Mansuroğlu Mahallesi, 286/10. Sk No:7,, Bayraklı, İzmir 35535
mi...l
10 gündür Göğüs üstü ağrısı ile gittiğim başka bir hekimin fibrobiylojk tanısı koyup başından salarken yollarımız iyiki sueda hoca ile kesişti.kendisine özet geçer geçmez tanısını koyan ağrımdan dolayı acileyetine önem verip elinden gelen özveriyle bir an önce işlemlerimin sonuçlanması için aksiyon alan ve doğru uygulama ile ağrımı bitiren işinin ehli bir doktor.doktor demek yetmez aynı zamanda her aşamada korktuğum için yanımda olan sabırlı ve son derece kibar sonuç odaklı bir arkadaş abla ..işini böyle özveri ile yapan sayılı hekimlerimizden birtanesi.ağrımın dinmesinden çok tüm süreçte göstermiş olduğu ilgi alaka ,hastasının sonuna kadar arkasında olan bir uzman olmasından dolayı çok şanslı olduğumu düşünüyorum .iyiki karşılaştık hocam iyiki sizin gibi hekimlerimiz var .
• başka bir yer • Diğer •
ha...e
doktor hanım kütahyadan ayrıldı, izmire gitti dediler.çok üzüldüm.izmirdeki bütün hastalara tavsiye ediyorum.çok ilgilenir hastalarıyla,beni iyi etti,ayağa kaldırdı.süeda anıma çok teşekkür ederim
Z
ze...p
aylardır doktor doktor gezmeme rağmen kimselerin koyamadığı teşhisi doktor SÜEDA hanım koydu.Allah ondan razı olsun.ayrıca doktorum güzel mi güzel, tatlı dilli ve güleryüzlü.kendisine çok teşekkür ederim.
Sueda Rükşen Mıhçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sueda Rükşen Mıhçı, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Sueda Rükşen Mıhçı adresi nerede?Sueda Rükşen Mıhçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mahallesi, 286/10. Sk No:7, İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sueda Rükşen Mıhçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sueda Rükşen Mıhçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sueda Rükşen Mıhçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sueda Rükşen Mıhçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sueda Rükşen Mıhçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sueda Rükşen Mıhçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sueda Rükşen Mıhçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları