- Ana Sayfa
- Göz Doktoru
- Selçuklu
- Devakent Hastanesi
Hakkımızda
Devakent Hastanesi; göz sağlığı başta olmak üzere çeşitli tıbbi branşlarda tanı ve tedavi hizmeti sunan özel bir sağlık kuruluşudur. Kurumumuzda hizmetler, ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli teknik donanım ve tıbbi altyapı ile alanında uzman doktor/uzman ve sağlık personeli tarafından yürütülmektedir.
Devakent Hastanesi, Konyagöz Hastaneleri ile birleşme sürecini tamamlamış olup, faaliyetlerini bu yapı altında sürdürmektedir. Sunulan sağlık hizmetleri yürürlükteki sağlık mevzuatına, etik ilkelere ve mesleki standartlara uygun şekilde planlanmakta ve uygulanmaktadır.
Hastanemizde ameliyathane birimleri, hasta odaları ve gerekli tıbbi cihaz altyapısı mevcut olup, toplam 27 yatak kapasitesi ile hizmet verilmektedir. Tanı ve tedavi süreçlerinde hasta güvenliği, hasta/danışan hakları ve kişisel verilerin korunması esas alınmaktadır.
Devakent Hastanesi’nin temel amacı; bireylerin sağlık ihtiyaçlarını bilimsel yöntemler doğrultusunda ve mesleki sorumluluk bilinci çerçevesinde karşılamaktır.
İhtisaslarımız
Tümünü gösterGöz doktoru
Kulak burun boğaz doktoru
Genel cerrah
Daha fazla bilgi
Cihazlar
- Biometri (Lens Star)
- FFA Anjiyosu
- OCT (Optik Koherens Tomografi)
- GETAT Ünitesi
- Allianz Sigorta
- Allianz Sigorta (TSS)
- Ana Sigorta A.Ş. (TSS)
- Anadolu Sigorta
- Anadolu Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (TSS)
- Ankara Sigorta
- Arex Sigorta (TSS)
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Doğa Sigorta (TSS)
- Emaa Sigorta
- Ergo Sigorta
- Ethica Sigorta
- Ethica Sigorta A.Ş. (TSS)
- Fortis Bank
- Generali Sigorta
- Groupama Sigorta
- HDI Fiba Emeklilik
- HDI Sigorta
- Hepiyi Sigorta
- Hepiyi Sigorta A.Ş. (TSS)
- Katılım Emeklilik Ve Hayat
- Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
- Konya Sanayi Odası
- Konya Ticaret Odası
- Koru Sigorta (TSS)
- Magdeburger Sigorta
- Magdeburger Sigorta A.Ş. (TSS)
- Mapfre Sigorta
- Medisa Sigorta
- Medisa Sigorta (ÖSS / TSS)
- Medisa Sigorta A.Ş. (TSS)
- Medlife (TSS)
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- NN Hayat Ve Emeklilik
- Neova Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Prive Sigorta A.Ş. (TSS)
- QNB Finansbank Sigorta
- QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Quick Sigorta
- Quick Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ray Sigorta
- Ray Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ray Sigorta A.Ş. (ÖSS)
- Referans Sigorta A.Ş. (TSS)
- SGK
- Sompo Sigorta
- Sompo Sigorta A.Ş. (TSS)
- TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Nippon Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Katılım Hayat Sigortası
- Türkiye Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Unico Sigorta A.Ş. (TSS)
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yargıtay Birinci Başkanlığı
- Zilveren Kruis
- Zurich Sigorta
- Zurich Sigorta A.Ş. (TSS)
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
İletişim Bilgileri
- Allianz Sigorta
- Allianz Sigorta (TSS)
- Ana Sigorta A.Ş. (TSS)
- Anadolu Sigorta
- Anadolu Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (TSS)
- Ankara Sigorta
- Arex Sigorta (TSS)
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Doğa Sigorta (TSS)
- Emaa Sigorta
- Ergo Sigorta
- Ethica Sigorta
- Ethica Sigorta A.Ş. (TSS)
- Fortis Bank
- Generali Sigorta
- Groupama Sigorta
- HDI Fiba Emeklilik
- HDI Sigorta
- Hepiyi Sigorta
- Hepiyi Sigorta A.Ş. (TSS)
- Katılım Emeklilik Ve Hayat
- Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
- Konya Sanayi Odası
- Konya Ticaret Odası
- Koru Sigorta (TSS)
- Magdeburger Sigorta
- Magdeburger Sigorta A.Ş. (TSS)
- Mapfre Sigorta
- Medisa Sigorta
- Medisa Sigorta (ÖSS / TSS)
- Medisa Sigorta A.Ş. (TSS)
- Medlife (TSS)
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- NN Hayat Ve Emeklilik
- Neova Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Prive Sigorta A.Ş. (TSS)
- QNB Finansbank Sigorta
- QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Quick Sigorta
- Quick Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ray Sigorta
- Ray Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ray Sigorta A.Ş. (ÖSS)
- Referans Sigorta A.Ş. (TSS)
- SGK
- Sompo Sigorta
- Sompo Sigorta A.Ş. (TSS)
- TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Nippon Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Katılım Hayat Sigortası
- Türkiye Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Unico Sigorta A.Ş. (TSS)
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yargıtay Birinci Başkanlığı
- Zilveren Kruis
- Zurich Sigorta
- Zurich Sigorta A.Ş. (TSS)
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
tü...y
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Göz doktoru arıyorsanız hiç düşünmeden gidebileceğiniz mükemmel biri.
