Op. Dr. Süreyya Sarıdaş Demir , Akdeniz üniversitesi Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum AB'da uzmanlık eğitimimi tamamladım. Diyarbakır Doğumevi, Ergani Devlet Hastanesi, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çanakkale Devlet Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak çalıştım. Daha sonra 2019 yılında Dokuz Eylül üniversitesi Tıp fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AB' da Perinatoloji ünitesinde eğitim almaya hak kazandım. 2021 yılında Perinatoloji yan dal uzmanı oldum. 2022-2023 yılları arasında Çanakkale Devlet Hastanesinde Perinatoloji uzmanı olarak çalıştım Şu an özel muayenehanemde hastalarıma hizmet vermekteyim.

Boğazkent Mah. İncirli Sok. Ataçlar Lilya Evleri A Blok Kat:1 Daire:3 .Kepez, Çanakkale Merkez, Çanakkale 17110

• Sigortası olan hastalar

Perinatoloji Randevusu

4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi

Amniosentez

Detaylı Ultrason

Yüksek Riskli Gebelik Takibi

Röportaj

• M

Detaylı ultrason için doktor araştırıyordum ve karşıma Süreyya hoca çıktı. İyi ki de karşıma çıkmış muayene öncesi ve sonrası hem kendisi hem de çalışanlar çok güler yüzlüydü. Her şeyi ince ayrıntısına kadar inceledi ve bizlere aktardı. Biz çok memnun kaldık

• Perinatoloji uzmanı (Riskli gebelik) & Detaylı Ultrason & Fetal EKO & Amniosentez, CVS, Kordosentez & Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Detaylı Ultrason  •

• H

Detaylı ultrasonu alanında uzman bir hekime yaptırmak istediğim için araştırmalarım sonucu Süreyya Hanıma rastladım. Yorumlarını da göz önünde bulundurarak kendisini tercih ettim. Nahif, güler yüzlü ve sevecen yaklaşımıyla çok keyifli bir detaylı ultrason muayenesi geçirdik. İyiki kendisiyle tanışma fırsatımız oldu

• B

Doktorun ilgisi o kadar güzeldi ki bebeğimizin yüzünü net görebilmemiz için sabırla bekledik

• D

Süreyya Hoca Çanakkale’deki anneler ve bebekleri için büyük bir şans. Mesleğinde hem bu kadar başarılı hem de mesleğini bu kadar seven bir hekim olduğu için Çanakkale’deki anneler ve bebekler çok şanslı. Gebe iseniz ve Çanakkale’de yaşıyorsanız detaylı ultrasonunuzu Süreyya Hoca ile yaparsanız gereken her şeyi öğrenmiş, rahatlamış bir anne adayı oluyorsunuz. Sabrı, ilgisi, güler yüzü, benimle paylaştığı bilgisi için minnettarım. İyi ki varsınız Süreyya Hocam.

• Perinatoloji uzmanı (Riskli gebelik) & Detaylı Ultrason & Fetal EKO & Amniosentez, CVS, Kordosentez & Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Perinatoloji Randevusu  •

• R

Kesinlikle yüksek iletişim becerisinin en güzel örneklerinden kendisi. Sorularımı hazırlamıştım ama daha benim sormama gerek bile kalmadan teker teker en ince ayrintisina kadar bebeğimin parmaklarından atar damarlarinin yapisina kadar uzun uzun anlattı kendisi. Güler yüzlü ve sizin psikolojinizin farkında olan bir doktor her zaman bulunmuyor. Kullanılan cihazlara gelirsek gayet başarılı görüntüler netti. Bizi karşılayan hemşire hanımda çok ilgiliydi. Gelirseniz siz yine sorularınızı hazırlayın ama muhtemelen çoğunu sormadan daha fazlasını öğrenip ayrilcaksiniz.

• B

İlk randevu almak için aradığım andan oradan ayrılma anıma kadar tatlı dilini eksik etmeyen asistanınıza , sempatik ve tatlı dilinizle bebeğimi en ince ayrıntısına kadar inceleyip her anını anlayabileceğimiz şekilde açıklayan doktorumuzdan çok memnun kaldım.

• Perinatoloji uzmanı (Riskli gebelik) & Detaylı Ultrason & Fetal EKO & Amniosentez, CVS, Kordosentez & Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı İkili Tarama Testi  •

• B

Detaylı ultrason için kendilerine başvurdum. Çok güzel ilgilenildi, hem doktor hanım hem de hemşire hanım çok kibar ve ilgililerdi. Bebeğin pozisyonundan dolayı net göremediği şeyler için aynı gün içinde farklı zamanlarda tekrar tekrar bakıp uğraştı Süreyya hanım. Çok memnun kaldım emeklerine sağlık şiddetle tavsiye ediyorum bütün bebekler sağlıkla gelsin

Süreyya hanımla detaylı ultrason için yolumuz kesişti. Tek kelimeyle mükemmel bir doktor. Güleryüzlülüğü ilgi ve alakasından çok memnun kaldık. Süreçten bahsetmem gerekirse bize her şeyi detaylı bir şekilde inceleyip açıkladı. Güleryüzlülüğü ve motivasyonu sayesinde sadece doktor hanımı dinledik ve bebeğimizi izledik. Bebeğimizin her uzvunu detaylıca gördük sayesinde. Yolumuz sizinle kesiştiği için çok şanslıyız. Çanakkale için büyük bir şansınız.

• Ö

Süreyya hanımı Çanakkale’ de bir perinatoloji doktoru aratmam sonucunda buldum. İyi ki de buldum. 2023 yılında 28 haftalık yüksek tansiyona bağlı bir doğum gerçekleştirdim maalesef bebeğim küvezde sadece 45 gün dayanabildi ve kaybettim. Yine Çanakkale ‘de çok güvendiğim ismi çok bilindik başka bir doktorun benim tansiyonumu önemsememesi sonucu bu olay yaşandı. Daha sonrasında korku, endişe derken tekrar çocuk sahibi olmak istedim ve Süreyya Hanımı buldum bize hamile kalmadan önce yapılması gereken tüm genetik testleri yaptırdı ve neyseki her şey temizdi. Artık çocuk düşünebilirsin dediğinde o kadar açıklayıcı ve rahatlatıcı bir yol çizmişti ki bana gönlüm artık çok rahattı. Çok kısa sürede Bebiş haberini aldık. Süreyya hanımın muhteşem olumlu tavrı ve net söylemleri ile inanılmaz güzel bir hamilelik geçirdim. Söylediği her şeye harfiyen uydum ve bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Şimdi bebeğim 5.5 aylık. Süreyya hanım Çanakkale ‘ de büyük şans

• Perinatoloji uzmanı (Riskli gebelik) & Detaylı Ultrason & Fetal EKO & Amniosentez, CVS, Kordosentez & Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yüksek Riskli Gebelik Takibi  •

Detaylı ultrason için tavsiye üzerine gittim. Her aşamasında bilgilendirici, akıcı ve güzel bir hitap şekli vardı doktor hanımın. Şu zamana kadar gittiğim en iyi kadın doğum uzmanı diyebilirim. Yardımcısı da kendisini gibi güleryüzlü ve açıklayıcı bir kişiydi. Her aşamasında çok rahat ve güzel bir muayene geçirdim.