0850 333 0388 Ücret öğren

DKT Sinem ERDURAN
Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi lisans bölümünden mezun olmuştur. Gelişimsel dil bozuklukları, konuşma sesi bozuklukları(artikülasyon ve fonolojik bozukluk), kekemelik ve hızlı bozuk konuşma, otizm, motor konuşma bozuklukları, disleksi, edinilmiş dil bozuklukları, çeşitli sendromlara bağlı gelişen dil ve konuşma bozuklukları ve ses bozuklukları ile çalışmaktadır.
Eğitimleri;
• Çocuklarla Kekemelik Terapilerinde Kızılboğa Modeli
Uzm. Dkt.Veysel Kızılboğa-Uzm. Psk. Dan. Mahmut Kızılboğa
• Ergen Yetişkin Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım ve Exposure Eğitimi’
Uzm. Dkt.Veysel Kızılboğa-Uzm. Psk. Dan. Mahmut Kızılboğa
• FLOORTİME 101 , Uzm. Dkt Kemal Colay- Tuğçe Telcioğlu
• FLOORTİME 201, Uzm. Dkt Egemen NAKIŞÇI
• TEDİL(Türkçe Erken Dil Gelişimi Testi)
Uygulama ve Puanlama Eğitimi, Kullanım Sertifikası
• TODİL(Türkçe Okul Çağı Dil Gelişimi Testi)
Uygulama ve Puanlama Eğitimi, Kullanım Sertifikası
• Çocukluk Çağı Apraksisinde K-SLP Yöntemi -Konuşma Terapisi Derneği (KOTEDER)
• Sesletim SesBilgisi Testi (SST)
• Dil Gelişimi Tarama Envanteri (DİLTAR)
• Türkçe İletişim Davranışları Gelişimi Envanteri (TİGE)
• Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE) - Klinik Psk. Dr. Rabia Mutlu
• Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı-Kaynaştırmadan Bütünleştirmeye Tüm Yönleriyle Özel Eğitim Sempozyumu
• Her Yönüyle Çocuk Semineri - Özgül Öğrenme Güçlüğü

-NP İstanbul Beyin Hastanesi
-İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi
-Ayça Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
-Üsküdar Üniversite NP Feneryolu Tıp Merkezi
Staj ve gözlemlerini gerçekleştirmiştir.

Bi'Dokunuş Gelişimsel Destek Merkezinde çalışmaya ve ev özel seanslarına halen devam etmektedir.

Yetişkin

3102. Sokak 16, Samsun 55200

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • Ö

ö....t

Ben il dışından tayinle Samsuna geldim. Samsuna gelmeden evvel il dışından bu ismi bana çok kişi önermişti. Ve çok iyi öğretmen referansıyla geldiğimiz için kendisini tanımadan çocuğumu öğretmenden eğitim alması üzerine yazdırdım Yaklaşık 1,buçuk yıldır gidiyor 3,5 yaşında başlayab çocuğumun yaklaşık 10 harf çıkarmıyorken şuan 4,5 yaşında 2 harfe kadar indirdi çok şükür. Ben inanıyorum ilkokul başlamadan kalan harfleride düzelticek. Çocuğum gözünden Sinem öğretmeni en sevdiği öğretmeni. Keşke hergün sinen öğretmeninin ders günü olsun. çocuğumla çok iyi anlaşıyor. Hem çok iyi bir abla, çok iyi bir arkadaş aynı zamanda çocuğun ağız dil ve diş anatomisine çok hakim bir öğretmen. Harfi neden bu çocuk çıkaramıyor kısmını her çocuk üzerinde bireysel sebebini buluyor ve buna yönelik terapi uyguluyor. Kendisini çocuğum çok seviyor, ailesi olarak saygıyla bizlerde anıyoruz. Kendisini herkese öneriyorum

• Bir Dokunuş Gelişim Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi Dil Terapisi  •

• G

g....g

genel olarak işini seven danışanlarina önem veren biri bana katkısı çok oldu ve en önemlisi kişiye göre tedavi uyguluyor bu dil terapisi olarak çok önemli bir detay bence

• Online Danışmanlık Online Hizmet  •

• Ş

ş...

Sinem Hanım çok ilgili ve alakalı terapistimiz. Onunla uzun bir yol katettik ve oğluma çok faydası oldu. Oğlumun kekemeliği vardı. Sinem Hanım'la beraber seanslarımız sonucu eskiye göre düzelmelerimiz oldu ve inşallah daha da iyi olacağını umuyorum.

• F

f...

Oğlum 2 yaşındayken kelime sayısının yetersiz olduğunu düşünerek bir arayışa girmiştim. İnternetten Sinem Hoca'ya ulaşım sağladım. Oğlum çok hareketli, etrafı dağıtan bir çocuk; düşünüyorduk. Sinem Hoca ile 2. seansta dağıtma alışkanlığını bırakıp toplamayı öğrendi. Baba kelimesini, ağız kapama harflerini söylemiyordu. Sinem Hoca sayesinde başardık. Tayinimiz çıktığı için Sinem Hoca ile devam edemedik. Bence çok başarılı, çok etkili bir hoca; herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

a...

Çocuğum hiç konuşamıyordu. Hocamızla kurumda tanıştık.
    Güler yüzü ve samimiyeti ile önce benim sonra da çocuğumun gönlünü fethetti.
    Birçok bizim gibi konuşma sıkıntısı olan kişilere de önerdim.
    Ben çok memnun kaldım. Çocuğum şu an çok güzel konuşuyor.
    Herkese tavsiye ederim.

• N

n...

Sinem hocamıza internet sitesinde Samsun’da dil terapisti ararken ulaştım. Kendisi hakkında yapılan yorumlara baktım. Çocuğum konuşma konusunda eksikti, o yüzden kreşe verdim. Biraz takip edildi, dil terapistine ihtiyacı olduğuna karar verdik. Öğretmenleri ile bu şekilde arayışım başladı ve iyi ki tanımışız kendisini. Yaklaşık sürecimiz 8 ay kadar devam etti, gözle görülen bir şekilde ilerleme kaydettik. Gayet güzel bir süreçle ilerledik. Oğlum da kendisini çok sevdi ve bu süreçte Sinem hocamızın bize katkısının meyvelerini almış olduk. Konuşmamız düzeldi, sorunumuz çözülmüş oldu. İyi ki karşımıza Sinem öğretmenimiz çıktı.

e...

Oğlumda dil konuşma geriliği vardı, özel eğitim uygulamasına başvurdum. Orada eğitim veriyordu Sinem hocam. 5 yıldır yaklaşık Sinem hocam ile çalışıyoruz, epey yol kat ettik. Gerilediğimizde nasıl yol izlememiz gerektiğini sıkmadan, yormadan ilerledik. Biz memnunuz; yaklaşımı, tavrı, anlatımı, uyumundan memnunum.

e...

Oğlumun otizm tanısı nedeniyle konuşma ve iletişim alanında ciddi güçlükleri vardı. Bu nedenle Sinem Erduran Hanım’a başvurduk. İlk görüşmeden itibaren bize hem güven verdi hem de süreci ayrıntılı bir şekilde anlattı. Oğlumla çok sabırlı, sevgi dolu ve profesyonel bir şekilde ilgilendi.

Düzenli dil ve konuşma terapileri sayesinde oğlumda çok güzel ilerlemeler gördük. Daha önce neredeyse hiç konuşamayan oğlum artık kendini rahatça ifade edebiliyor, cümle kurabiliyor ve bizimle iletişimi çok daha güçlü. Bu gelişim hem bizim hem de çevremizdeki herkesin dikkatini çekti.

Sinem Hanım sadece oğlumla değil, aile olarak bizimle de yakından ilgilendi. Evde uygulayabileceğimiz önerileriyle sürece büyük katkı sağladı. İyi ki yollarımız kesişmiş. Dil ve konuşma terapisine ihtiyaç duyan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

s...

Çocuğumda konuşma gecikmesi olduğu için çocuk psikiyatrisi ve özel eğitim uzmanımız dil terapistine yönlendirdi. Özel eğitim uzmanımızın önerisiyle floor time eğitim veren Sinem Hanım'la tanıştık. Çocuğum dikkat eksikliği ve hiperaktif tanılı. Komut almıyor, sabit bir yerde durmuyordu. Ona rağmen Sinem Hanım büyük bir özveri ve sabırla yaklaştı. Önce oyun oynatarak eksik olduğu sesleri tespit etti. Eve bana ve oğluma ödevler verdi. Telefondan aldığım ses kayıtlarını kendisine gönderdim. Bütün mesajlarıma dönüş yaptı, eksiklerimi düzeltti, aynı zamanda bu zorlu yolculukta beni de çok motive etti. Her geçen gün oğlumun motivasyonu ve derse katılım süresi arttı. Şu an yaşıtlarının seviyesinde ve Sinem Hanım'ın emeği büyüktür. İyi ki kendisiyle tanışmışım, gönülden herkese tavsiye ediyorum.

• F

f...

Yaklaşık 1 yıl önce kızımın dil terapisti için yeni bir özel eğitim merkezi arayışına girdik. Bu süreçte Sinem Hanım’ın ismini duyduk ve iyi ki yollarımız kesişmiş diyoruz.

Sinem Hanım; ilgisi, sevgisi, sabrı ve çocuklara yaklaşımıyla bize her zaman güven verdi. Kızımın gelişiminde gösterdiği emek ve destek bizim için çok kıymetli.

Özel gereksinimli bir çocuğun ailesi olmak bazen uzun ve sabır isteyen bir yolculuk… Bu yolda karşımıza çıkan doğru insanlar, çocuklarımızın hayatında çok büyük farklar oluşturuyor.

Benim gibi bu süreçten geçen tüm ailelere söylemek isterim ki; umudunuzu hiç kaybetmeyin. Çocuklarımızın küçük gibi görünen her adımı aslında çok büyük bir başarıdır. Onlara inanan, sevgiyle yaklaşan doğru eğitimcilerle bu yol daha da güzelleşiyor.

Sinem Hanım, iyi ki varsınız.