Diğer kurumları göster

Cumhuriyet Mahallesi, 629 Sokak, No:16 Muratpaşa / ANTALYA, Antalya
  • Allianz Sigorta
  • Diğer (İade)

de....

Nesil hanım detaylı açıklamaları ve bilgilerdeki şeffaflığı anlaşılırlığı konusunda uzmanlığını hissettirdi.

• Op. Dr. Nesil Çavuşoğlu Ersöz Anormal Kanamalar Tedavisi  •

Z

za...n

Fatih hocamla hpv testimin pozitif olması sonucunda tanıştım.Benim gibi her duyduğuna ikna olmayan araştıran bir hastaysanız size hem alanındaki başarısı ile hem de pozitif bakabilen ve bakmanızı sağlayan kusursuz bir doktor tanıtayım.Hastalığa iyiki denmez ama ben iyi ki fatih hocamı tanıyacak bir neden ile o güzel yüreği,mütevazi ve başarı da adını duyurmuş doktorumu tanıdım. ilk görüşmeden son ana kadar öylesine rahat öylesine güven duygusu ile hareket ettim ki dedim ya ben emin ellerdeyim en kötüsü de olsa en iyi şekilde bu süreci atlatabilirim, ve en iyisi ile en iyi şekilde bu süreci atlatıyorum. yıllardır kaderim diye bildiğim rahatszlıklarm bile bir günde cevabını buldu. eğer kendinizi hastaligınzi emin ellere bırakmak istiyosanız tek adres fatih hocam düşünmeden kapısını çalın . Size her zor anlara kafa tutacak gücü verecektir mutlu anlarınızı daha anlamlı ,rahatszlık duyduğunuz zamanlarınzada bilgisi ve inancı ile en iyi sekilde karşılık vermenzi sağlayacaktır.

• Op. Dr. Fatih Dinçer Diğer  •

d....g

Mehmet Taner Hocam, aylardır egzama ile uğraşan annemi bir ayda tedavi eden yılların tecrübesini teşhisinde ve tedavisinde uygulayan iyi ki var dedirten değerli bir Doktor dur.

• Uzm. Dr. Mehmet Taner Karaarslan Randevu  •

gü...n

Güleryüzlü ve detaylı bilgilendirmelerinizden dolayı çok memnun oldum

Z

ze...

Nesil hanıma gebelik takibi için gidiyorum. Kan uyuşmazlığım olduğu için sıkı takip gerektiren bir durumum oluştu ve bu süreci çok rahat ilerletiyoruz. Beni çok rahatlatıyor ilgisi ve bilgisiyle. Ayrıca her soruma ayrıntılı cevap vermesi kaygılarımı yatıştırıyor. İlaçlarda yan etki gördüğümü söylediğimde farklı ürünler önererek durumu kontrol altına aldık. Herkese gönül rahatlığıyla öneririm.

ea...a

Vitiligo tanısı aldıktan sonra yaşadığım kaygı ve üzüntü tarif edilemezdi. Ancak doktorumun bilgisi, ilgisi ve desteği sayesinde bu süreci çok daha rahat atlattım. Geçmez diye düşündüğüm lekelerimde belirgin iyileşmeler oldu. Her kontrolde aynı özen ve ilgiyi göstermesi bana moral verdi. Sadece başarılı bir hekim değil, aynı zamanda hastasını gerçekten dinleyen ve anlayan bir insan

• Uzm. Dr. Mehmet Taner Karaarslan Randevu  •

gü....

Zeynep Kamil Hastanesi’nde, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Nesil Hanım’la tanışmam hayatımda dönüm noktası oldu. Uzun zamandır tekrarlayan kandida rahatsızlığı yaşıyordum. Dr. Nesil, her aşamayı büyük bir özenle ele aldı, tüm testleri titizlikle yaptı ve bana sabırla rehberlik etti. Güler yüzle tüm sorularıma ve stresime yardımcı oldu ve suan sayesinde uyguladigim tedavi ile çok iyiyim . Dr. Nesil’i içtenlikle tavsiye ediyorum, gerçekten alanında bir uzman.

Ş

ş.....

Smear testi yaptırmak için gitmiştim . Harika bi doktor tüm sorularımı içtenlikle ve en yalın haliyle cevapladı. Kendisinden çok memnun kaldım.

em...e

Nesil Hanım gebelik sürecim boyunca kendimi her zaman güvende ve emin ellerde hissetmemi sağladı. Her soruma sabırla yanıt vermesi, güler yüzü ve profesyonel yaklaşımı sayesinde bu heyecan verici süreci çok huzurlu geçirdim. Sadece tıbbi bilgisiyle değil, nezaketiyle de her anne adayının karşısına çıkmasını isteyeceğim bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

g....ş

Kendisine İstanbulda çalıştığı süre içerisinde bir kaç kez muayene oldum. İletişimi, ayrıntılı anlatımı ve muayenesinden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum