Aldığım Eğitimler:
Kognitif Davranışçı Terapi Eğitimi - Dr. Mehmet SUNGUR
Bilişsel Davranıçcı Terapi Odaklı Çocuk ve Ergen Psikoterapi - Klinik Psikolog Cenk ADIGÜZEL
Aile Danışmanlığı - Olgu Psikoloji
Şema Terapi - Doç. Dr. Aylin Demirli Yıldız
Servergazi mh. Çınar sokak Kodal Apt. No: 4 K.2 D.2 Merkezefendi Denizli, Denizli
Anne Baba Ayrılığı
Nefes Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Sirius Psikoloji
Servergazi mh. Çınar sokak Kodal Apt. No: 4 K.2 D.2 Merkezefendi Denizli, Merkezefendi, Denizli 20040
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Sude Hanım bence işinde gayet profesyonel, iletişimi çok iyi ve kusursuz bir uzman. Haftada 1 seans olacak şekilde 3 ay görüşme sağladım. Sınava gireceğim için ufak bir ara verdim ama devam edeceğim. Seanslardan sonra kendimi, yaşadıklarımı ve nasıl yaklaşmam gerektiğini sorguladım. Kendimi tanımaya yaklaştım.
m...
Sosyal medya hesabından görerek ulaştım ve kaygı bozukluğu için gittim, süreç güzeldi memnun kaldım. Fikir sahibi olmadığım konular hakkında bilgilendirdi beni bazı durumların üstesinden nasıl gelebileceğimi, o anlarda ne yapabileceğimi konuştuk. Şu an faydasını görüyorum ve memnunum ,devam edeceğim. Çevremde benzer ya da farklı problem yaşayan arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Gerçekten faydasını görüyorum.
C
c.....
Sosyal anksiyete sebebi ile gittim 8-9 senas gittim. 3-4 seans sonrada hayatımda değişiklik oldu. Hayatımı değiştirdi. Tavsiye üzerine araştırma soncunda gittim ve enerjisi çok yüksekti kendimi çok rahat şekilde açabildim.
Sude Karaağaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sude Karaağaç, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Sude Karaağaç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Sude Karaağaç adresi nerede?Sude Karaağaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Servergazi mh. Çınar sokak Kodal Apt. No: 4 K.2 D.2 Merkezefendi Denizli Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sude Karaağaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sude Karaağaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sude Karaağaç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sude Karaağaç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sude Karaağaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sude Karaağaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sude Karaağaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sude Karaağaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sude Karaağaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sude Karaağaç hangi sigortaları kabul ediyor?Sude Karaağaç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.