tü...y
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Özel Selçuklu Hastanesinden beri doktorum. Kendisinden çok memnunum. Teşhisi ve tedavisi sayesinde sağlıklıyım.
bü...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktorumuzun 4 yaşındaki oğluma yaklaşımı çok güzel çok sevecen çok profesyoneldi. Muayenemizden çok memnun kaldık. Tek problem sekreterinin çocuğa yaklaşımıydı. Çocuk olduğu için doktorumuzu dinlerken oyalamam gerekiyordu. Döner sandalyede döndürüyordum. Elimizden aldı gitti başka hastalar gelecek diye ki bu hiç hoş bir hareket değildi. Çocuğu olanlar bilir ki onları ikna edip oraya götürmemiz zaten çok zor oluyor. Bu durum hiç hoşuma gitmedi.
me...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hocamız randevu saatinde aldı muayene için zaman ayırdı ilgiliydi vermiş olduğu gözlük numarası da tuttu tavsiye ediyorum
aa...b
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Çocuğumuzu gönül rahatlığıyla emanet ettiğimiz, işini gerçekten severek ve özenerek yapan çok kıymetli bir doktor. Mesleki bilgisi ve tecrübesinin yanında, çocuklara karşı sıcak, sevecen ve ilgili yaklaşımı insanın içini gerçekten rahatlatıyor. Her sorumuzu sabırla dinleyip detaylı şekilde açıklaması, çocuğumuzu sadece bir hasta olarak değil, kendi çocuğu gibi özenle değerlendirmesi bizim için çok değerli. İyi bir doktor olmanın yanında, güler yüzü ve samimiyetiyle de kendinizi güvende hissettiriyor. Böyle işini severek yapan ve bunu hastalarına hissettiren bir doktora denk geldiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz.
ha...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktorumuz gayet samimi içten bilgili bir doktordu. 2 kardeşimi getirmiştim Biz çok memnun kaldık
ha...m
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Uzun süredir lens kullanıyordum ve ağrılarım oluyordu. Devakent Hastanesinde Doç Dr Fikret Uçar’a Smile Pro lazer işlemi oldum. Ameliyat çok rahat ve kolaydı hiç hissetmedim.Ameliyathaneye girmeden önce süreci detaylı bir şekilde anlattılar ve tüm sorularımı cevapladılar. Sadece bir gün sonra normal hayatıma döndüm. Şu an üzerinden yaklaşık 1 ay geçti ve gerçekten çok rahat ettim. İyi ki yaptırmışım, sonuçlarımdan çok memnunum. Kontrollerimde de sonuçlarım gayet iyi çıktı. 10 dk lık bir işlemle normal hayata döndüm ve yıllardır kullandığım lensten kurtulmuş oldum. Doktorum bu işlemde çok başarılı bir doktor.
c.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sn.Fikret Hoca ve ekibiyle göz muayenem sebebiyle tanıştım. Yıllardır kontak lens kullanan biri olarak gözlerimin muayenesi yapıldı. Lazer ameliyatına uygun olup olmadığı tespit edildi. Yakında ameliyat olmayı düşünüyorum. Tavsiye ederim.
es...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hikmet hocam çok zeki becerikli ve işini iyi Bilen birisi 15 yildir gozluk kullaniyordum ve lazer olmayi zaten hep istiyordum şifalı elleriyle beni iyleştirdi ona olan minnettarlığımı daha nasıl dile getiririm bilmiyorum gözlüksüz dünyayı görmek çok güzel bir şey lazer olmak isteyen arkadaşlar hiç düşünüpde korkmasın hikmet hocamla emin ellerdesiniz.
ş.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kontakt lens kullanıyorum ve yılda bir kez düzenli olarak göz kontrolüne gidiyordum.Ancak son muayenemde göz damlasıyla ilgili bana “Göz damlanı adam gibi damlat” şeklinde bir ifade kullanıldı.Bu üslup beni gerçekten şaşırttı ve rahatsız etti.O anda kendisine de bu şekilde konuşmasının uygun olmadığını dile getirdim.Sonrasında durumu düzeltmeye çalışsa da kullandığı ifade bende olumsuz bir iz bıraktı.Bir hekimin hastasına yaklaşımında kullandığı dilin ve iletişim biçiminin de en az tıbbi bilgisi kadar önemli olduğunu düşünüyorum.
Devakent Hastanesi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Devakent Hastanesi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Diş Hastalıkları Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Acil Tıp Doktoru.
Devakent Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Devakent Hastanesi, toplam 648 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Devakent Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Devakent Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Devakent Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Devakent Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Devakent Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Devakent Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Devakent Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 1365 hasta/danışan, Devakent Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Devakent Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Devakent Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Zurich Sigorta, Ankara Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Vakıfbank Mensupları Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Devakent Hastanesi nerede?Devakent Hastanesi adresi Esenler Mahallesi Akbörk Sokak No: 4 Selçuklu şeklindedir.
- Selçuklu bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Selçuklu bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
- Selçuklu bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Selçuklu bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Selçuklu bölgesindeki Dermatolog klinikleri
- Selçuklu bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
- Selçuklu Glokom
- Selçuklu Görme Bozuklukları
- Selçuklu Hipermetrop
- Selçuklu Behçet Hastalığı
- Selçuklu Göz Kapağı İltihabı
- Selçuklu Göz Kapağı Şişliği (blefarit)
- Selçuklu Üveit
- Selçuklu Keratokonus