0850 333 0388 Ücret öğren

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 2012 yılında 2. lik derecesiyle mezun oldu.
Gittiği kurs ve aldığı eğitimlerle kendini sürekli geliştirir,diş hekimliği alanındaki güncel gelişmeleri takip ederek hastalarına hizmet vermektedir.

Şule Sayan

Ahievran Caddesi No:41, Çınar pine fırını yanı, Kocasinan, Kayseri 38015

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • H

Dişlerimde renk ve form olarak rahatsız olduğum durumlar vardı . Diş renklerim sarı ve lekelenmelere çok müsaitti . Ayrıca diş eksikliklerim de vardı .Şule hoca ile yaklaşık 1,5-2 yıl önce tanıştık ve eşime 10 adet Kompozit lamina sonrasında da kızıma 8adet kompozit lamina işlemi uyguladı. Sonuçta memnun olduğumuz için Şule Hoca ile devam ettik . Bana 17 adet kompozit lamina yapıldı ayrıca implantlarımın üzerine zirkonyum kaplamalar uygulandı sonu çok estetik ve doğal oldu estetik ve kompozit lamina konusunda Şule hoca Kayseri’de bir numara diyebiliriz. Klinikleri son derece temiz ve düzenli ekibin ilgisi ve alakası son derece iyi herkese tavsiye ediyorum.

• Dr. Dt. Şule Sayan Zirkonya Restorasyonlar  •

• Ü

Şule hanıma bir yıl önce kompozit lamina yaptırdım cok memnunum hem kullanışlı hem görünümü cok guzel . Çok estetik ve titizlikle çalışmakta. Daha once olmaz denilen işlemleri Şule hanımda buldum. Herkese tavsiye ederim.

• Dr. Dt. Şule Sayan Bonding  •

• T

Hocamızın ellerine sağlık. Uzun zamandır cesaret edemediğim diş taşı temizliğini çok güzel bir şekilde yaptı, arkasından parlattı. Elleri hafif hasta konforunu önemseyen, ince hocamız. Tekrar diş taşı kontrol ve temizlememde yine hocamıza geleceğim, herkese tavsiye ederim. Elinize emeğinize sağlık hocam :)

• P

Şule hocam güleryüzlü ve çok ilgiliydi. Yaptığı kompozit lamina uygulaması sayesinde çok daha özgüvenli ve rahat gülümseyebiliyorum. Ellerine, emeğine sağlık.

• Dr. Dt. Şule Sayan Randevu  •

• B

Çok canayakın, eli çok hafif, mesleğinde oldukça yetkin blr diş hekimi. Yaptığı işi çok titizce ve hasta psikolojisini düşünerek yapıyor

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim güzel günlerde sağlıkla kullanın

Şule hanımla tavsiye üzerine tanıştık. Kaza sonucu ön dişleri dökülen bir çocuğumuzun dişlerine gerekli işlemleri yaparak orijinal diş gibi büyük hassasiyetle yaptı. Çıkardığı sonucu hayretle izledim. Çocuğumuza yaklaşımları, önceliği hastanın psikolojisi ve konforu olan, sohbeti de kendi gibi tatlı olan doktorumuza minnet borçluyuz. En azından tanışmanızı isterim.

• D

Sevgili Şule Sayan hocamın ilk muayenede enerjisi, ilgisi ve yaptığı bilgilendirmeler çok içime sindi. Diş taşı temizliği, amalgam dolgu değişimi, estetik dolgu ve kompozit lamina işlemleri yaptı. 2 seansta tamamını bitirdi.Her bir işlemden ayrı ayrı çoookk memnun kaldım. Şule hocam sayesinde İstediğim gibi gülebiliyorum artık:) ayrıca kliniği çok temiz, şık ve konum olarak çok güzel bir yerde.

Dr. Dt. Şule Sayan

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim sağlıkla kullanınız

• K

Şule hocam sayesinde çok güzel dişlerim oldu zirkon üzeri emax yaptı o kadar doğal olduki çok yakıştı elinize emeğinize sağlık hocam çalışanların ilgisini saymıyorum bile çok özenlilerdi her detaya dikkat ederek çalıştılar

Dr. Dt. Şule Sayan

güzel günlerde sağlıkla kullanın güzel yorumunuz için teşekkür ederim

• N

Şule hocamdan çok memnun kaldım,ana dişimden hiç farkı olmayan bir diş yaptı güler yüzü elinin hafifliği mükemmel ,diş konusunda bir numara diyebilirim herkese tavsiye ediyorum.

Dr. Dt. Şule Sayan

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim güzel günlerde kullanınız

• Y

Kayseri de smart protokolüne göre amalgam dolgu sökümü yapan güven veren bir hekim ben memnun kaldım sadece sekreterler randevu ayarlamada çok zayıflar

• Dr. Dt. Şule Sayan Diğer  •