Diş Hastalıkları Ve Tedavisi Randevusu
Diş Dolgusu
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Abdullah Yetim adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Abdullah Yetim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Yetim, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi. Size Abdullah Yetim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hastalıkları Ve Tedavisi Randevusu, Randevu, Diş Dolgusu.
Abdullah Yetim adresi nerede?Abdullah Yetim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan bulvarı doğukent mah. Hidayet apt altı 15/A Güzelşehir Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Yetim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Yetim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdullah Yetim isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdullah Yetim, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Abdullah Yetim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Yetim tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Abdullah Yetim hangi sigortaları kabul ediyor?Abdullah Yetim tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.