Hakkımızda

Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 800 metrekarelik yerleşkesinde hizmet vermektedir. Hasta ve hasta yakınlarının konforu gözetilerek yapılandırılan poliklinikte, özel otopark alanı ile ulaşım kolaylığı sağlanmaktadır.
Tedavi süreçlerinin sağlık standartlarına uygun şekilde yürütülebilmesi amacıyla polikliniğimiz, gelişmiş cihazlar ve dijital görüntüleme sistemleriyle donatılmıştır. Enfeksiyon kontrol ilkeleri doğrultusunda sterilizasyon, dezenfeksiyon ve havalandırma sistemleri kullanılmakta; ilgili düzenlemelere uygun çalışma koşulları sürdürülmektedir.
Polikliniğimizde; çocuk ve yetişkin hastalara yönelik, diş hekimliğinin çeşitli alanlarında tanı ve tedavi hizmeti sunulmaktadır. Bu kapsamda verilen hizmet alanları aşağıda yer almaktadır:

• Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi

• Diş Protezi uygulamaları

• Restoratif (Dolgu) tedaviler

• Estetik Diş Hekimliği işlemleri

• Endodonti (Kanal tedavisi)

• Ortodonti (Diş teli tedavileri)

• Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği)

• Periodontoloji (Diş eti hastalıklarının tanı ve tedavisi)

Polikliniğimiz, ilgili mevzuatlara ve mesleki etik kurallara uygun şekilde ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmaya devam etmektedir.

daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Ağız Ve Diş Sağlığı

Ağız ve diş sağlığı

Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi, Kocaeli 41050
  • Diğer (İade)
  • Halk Bankası A.Ş. Mensupları
  • Halkbank Mensupları
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Tedavi sürecinde konuşup bilgilendirmesi hasta olarak beni oldukça tatmin etti Mustafa beyin. Kanal tedavilerimi yaptırdım, 4 tane çekim dişimi kurtardı kendisi süreçten oldukça memnunum

• Dt. Muharrem Mustafa Güneysel Diş Hekimi Randevusu  •

Beyazlatma ve dolgularımı İzel hanımda yaptırdım tedavi süreci boyunca iletişim ve bilgilendirme çok yeterliydi. Süreç beni oldukça mutlu etti

Ş

Neslihan Hanım işinde çok başarılı , Son derece tecrübeli , tüm detaylara hakim ayrıca danışmanlarına karşı çok ilgili ve güler yüzlü bir hekim tavsiye ederim

• Uzm. Dt. Neslihan Yenice Diş Hekimi Randevusu  •

Tedavi sürecimi çok iyi yönetti yaklaşımı harikaydı tedavi planını ayrıntılı olarak en başta anlattı. Hala devam ediyor tedavim ama şuanki sonuç bile muhteşem

• Uzm. Dt. Betül Sena Baş Restoratif Diş Tedavisi Randevusu  •

Ü

İzel hocamın biz hastaları için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum.Ne zaman muayeneye gelsem çok büyük ilgi alakayla karşılaşıyorum.İşini böyle özenle,severek,ciddiyetle yapan hekimlere ihtiyacımız var.

• Dt. İzel Aydınoğlu Diş Hekimi Randevusu  •

Kendisinde dişci korkumu yendim diş çekimi yaptırdım Ağrısız bir süreç oldu benim hastasina yaklaşımından bütün süreçten memnun kaldim

• Uzm. Dt. Pınar Yüce 20'lik Diş Çekimi  •

Hastaneye diş ağrım için başvurdum İzel hanıma yönlendirdiler, dişimin kanal olacağını söyledi diş fırçalarken bile bulantılarım oluyordu dişime lastik gibi bir şey taktı ve hiç rahatsızlık duymadım şimdi de implant diş yaptırıyorum çok memnunuz

• Dt. İzel Aydınoğlu Diş Hekimi Randevusu  •

İlk muayeneden itibaren her aşamayı detaylı şekilde anlattı, bu da sürece güvenle ilerlememi sağladı. Tedavi boyunca hiçbir ağrı veya rahatsızlık yaşamadım, oldukça konforlu geçti. Hem titiz çalışması hem de hasta yaklaşımıyla kesinlikle alanında çok başarılı bir hekim.
    Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dt. Rauf Hacıbeyoğlu Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)  •

İmplant tedavimi gerçekleştirdik eli hafif titiz ve ilgili bir hekimdi tavsiye ediyorum

• Uzm. Dt. Pınar Yüce Cerrahi İmplant  •

K

Uzman diş kliniğinde daha önce tavsiye üzerine tedaviye başladım Rüstem bey de dolgu işlemi ve kanal tedavisi işlemi yaptırdım yapılan işlemlerden memnun kaldım hekimin eli çok hafif ve bütün sürecim güzel sonuçlandı

• Dt. Rüstem Hacıbeyoğlu Kanal Tedavisi  •