Adenomyozis, Antalya

Adres: Yıldız Mh Yıldız Cd 220 Sk No 19, Antalya Harita

Özel Medstar Antalya Hastanesi

• Op. Dr. Recep Bayraktar

Kadın hastalıkları ve doğum

Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya Harita

Özel Ofm Antalya Hastanesi

• Op. Dr. Melek Büyükkınacı Erol

Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite

Yeşilbahçe Mah. M. Kasapoğlu Cad. Ayhan Kadam İş Merkezi Kat:3 D:10 (Kırmızıgül Kavşağı), Antalya Harita

Op. Dr. Melek Büyükkınacı Erol Muayenehanesi

• Op. Dr. Onur Erol

Zafer Mah. Yıldırım Bayezit Cad. No: 91, Kepez Harita

Memorial Antalya Hastanesi

• TC Sağlık Bakanlığı Antalya Şehir Hastanesi 5379 Sokak 07080 Kepez/Antalya, Antalya Harita

ANTALYA ŞEHİR HASTANESİ

• Doç. Dr. İlkin Yeral

Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi

• Op. Dr. Füsun Yüksel Yakut

Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi No:19, Alanya Harita

Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi 1516 Sokak Güneş Apartmanı Kat:2 Daire:3, Muratpaşa Harita

Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi

• Özel Ofm Antalya Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Özel Ofm Antalya Hastanesi

• Memorial Antalya Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Zafer Mah. Yıldırım Bayezit Cad. No: 91, Kepez Harita

Memorial Antalya Hastanesi

• Op. Dr. Sezai Ertürk

Besimağa Sk. Şevket Tokuş Cad Görgülü Apt, No:8 D:4, Antalya Harita

Sezai Ertürk Muayenehanesi

• Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazla

Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi No:19, Alanya Harita

Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi