Hakkımızda

Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 800 metrekarelik yerleşkesinde hizmet vermektedir. Hasta ve hasta yakınlarının konforu gözetilerek yapılandırılan poliklinikte, özel otopark alanı ile ulaşım kolaylığı sağlanmaktadır.
Tedavi süreçlerinin sağlık standartlarına uygun şekilde yürütülebilmesi amacıyla polikliniğimiz, gelişmiş cihazlar ve dijital görüntüleme sistemleriyle donatılmıştır. Enfeksiyon kontrol ilkeleri doğrultusunda sterilizasyon, dezenfeksiyon ve havalandırma sistemleri kullanılmakta; ilgili düzenlemelere uygun çalışma koşulları sürdürülmektedir.
Polikliniğimizde; çocuk ve yetişkin hastalara yönelik, diş hekimliğinin çeşitli alanlarında tanı ve tedavi hizmeti sunulmaktadır. Bu kapsamda verilen hizmet alanları aşağıda yer almaktadır:

• Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi

• Diş Protezi uygulamaları

• Restoratif (Dolgu) tedaviler

• Estetik Diş Hekimliği işlemleri

• Endodonti (Kanal tedavisi)

• Ortodonti (Diş teli tedavileri)

• Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği)

• Periodontoloji (Diş eti hastalıklarının tanı ve tedavisi)

Polikliniğimiz, ilgili mevzuatlara ve mesleki etik kurallara uygun şekilde ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmaya devam etmektedir.

daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Ağız Ve Diş Sağlığı

Ağız ve diş sağlığı

Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi, Kocaeli 41050
  • Diğer (İade)
  • Vakıfbank Mensupları
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

K

Estetik dolgu için tedavi oldum .İşini titizlikle yürütüyor her ayrıntıya dikkat ediyor ve oldukça ilgili ve güleryüzlü

• Uzm. Dt. Betül Sena Baş Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları  •

İnternette yaptığım araştırmalarda klinik olarak ve diş hekimlerinin başarılı olması seçiminde etkili oldu.
    Rüstem hoca tedavinin başından sona kadar çok ilgili ve alakadardı çok titiz davrandı protez ve kanal tedavisini başarıyla tamamladı.
    Bütün diş sorunlarını anlayışla ve titizlikle çözdü. Korkularımı yenmem de yardımcı oldu.
    Diş hekimi Rüstem bey

• Dt. Rüstem Hacıbeyoğlu İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri  •

Kanal tedavimin yenilenmesi ve estetik dolgu işlemlerimden çok memnun kaldım. Tedavi süreci açıklayıcı, özenli ve profesyonel şekilde ilerledi. Sonuç hem sağlık hem estetik açıdan oldukça başarılı oldu. Tavsiye ederim.

• Dt. İzel Aydınoğlu Gülüş Tasarımı  •

İzel hanım detaylı muayenesi sonrası işlemlere başladım dolgularımı ve kaplamalarımı yaptı rahatlıkla kullanıyorum memnunum

• Dt. İzel Aydınoğlu Diş Dolgusu  •

Gayet başarılı ve titiz bir tedavi süreci geçirmekteyiz

• Uzm. Dt. Ferruh Hasanzade Ortodonti Randevusu  •

Dolgu ve diş çekimi işlemleri için kendisinde tedavi olduk. Memnun kaldık

• Dt. Muharrem Mustafa Güneysel Diş Dolgusu  •

Ş

Diş tedavime 1 yıl önce başladım ve süreç beklediğimden çok daha rahat geçti. İlgi, açıklayıcı yaklaşım ve sonuçtan çok memnun kaldım.

• Uzm. Dt. Neslihan Yenice Cerrahi İmplant  •

5 adet implant ustu yaptırdım Rüstem Beyde ve dolgularimi. Yapılan dişler kendi düşlerimden daha sağlam oldu diyebilirim. Kontrol randevularima geliyorum her hangi bir sorunum yok

• Dt. Rüstem Hacıbeyoğlu Diş Hekimi Randevusu  •

Pinar hanımda 5 implant ve cerrahi çekim yaptırdım. Bilmeden korktuğum bir süreçti implant ancak hiç beklediğim korktuğum gibi olmadı. Şuan 6 aylık kontrollerini yaptırıyorum her şey istediğim gibi

• Uzm. Dt. Pınar Yüce Diş Hekimi Randevusu  •

Dişim kırıldığı için mustafa beye yönlendirildim ön dişim olmasına rağmen dolgu ile o kadar kullanışlo oldu ki kendi dişimden cok cok daha iyi oldu

• Dt. Muharrem Mustafa Güneysel Bonding  •