Soner Ertaş Muayenehanesi
Babı Aksaray Mah.Y.Aziziye Cad.Acartürk Işhanı No:23/101, Konya
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
h....t
10 gün önce kanal tedavim yapıldı bugün dolgum tamamlandı. İnanılmaz memnun kaldım. İğneden korkan biri olmama rağmen çok güzel atlattım o süreci. Soner hocama teşekkür ederim alanında en iyisi olmaya aday :)
• Soner Ertaş Muayenehanesi • Diğer •
Soner Ertaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Soner Ertaş, Diş Hekimi.
Soner Ertaş adresi nerede?Soner Ertaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Babı Aksaray Mah.Y.Aziziye Cad.Acartürk Işhanı No:23/101 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Soner Ertaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Soner Ertaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Soner Ertaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Soner Ertaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Soner Ertaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Soner Ertaş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Soner Ertaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Diş Hekimleri
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar