Çocuk Gelişimi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İzmir 1 adres
Merhaba, ben Sinem Nogogil.
Çocuk gelişimi ve aile danışmanlığı alanında online destek sunuyorum.
Bu yola çıkma amacım, ebeveynlerin “Ne yapacağımı bilmiyorum” dediği anlarda yalnız olmadıklarını hissettirmek. Çünkü her çocuğun davranışının bir nedeni olduğuna ve doğru yaklaşımla değişimin mümkün olduğuna inanıyorum.
Ebeveynlik sürecinde yaşanan; sınır koyma, öfke nöbetleri, ağlama krizleri, davranış problemleri, çatışma ve iletişim problemleri, okulda uyum, kardeş kıskançlığı, arkadaşlık ilişkileri ve kriz anlarında size yol göstermek için buradayım. Süreci, ebeveyn katılımlı oyun temelli çalışmalarla destekleyerek hem çocuğunuzla bağınızı güçlendirmeyi hem de davranışlara daha sağlıklı şekilde yaklaşabilmenizi hedefliyorum.
Bu süreçte yalnızca çocukla değil, ebeveynle birlikte çalışarak daha sağlıklı ve kalıcı çözümler oluşturuyorum.
Amacım; zorlandığınız anlarda ne yapacağını bilen, daha sakin ve güçlü bir ebeveynlik süreci oluşturmanıza destek olmak.
Tüm danışmanlık süreci size özel ilerler ve birebir iletişim ile planlanır.
''Bu süreçte yalnız değilsiniz. Çünkü gerçek değişim, ilişkide başlar.''
Eğitim, Sertifikalar, Seminerler
Çocuk davranışları, ebeveyn danışmanlığı ve oyun temelli yaklaşımlar üzerine çeşitli eğitimler tamamladım.
İlgili eğitimlere ait sertifika numaraları ve bilgiler talep halinde paylaşılmakta olup, eğitim kurumları üzerinden doğrulanabilmektedir.
Eğitim
Kırklareli Üniversitesi Seminerleri;
- Çocuklarda Gelişim Süreçleri Bilgilendirme Semineri
- Çocuk Gelişimi Bilgilendirme Semineri
Uzmanlık Alanları;
- Öfke Nöbetleri (Tantrumlar)
- Ağlama Krizleri
- Sınır Koyma ve Bağ Kurma
- Çatışma Problemleri
- Davranış Problemleri
- Uyku Sorunları
- Kardeş Kıskançlığı ve Kavgası
- Öğrenme Güçlüğü (Diskalkuli, Disleksi, Disgrafi)
- Okulda Dışlanma
Çocuklarda Öfke, Stres ve Korku Yönetimi
İnönü Caddesi, Karabağlar, İzmir 35150
- Sigortası olan hastalar
b...
Uzmanımıza sosyal medyada karşıma çıkmasıyla ulaştım. 2 yaşındaki çocuğumun ağlama krizleriyle baş etmekte gerçekten çok zorlanıyordum, bu yüzden destek almak istedim. Bazen ne yapacağımı bilemeden ben de ağlıyordum. Süreç boyunca kendimi hiç yalnız hissetmedim; hem çocuğumu anlamayı öğrendim hem de kendimi. Söylenenleri uyguladıkça gerçekten fark ettiğini gördüm. Artık kriz anlarında daha sakin kalabiliyorum. Bu süreç hayatımı o kadar rahatlattı ki… İyi ki yollarımız kesişmiş. Çevremde ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
s...
Bir tanıdığımın önerisiyle başvurdum. Özellikle okul uyumu ve arkadaş ilişkilerinde sıkıntı yaşıyorduk. Görüşmeler sayesinde çocuğuma nasıl yaklaşmam gerektiğini öğrendim. Şimdi daha sağlıklı iletişim kurabiliyoruz. Gerçekten iyi ki destek almışım. Herkese içtenlikle tavsiye ediyorum. Sinem Hanım ile çalışmaktan çok memnunum. Tavsiye ederim.
Sinem Nogogil
Güzel düşünceleriniz ve geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sürece gösterdiğiniz özen ve iş birliği sayesinde bu ilerlemeyi görmek çok değerli. Çocuğunuzun gelişimine eşlik etmek benim için büyük bir mutluluk. Her zaman destek olmaya devam edeceğim.
Ö
ö...
Arkadaşımın tavsiyesi ile başvurdum. 5 yaşındaki çocuğum içine kapanıyordu ve yeni ortamlara uyum sağlamakta zorlanıyordu. Süreç çok güzel ilerledi, hem çocuğumda hem bende farkındalık oluştu. İletişimimiz güçlendi. Şu an çok daha rahatız. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sinem Nogogil
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim Sürecin hem sizin hem de çocuğunuz için faydalı olması benim için çok kıymetli. Gösterdiğiniz iş birliği ve emeğiniz bu güzel ilerlemenin en önemli parçası. Her zaman yanınızdayım.
b...
Sinem Hanım'ı bir arkadaşım tavsiye etti. Kızımın ergenlik sorunları için başvurduk. Kızımla güzel diyalog kurdu; süreçten memnun kaldık. Her zaman ulaşılabilir olması önemliydi; sorularımıza yanıt verdi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sinem Nogogil
Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim
Ergenlik sürecinde gösterdiğiniz anlayış, açık iletişiminiz ve iş birliğiniz bu ilerlemede çok kıymetliydi. Kızınızla kurduğunuz sağlıklı bağın güçlenerek devam etmesini diliyorum. İhtiyaç duyduğunuz her an ulaşabiliyor olmanız benim için de çok önemli, her zaman yanınızdayım.
P
p...
Araştırarak ulaştım. Özellikle öfke nöbetleri ve iletişim konusunda destek almak istedim. 3 yaşındaki çocuğumun öfke nöbetleriyle baş etmekte çok zorlanıyordum. Süreç boyunca kendimi hiç yargılanmış hissetmedim, aksine çok anlaşılmış hissettim. Söylenenleri uyguladıkça gerçekten farkı gördük. Şimdi kızım 4 yaşında, çok daha iyi bir iletişim halindeyiz. Çevremde ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Sinem Nogogil
Güzel geri bildiriminiz ve sürece olan emeğiniz için çok teşekkür ederim Aslında en büyük değişimi sizin sabrınız ve kararlılığınız sağladı. Kızınızla kurduğunuz bu sağlıklı iletişimin güçlenerek devam etmesini diliyorum. Her zaman yanınızdayım.
Sinem Nogogil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Nogogil, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Sinem Nogogil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Randevu, Ebeveyn Danışmanlığı, Çocuk ve Bebek Uyku Danışmanlığı, Güvenli Bağlanma, Uyku Düzenleme, Çocuklarda Öfke, Stres ve Korku Yönetimi, Online Hizmet.
Sinem Nogogil adresi nerede?Sinem Nogogil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Caddesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Nogogil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sinem Nogogil uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sinem Nogogil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinem Nogogil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sinem Nogogil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Nogogil tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sinem Nogogil hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sinem Nogogil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sinem Nogogil hangi sigortaları kabul ediyor?Sinem Nogogil tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.