Merhaba, ben Uzm. Psikolog Sinem Şahinok Özsüt.
Başkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra, Ufuk Üniversitesi Gelişim Odaklı Sosyal Psikoloji yüksek lisans programını tamamladım. Mesleki çalışmalarım boyunca Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) ve Çözüm Odaklı Kısa Süreli Terapi yaklaşımları üzerine eğitimler alarak danışanlarıma bilimsel temelli bir destek sunmayı amaçladım.
Ergenler ve yetişkinlerle; kaygı ile ilişkili sorunlar, stres, özgüven sorunları, ilişki problemleri, yaşam geçişleri, duygu düzenleme güçlükleri ve kişisel gelişim alanlarında çalışıyorum. Her bireyin yaşam öyküsünün kendine özgü olduğuna inanıyor, terapi sürecini danışanlarımın ihtiyaçları doğrultusunda güvenli, yargısız ve iş birliğine dayalı bir şekilde yürütüyorum.
Terapiyi yalnızca sorunların konuşulduğu bir süreç olarak değil; kişinin kendini daha iyi tanıdığı, güçlü yönlerini keşfettiği ve yaşamında kalıcı değişimler oluşturabildiği bir yolculuk olarak görüyorum.
Amacım, danışanlarımın kendilerini anlaşılmış hissettikleri, duygularını güvenle ifade edebildikleri ve yaşamlarında daha sağlıklı adımlar atabildikleri bir terapi ortamı sunmaktır.
Size bu yolculukta eşlik etmekten memnuniyet duyarım.
Güfte Caddesi, Çankaya
Uzman Psikolog Sinem Şahinok Özsüt
Güfte Caddesi, 12/5, Çankaya 06680
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Sinem Şahinok Özsüt adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sinem Şahinok Özsüt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Şahinok Özsüt, Psikoloji. Size Sinem Şahinok Özsüt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Sinem Şahinok Özsüt adresi nerede?Sinem Şahinok Özsüt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güfte Caddesi Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Şahinok Özsüt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinem Şahinok Özsüt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sinem Şahinok Özsüt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinem Şahinok Özsüt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sinem Şahinok Özsüt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Şahinok Özsüt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinem Şahinok Özsüt ile iletişime geçmenizi öneririz.