Merhaba, ben Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ve aynı zamanda Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Yan Dal Uzmanı Sinan Serdar Ay.  Meslek hayatım boyunca kadın sağlığını bütüncül bir bakış açısıyla ele almayı, en hassas dönemlerinizde yanınızda olmayı ve tıbbın en ileri cerrahi yöntemlerini kullanarak şifa dağıtmayı temel vizyonum edindim.

Uzmanlık Alanlarım ve Deneyimim

Kadın sağlığının her evresinde, koruyucu hekimlikten ileri derece cerrahi müdahalelere kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyorum. Özellikle yoğunlaştığım alanlar şunlardır:

• Jinekolojik Onkoloji: Kadın kanserlerinin erken teşhisi, takibi ve cerrahi tedavisi konusunda üst ihtisas sahibi bir cerrah olarak, hastalarıma en güncel tedavi protokollerini sunuyorum.

• HPV Yönetimi: HPV ile ilişkili hastalıkların takibi ve tedavisi süreçlerinde rehberlik ediyorum.

• Endometriozis (Çikolata Kisti): Yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyen bu kompleks hastalığın medikal ve cerrahi yönetiminde yanınızdayım.

• İnfertilite (Kısırlık): Bebek sahibi olma yolculuğunuzda, size özel tedavi planlamalarıyla bu süreci birlikte yönetiyoruz.

• Kadın Hastalıkları ve Doğum: Ergenlikten menopoza kadar tüm jinekolojik süreçlerde ve sağlıklı bir gebelik/doğum takibinde güvenilir bir yol arkadaşı olmayı amaçlıyorum.

Vizyonum

Amacım, sadece hastalıkları tedavi etmek değil; kadınların kendi vücutlarını tanıdığı, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürdüğü bir gelecek inşa etmektir. Cerrahi yetkinliğimi, hastalarımın duygusal ihtiyaçlarını anlayan bir empatiyle birleştirerek çalışmaya devam ediyorum.

İletişim ve Randevu: Eğer siz de sağlığınızı profesyonel ve uzman bir bakış açısıyla yönetmek isterseniz, bana aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz:

Yetişkin
Çocuk

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Sinan Serdar Ay Muayenehanesi

Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi No:35 29.Ay Apartmanı Kat:2 Daire:4, Muratpaşa, Antalya 07160

• Sigortası olan hastalar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Op. Dr. Sinan Serdar Ay adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle