi için doktorumuza ulaştım. Sosyal medya üzerindeki paylaşımlardan ve olumlu yorumlar neticesinde doktordan randevu almaya karar verdik. Hem randevu aşamasında gerekli bilgilendirme olsun hem de sünnet aşaması ve sonrasında kontrol ve takibi dolayısıyla oldukça memnun kaldığımızı belirtmek isterim. Çevremdekilere de güvenle doktorumuzu tavsiye ederim.

Doktoruma tanıdığımızın tavsiyesi üzerine ulaştım. 4 yaşındaki kızımın kabızlık sorunu vardı. Birçok çocuk doktoruna gittik, hiçbirinin tedavisi iyi gelmedi. En son çocuk cerrahisine gitmemizi söylediler, biz de Sinan Bey'e ulaştık.

Doktor beye bir arkadaşımızın tavsiyesiyle ulaştık. 5 aylık bebeğimize sünnet yaptırdık. Doktor beyin ilgi alakası, rahatlatıcı konuşması, özellikle de sünnet sonrası her soru sorduğumda beni yanıtsız bırakmaması ve adım adım her şeyden haberdar olması bizi çok mutlu etti. Hiç tereddüt etmeden sonsuz güvenebileceğiniz bir doktor.

5 aylık oğlumuzu sünnet ettirmek istiyorduk. Sosyal medyada eşim doktorumuzun hesabıyla karşılaşmış. Ortak arkadaşımız olduğunu görünce ortak arkadaşımızın da tavsiyesiyle sosyal medya hesabında bulunan iletişim adresiyle irtibata geçtik. Muayene için tarih oluşturduk. Sünnet öncesindeki hazırlık sürecinden ayrıntılı bir şekilde kendimize bilgi verildi. Operasyon süreci ve sonraki süreç konusunda çok çok detaylı ve bizleri rahatlatacak şekilde açıklamalarda bulundu doktorumuz. Çok sıcak bir şekilde karşılanıp uğurlandık. Operasyon sonrasındaki evde geçen tedavi sürecinde de sık sık tarafımıza ulaşılıp yardımcı olundu iyileşme sürecimiz yakından takip edildi. Doktor Beyi titizliği ve işinin ehli olması açısından çokça tavsiye ederim.

Kendisi bebeğimin sünnet işlemini yapmıştı. Gayet güler yüzlü, babacan bir şekilde davrandı. Her şeyi açık açık anlattı, sünnet öncesi ve sonrası kontrollerimizi yaptı ve çok bilgilendirdi. Çok memnun kaldık. Doktorumuza yakın çevremizden de sünnet işlemi için giden arkadaşlarımız vardı, onlar tavsiye ettiler.

Konum: Sinan Ayhan Muayenehanesi Yenidoğan Sünneti

Sinan Bey güler yüzlü ilgili bir doktor çocukların dilinden anlıyor iki oğlum var büyük olanı iki yıl önce küçük olanı bir ay önce sünnet ettirdik Sinan Bey gayet güzel yaptı sünneti muayenesini bizzat kendisi gerek telefonla arayıp gerek mesaj yoluyla gerekse muayyensinde yakından ilgi gösterdi iyiki Sinan beyi tercih etmişiz

Konum: Sinan Ayhan Muayenehanesi Bebek Sünneti

İki hafta önce 33 günlük oğlumu sünnet ettirdim, kontrole gittik. Bir sıkıntımız olmadı gayet başarılıydı. Sonrasında da oğlumun bir problemi olmadı çok şükür. Sinan beyin ve ekibinin eline sağlık. Tereddüt etmeden gidebilirsiniz.