0850 333 0388 Ücret öğren

Uzm. Dt. Sinan Tevkir, 2018 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. Mesleki uzmanlık eğitimini 2022 yılında Ordu Üniversitesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı'nda tamamlayarak Protetik Diş Tedavisi Uzmanı unvanını almıştır.

2022 yılından bu yana Dental Park Diş Kliniği'nde görev yapmakta; estetik diş hekimliği, dijital gülüş tasarımı, implant üstü protezler, zirkonyum restorasyonlar, porselen laminalar ve kapsamlı protetik rehabilitasyonlar alanlarında hizmet vermektedir.

Tedavilerinde yalnızca estetik bir gülüş elde etmeyi değil, aynı zamanda çiğneme fonksiyonunu, ağız sağlığını ve uzun dönem hasta memnuniyetini korumayı hedeflemektedir. Bilimsel gelişmeleri yakından takip eden yaklaşımı ve hasta odaklı iletişimiyle, her hastası için ihtiyaçlarına uygun, kişiselleştirilmiş tedavi planları oluşturmaktadır.

Hastalarının kendilerini rahat ve güvende hissettiği bir tedavi süreci sunmayı ilke edinmiş olup, doğal, sağlıklı ve uzun ömürlü sonuçlar elde etmeyi amaçlamaktadır.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

Sinan Tevkir
Dental Park Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

İsmet Paşa Caddesi, C Blok No:188 İç Kapı No: 112, Ordu

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dt. Sinan Tevkir adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle