Fevziçakmak, Akınsel Sk. No:1, Eskişehir, Tepebaşı 26320
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
V
v....a
Kriyoterapi ve botoks uygulaması yaptırdıgım Sinan Hocamın mesleki bilgi ve becerisinden oldukça memnun kaldım. Rahatlatıcı ve nazik tutumundan dolayı herkese rahatlıkla tavsiye ederim.
• ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ • Diğer •
Z
za...r
Antibiyotik allerjisi şikayetiyle gitmiştim.Yaklaşık 2 sene kendisine gidip geldim.Okadar ilgili,samimi,sabırlı bir doktor tanımadım.Insan kendini güvende hissediyor.Şuan iyi durumdaysam önce Allah sonra hocam sayesinde.
• başka bir yer • Diğer •
ev...n
Çok sıcak ve samimi ben sedef icin gittim seçenekleri tek tek anlatıyor hastaya zaman ayırıyor tafsiye ederim
• başka bir yer • Diğer •
Sinan Özçelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinan Özçelik, Dermatoloji.
Sinan Özçelik adresi nerede?Sinan Özçelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevziçakmak, Akınsel Sk. No:1, Eskişehir Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinan Özçelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinan Özçelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sinan Özçelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinan Özçelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinan Özçelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sinan Özçelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sinan Özçelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar