Diş Hastalıkları Ve Tedavisi
23 Nisan Mahallesi Mithat Paşa Cad Ofis Gökçadır İş Merkezi 22 / B Nilüfer, Bursa • Harita
Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Cumhuriyet Mah. Alpaslan Bulvarı. 30/6 Atakum Medical Park Karşısı, Samsun • Harita
Vadim Atabay Diş Kliniği
Gevhernesibe Mahallesi Gür Sokak No:10-B/29 Ofisim, Kayseri • Harita
Dr. Dt. Şule Sayan
Yenişehir mah. Demokrasi Bulv. Elit Plaza No:57 D:2, Kocaeli • Harita
Mehtap Uysal Muayenehanesi
Yıldırım Beyazıd, Gökdere Sokak No 3/B, Kayseri • Harita
Artnova Diş Polikliniği
Merkez İlçe - Orhaniye Mahallesi İsmet Çatak Cad. No:10/18 (FinansBank üzeri üçüncü kat.), Muğla • Harita
Osman Uslu Muayenehanesi
Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:21 / 4 Meltem Apartmanı Alsancak, Konak • Harita
Taşkın Gülmez Muayenehanesi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı), Konya • Harita
Özel Konya Göz Hastanesi
Farabi Hastanesi
Diş hastalıkları ve tedavisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazlaKosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14, Selçuklu • Harita
Farabi Hastanesi
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi
Diş hastalıkları ve tedavisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31, Pendik • Harita
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaYahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi, Kocaeli • Harita
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Bostanlı Mahallesi 2013 Sokak No : 13 Su Apartmanı Daire : 3, İzmir • Harita
Cem İrezli Muayenehanesi
Özel Kocaeli Elit Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaİstasyon Mahallesi Ankara Caddesi No:171, Kartepe • Harita
Özel Kocaeli Elit Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
bursa, • Harita
Berkin Öztürk
Myndosdent Diş Kliniği
Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazlaEskiçeşme Mahallesi Eskidere Sokak No:24A/1, Bodrum • Harita
Myndosdent Diş Kliniği