Kent Tıp Merkezi Bayraklı

Mansuroğlu Mahallesi, 286/10. Sk No:7,, Bayraklı, İzmir 35535

10 gündür Göğüs üstü ağrısı ile gittiğim başka bir hekimin fibrobiylojk tanısı koyup başından salarken yollarımız iyiki sueda hoca ile kesişti.kendisine özet geçer geçmez tanısını koyan ağrımdan dolayı acileyetine önem verip elinden gelen özveriyle bir an önce işlemlerimin sonuçlanması için aksiyon alan ve doğru uygulama ile ağrımı bitiren işinin ehli bir doktor.doktor demek yetmez aynı zamanda her aşamada korktuğum için yanımda olan sabırlı ve son derece kibar sonuç odaklı bir arkadaş abla ..işini böyle özveri ile yapan sayılı hekimlerimizden birtanesi.ağrımın dinmesinden çok tüm süreçte göstermiş olduğu ilgi alaka ,hastasının sonuna kadar arkasında olan bir uzman olmasından dolayı çok şanslı olduğumu düşünüyorum .iyiki karşılaştık hocam iyiki sizin gibi hekimlerimiz var .

• başka bir yer Diğer  •

• H

doktor hanım kütahyadan ayrıldı, izmire gitti dediler.çok üzüldüm.izmirdeki bütün hastalara tavsiye ediyorum.çok ilgilenir hastalarıyla,beni iyi etti,ayağa kaldırdı.süeda anıma çok teşekkür ederim

•  •

• Z

aylardır doktor doktor gezmeme rağmen kimselerin koyamadığı teşhisi doktor SÜEDA hanım koydu.Allah ondan razı olsun.ayrıca doktorum güzel mi güzel, tatlı dilli ve güleryüzlü.kendisine çok teşekkür ederim.

•  •

Profili düzenle veya yönet