ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Gürlife Hastanesi; Özel Sigorta Kurumları ile anlaşmalı olarak tüm branşlarda hasta kabulüne başlamıştır. Özel Gürlife Hastanesi; 46 Yoğun Bakım Yatağı (Yetişkin Yoğun Bakım, Yeni Doğan Yoğun Bakım, Kardiyo- vasküler Yoğun Bakım ve Kardiyoloji Yoğun Bakım) olmak üzere 154 Hasta Yatağı ve 44 Günübirlik Servis Yatağı ile şehrimizin en büyük özel hastanesi olma niteliğindedir.
ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ
- Beyşehir Ticaret Odası
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Care & Create
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- Fiba Emeklilik
- Fiba Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Garanti BBVA Sigorta
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Medilab Assist
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- TEB Sigorta
- Tarsim Sigorta
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
- Türk Exim Bankası
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
y.....
Ben Melike hanımla özel bir hastanede tanıştım kızlarım için gittim kendisine.Sonrasında eşimin işitme sorunları için kendisini tekrar aradığımızda devlet hastanesinde ulaştık. Aynı ilgi ile şikeyetlerimize farklı açı ve olasılıkları değerlandirere yaklaştı .Bu arada biz İstanbulda yaşıyoruz ve kbb için Eskişehire Melike hanıma gidiyoruz.
ay....
Yıllardır bel, boyun ve kol ağrılarım için büyük bir güvenle gittiğim, her zaman aynı özen ve ilgiyi gördüğüm çok kıymetli bir doktor. Yıllar boyunca uyguladığı tedavileriyle ağrılarımın azalmasında ve günlük hayatımı daha rahat sürdürmemde çok büyük katkısı oldu. Sadece tedavileriyle değil, sabırla dinleyen, moral veren ve insanı gerçekten değerli hissettiren yaklaşımıyla da fark yaratan bir hekim. Kendimi her zaman emin ellerde hissettim.İyi ki yollarımız kesişmiş.İyi ki varsınız.
b....a
Fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında son derece donanımlı, hastasını gerçekten dinleyen ve önemseyen bir hekim. Tedavi sürecim boyunca hem bilgilendirici hem de destekleyici bir yaklaşım sergiledi. Kısa sürede olumlu sonuç aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
ra...l
İpek Hanım’a 3 yıldır boyun,sırt ve belimdeki fıtıklarım için tedavi oluyorum.Mesleğini severek yapan,hastasıyla çok ilgili, güleryüzlü, hastasına son derece güven veren,profesyonel yaklaşımları ve tedavileri sonuç odaklı bir doktordur.Kendisini iyi ki tanıdım ve destek almaya devam ediyorum ve de ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.
bü...a
3 sene önce geçmeyen bel boyun ve ayak ağrılarım halsizlik ve kronik yorgunluk sebebiyle İpek hocayla yollarımız kesişti. Birçok tahlil sonrasında kan değerlerimin düşüklüğünü fıtıklarım ve fibromiyaljim oldugunu tespit etti. Uygun tedavi yöntemleri ve yönlendirmeleriyle tedavimi başlattı. İlk aydan itibaren iyileşme yolunda ilerledim. Genel tedavi yanında verdiği ek takviyeler ve ozon tedavisi ile iyileşmem hızlandı. Tahlil ve tedavi noktasında yöntemlerini beğendiğim bir doktordur.
se....
Dr. İpek Hanım’ın uzmanlığı, sabrı ve titiz yaklaşımı sayesinde boyun fıtığımın tedavisinde çok önemli bir ilerleme kaydettim. Kendisinin anlayışlı ve güven veren tutumu, tedavi sürecini benim için çok daha katlanılır hale getirdi. Ağrılarımda belirgin bir azalma oldu. Bu kadar özenli ve profesyonel bir hekimle tanışmak büyük şans benim için. Kendisini çevremdekilere de içtenlikle tavsiye ediyorum.
es...s
Dr. İpek Hanım’ın 10 yıldır tanıyorum. Bu süreçte geçirdiğim kemik ameliyatları sonrasında hızlı toparlanmam için yaptığı tedavi uygulamalarının katkısı çok büyük. Hastasını sahiplenen, dinleyen, tüm sorularını cevaplayan, hastasına kendini güvenli ellerde olduğunu hissettiren, güler yüzlü çok nazik ve zarif bir hekim.
ya...e
Değerli doktorum ipek hocam gercekten kendini mesleğine adamis isinde dikkatli ve titiz calisan hastasiyla empati kurabilen alaniyla ilgili guncel gelismeleri takip edip cağa uygun farkli tedavi yontemleriyle tedavi eden bir doktordur.Alaniyla ilgili defalarca saglik sorunuyla kendisine basvurdum.Boyun bel omuz diz fibromiyalji.Hepsinde de bircok tedavi yöntemlerini uygulayarak hayatima daha saglikli devam etmeme vesile oldu.iyiki varsin iyiki tanidim seni degerli basarili azimli doktorum.
ö....a
İpek hanımla 2 dizimdeki ağrılarla tanıştım. Kıkırdak, sıvı kaybı, menisküs yırtıklar derken prp yapılmasına karar verildi ve tam prp yapılırken ayak bileğimdeki şişlik İpek hanımın gözünden kaçmadı. Başlangıç aşamasında olan lenfödem teşhisi mi koydu ve hemen tedavisine başlattı. Hastalık hakkında bilgim yoktu araştırdığımda başlangıçta teşhis konulmasının hem Tedavi açısından hemde bundan sonraki yaşamım açısından ne kadar önemli olduğunu gördüm. Tek bir noktaya odaklanmayıp hastasıyla tüm detaylarıyla ilgilenen nadir doktorlardan. İyi ki yolum kendisiyle kesişmiş.
es...
Lipödem şikâyetiyle başvurduğum bu süreçte yapılan değerlendirmeler sonucunda lenfödem tanısı da konuldu. Bu tanıyı öğrenmek benim için kolay değildi. Ancak sürecin başından itibaren Dr. İpek Birdoğan tarafından yapılan sakin ve anlaşılır bilgilendirmeler, yaşadıklarımı daha net kavramama yardımcı oldu.
Yaklaşık 3 ay boyunca düzenli bir tedavi süreci uygulandı. Bu süreçte hem lipödem ve lenfödem kaynaklı ödemler için planlanan uygulamalar yapıldı hem de tedavi akupunktur noktalarına uygulanan iğneler ile desteklendi. Yapılan işlemler öncesinde bilgilendirilmek, sürecin içinde ve daha güvende hissetmemi sağladı.
Zamanla ödemlerimde azalma ve vücudumda belirgin bir hafifleme hissetmeye başladım. Lipödem ve lenfödem gibi hem fiziksel hem de duygusal olarak zorlayıcı olabilen durumlarda, süreci takip eden ve hasta ile birlikte ilerleyen bir hekimle çalışmak benim için önemli bir deneyim oldu.
ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ, Tepebaşı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ, Tepebaşı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Genel Cerrah, Pratisyen Hekim, Kardiyolog, Göğüs Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Nefrolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ozon Terapi Uzmanı, Göz Doktoru, Kupa Terapi (Hacamat) Uzmanı.
ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ hangi hizmetleri sağlıyor?ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ, toplam 203 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Laparoskopi, Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi, Meme Cerrahisi, Mide Kanseri Ameliyatı, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Abdominal Laparoskopi, Adrenal Cerrahisi, Adrenalektomi, Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi.
ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ kurumundan nasıl randevu alabilirim?ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ hakkında ne düşünüyor?Toplam 203 hasta/danışan, ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ nerede?ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ adresi Fevziçakmak, Akınsel Sk. No:1, Eskişehir Tepebaşı şeklindedir.