Fizyoterapi ve rehabilitasyon alanındaki bilgi birikimimi, bireylerin yaşam kalitesini artırmak ve hareket özgürlüklerini yeniden kazandırmak amacıyla kullanan bir fizyoterapistim. Meslek hayatım boyunca sadece semptomları tedavi etmeye değil, sorunun kaynağına inen bütüncül bir yaklaşım benimsemeye özen gösterdim.

Özellikle kadın sağlığı, nörolojik rehabilitasyon ve manuel terapi alanlarında edindiğim derinlemesine tecrübeyle, danışanlarımın fiziksel potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyorum. Teknolojinin getirdiği imkanları klasik yöntemlerle harmanlayarak, hem yüz yüze hem de online platformlarda etkili çözümler sunuyorum.

Uzmanlık Alanlarım ve Yaklaşımım

Klinik pratiğimde uyguladığım ve uzmanlaştığım temel alanlar şunlardır:

• Manuel Terapi & IKOMT: Danışanlarımın kas ve iskelet sistemi sorunlarında, bilimsel temelli IKOMT (İnteraktif Kompleks Hareket Terapisi) yaklaşımını kullanarak ağrısız ve fonksiyonel bir hareket kapasitesi oluşturuyorum.

• Pelvik Taban & Kadın Sağlığı: Kadınların yaşam evrelerindeki özel ihtiyaçlarına yönelik pelvik taban rehabilitasyonu uyguluyor; yaşam kalitesini doğrudan etkileyen bu hassas süreçte profesyonel destek sağlıyorum.

• Hamile Pilatesi: Anne adaylarının gebelik sürecini daha rahat geçirmeleri, doğum sonrası toparlanma süreçlerini hızlandırmaları için güvenli ve bilinçli egzersiz programları yönetiyorum.

• Nörolojik Rehabilitasyon: Nörolojik rahatsızlıklar sonucu gelişen hareket kısıtlılıklarında, hastalarımın bağımsızlıklarını kazanmaları için kişiye özel yoğun rehabilitasyon programları hazırlıyorum.

• Evde Fizik Tedavi & Pilates: Fiziksel durumu veya zaman kısıtı nedeniyle kliniğe gelemeyen danışanlarımın konfor alanında, profesyonel ekipman ve tekniklerle seanslarımı gerçekleştiriyorum.

• Online Egzersiz Danışmanlığı: Mesafe gözetmeksizin, doğru egzersiz prensiplerini dijital platformlar üzerinden aktararak bireylerin sürdürülebilir bir hareket alışkanlığı kazanmalarına yardımcı oluyorum.

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

• Sigortası olan hastalar

Fzt. Şüheda Erkan Küçükdere

Sakarya, Serdivan

• Sigortası olan hastalar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Fzt. Şüheda Erkan Küçükdere adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle