2001 yılında Ankara GATA Askeri Tıp Fakultesin'den mezun oldum 2009 yılında İç hastalıkları uzmanı 2014 yılında Tıbbi onkoloji uzmanı oldum. 2011-2018 yılları arasında kök hücre nakli merkezinde çalıştım. 2025 Mayıs ayındsn itibaren Sular Akademi hastanesinde iç hastalıkları ve tıbbi Onkoloji uzmanı olarak çalışmaktayım.
- Akciğer Kanseri
- Mide Kanseri
- Kolorektal Kanser (Kalın Bağırsak Kanseri)
- Böbrek Kanseri
- Kolon Kanseri
İstasyon Mahallesi, Dulkadiroğlu , Kahramanmaraş 46090
Tıbbi Onkoloji Randevusu
Abdominal Ultrasonografi
Sular Akademi hastanesi
Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi)
Akciğer Biyopsisi
Eksternal Radyoterapi
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Hedefe Yönelik Tedavi
Sular Akademi hastanesi
Hipertermik İntraperitoneal Kemoterapi (Hipek)
Kanser Aşı Tedavisi
Pet Tarama
Pet/Bt Tarama
PET/CT
Sular Akademi hastanesi
PIPAC (Basınçlı Sıcak Kemoterapi)
Platelet Sitaferezi(Hemaferezis)
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Transvenöz Karaciğer Biyopsisi
Sular Akademi hastanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
X-Ray
İmmünoterapi
İntraperitoneal Kemoterapi
ar...u
Zor günlerimizde yalnız olmadığızı hissettiren babamın kanser tedavisinde sadece bir doktor, bir hemşire gibi değil de bir aile yakını gibi yaklaşan doktorumuz şükrü özaydın ve hemşirelerinden allah razı olsun
• Sular Akademi hastanesi • Kanser Tedavisi •
m....ç
Şükrü hocamızı annemin lenfoma teşhisiyle tanıdık. Onun sayesinde tedavimiz hızlı ve güvenilir başladı.Her konuda elinden gelen yardımı yapıyor sağolsun.Kendisine sonsuz güvenimiz var. Hocamızın bilgisi,tecrübesi ve motivasyonu sayesinde hastalığı atlatacağız inşallah. Şükrü hocamız gibi doktorların artması dileğiyle iyiki varsınız.
• Sular Akademi hastanesi • Kanser Tedavisi •
P
p.....
Annemizin meme kanseri olduğunu rastlantı eseri öğrenmemizle başladı hikayemiz. Tahlilleri ameliyatı her şey beklenmedik ve çok hızlı gelişti. Hemen ameliyat olması gerektiğini söylediler ve göğüslerinin ikisi de alındı. Her şey bu kadar hızlı gelişirken Onkoloji doktoru olarak Şükrü beyle görüşmeye başladık bütün sorularımızın cevapları oldu kendisi. Her görüşmemiz de odasından çıkarken hem annemizin hem de bizim aklımızda bir soru işareti kalmadan çıkıyoruz. Kendisine ve bilgisine sonsuz teşekkür ederiz.
• Özel EPC Hastanesi • Tıbbi Onkoloji Randevusu •
ay...a
Eşim meme kanseri ameliyat oldu ve kemoterapi alması gerektiydi Şükrü hocamızı önerdiker bize Doktorumuzu iyiki tanımışız doktor olmasından ziyade hastasını hastalığı ve tedavisi hakkında bilgilendirmesi tedavi sürecini anlatması hastayı motive etmesi, ilkdefa basımıza gelen bu hastalığın üzüntüsü ile gelmiştik eşimle beraber şükrü hocamızla görüşmeye bizi o kadar güzel karsıladıki anlatamam,doktorluğu ve insanlığı yaklaşımı arkadas gibi dost gibi dinledi bizi ve o kadar mutlu oldukki bu dünyalara bedel biz Şükrü hocamızdan memnunuz Allah razı olsun hem mesleğinde hem insanlığından memnunuz
• Özel EPC Hastanesi • Kemoterapi •
sü...
Öncelikle Sükrü özaydın hocama şükranlarımı sunuyorum. Alanında gercekten uzman bir doktor oldugunu düsünüyorum. Gerek verdiği motivasyonla gerekde verdiği ilgiden dolayı Allah razı olsun. Ben kanser hastasıyım sükrü hocamında yardımıyla hastalığı atlatacagıma inanıyorum.
• Özel EPC Hastanesi • Kanser Tedavisi •
a....t
Sayın dr şükrü özaydın hocam güler yüzlü, hastalarına yaklaşımı bilgi ve meslek bilinciyle nadide doktorlarımızdan biridir. Annem yumşak doku kanseri hastası tedavilerinden dolayı oldukça memnunuz allah ondan razı olsun uzun ömürleri olsun inşallah başarılarının devamını diliyorum iyiki varsınız hocam
• başka bir yer • Diğer •
L
lü...ı
Annem kolon kanseri uyguladığı tedavilerin iyi gelmesinin yanı sıra deprem anında hastanede tedavi alıyordu annem Şükrü hocam hastalarını kendinden önce düşünüp ilk önce hastalarına koştu yani kısaca hastanızı en az sizin kadar önemseyen bir doktor arıyorsanız o kesinlikle Şükrü hocam olmalı.
• Özel EPC Hastanesi • Kanser Tedavisi •
Ü
ül...r
Umut ne kadar önemliymiş meğer,, ve kanserle karşılaşınca karşında umut ve güven hissettiren bir doktor görmek ne büyük bir şansmış... Annem 82 yaşında,, metastatik kolon kanseri. Organ yetmezliği, kansızlık.. Sıkıntılı ve korkutucu bir süreçle başladık. Şükrü bey ilk andan itibaren korkularımızın tedavisine başladı aslında,, umut serpti yaşına rağmen, ve çok şükür uyguladığı tedavi ilk kürden itibaren etkisini hissettirdi. Hakkında detaylı hiç bir fikrimizin olmadığı bu hastalık hakkında sabırla ve özenle verdiği açıklamalar sayesinde uzman olduk neredeyse. En az hastası kadar hasta yakınlarıyla da uğraşıyor ve bu konuda Şükrü bey den daha iyisini görmedik. Allah hastaların yoluna Şükrü bey i çıkarsın. Gerisi zaten mukadderat...
• Özel EPC Hastanesi • Tıbbi Onkoloji Randevusu •
sa....
Karaciğerde tümör nedeniyle hocamla tanıştım. Bana hastalıkla ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Hocamızın bizi dinlemesi aydınlatması ilgisi alakası bizi çok mutlu etti. Kemoterapi dışında takviye gıda kullandırmasi genel durumumuza belirgin düzelme sağladı. Hastalığımla ilgili diğer branşlarda temasta olması bize güven verdi. Bana hastalığımla ilgili akinlarim büyük hastanelerden doktor önerilerinde bulunuldu. Ancak oralarda görüşmelerinde şükrü hocayla aynı tedavi önerildi. Hastalığında belirgin gerileme oldu. Tedavime devam ediyorum. Hocama saygılarımı sunuyorum
• Özel Adana Hastanesi • Kanser Tedavisi •
Sebebi bilinmeyen kansızlık nedeniyle gittim. Şükrü bey yaptığı incelemeler ve tetkikler sonucunda böbrek tümörü olduğunu buldu. Uyguladığı tedaviden çok memnun kaldım. Şimdi tiroid bezinde kitle olduğunu buldu ve bunun tedavisine başladık. Şükrü bey ila tanışmak bizim en büyük şansımız.
• Özel Adana Hastanesi • Tıbbi Onkoloji Randevusu •
Şükrü Özaydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şükrü Özaydın, Tıbbi Onkoloji. Size Şükrü Özaydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tıbbi Onkoloji Randevusu, Abdominal Ultrasonografi, Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi), Akciğer Biyopsisi, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Ameliyatsız Kanser Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cyberknife Tedavisi.
Şükrü Özaydın adresi nerede?Şükrü Özaydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mahallesi Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şükrü Özaydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şükrü Özaydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şükrü Özaydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şükrü Özaydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şükrü Özaydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şükrü Özaydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şükrü Özaydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şükrü Özaydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Şükrü Özaydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.