Z
ze...
10 ocak 2025 yılında burun ameliyatı oldum. 6 ay oluyor. Septo+rinoplasti+deviasyon... Zor bir burnum olmasına rağmen çok şükür çok güzel bir burnum oldu. Kimse estetik olduğunu anlamıyor. Yüzüme yakışan doğal bir burun oldu. Nefes almam da iyi oldu. Doktorumuzun eline koluna sağlık. Allah razı olsun. Aynaya her baktığımda mutluyum artık. Ne zaman yanına gitsem hep Güler yüzlü. Çok iyi doktor.
• İskenderun Mdpark Tıp Merkezi • Diğer •
Nefes almakta zorluk çektiğim için gitmiştim. Hafif eğrilik de vardı. Ameliyat süreci iyiydi. Kemik alındı burnumun şeklini beğendiğim için estetik istememiştim. Ameliyattan bir ay sonra burnumda hafif sağa kayma ve belirgin bi çıkıntı çıktı.Üstelik bunu sadece ben farketmedim. Covidden ve farklı şehirde olmamdan dolayı göstermeye gitmedim ama görüntüsü çok rahatsız ediyor
• İskenderun Özel Gözde Cerrahi Tıp Merkezi • Diğer •
Sohbet Biçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sohbet Biçer, Kulak Burun Boğaz.
Sohbet Biçer adresi nerede?Sohbet Biçer adresini belirtmedi. Sohbet Biçer yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sohbet Biçer adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sohbet Biçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sohbet Biçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sohbet Biçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sohbet Biçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sohbet Biçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sohbet Biçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sohbet Biçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.