Op. Dr.
Çukurova 1 adres
Kurttepe Mahallesi 83027. Sokak No:9, Çukurova
- Sigortasız hastalar/danışanlar
bü...
“Süleyman Çetinkünar ile ameliyat öncesinde yaptığımız görüşmede bana ‘bu iş bizlik, korkma’ şeklinde güven verici ifadeler kullanıldı. Ancak ameliyat sonrası yaşadığım tablo, bu sözlerle örtüşmedi.
Operasyon sonrasında gelişen paratiroid sorunları benim için ciddi ve kalıcı sorunlar yarattı. Böyle önemli ve başarılı bir cerrahın troid gibi basit bir ameliyatı başarısız yapması kafamda soru işaretleri oluşturuyor düşündürücü ve üzücü
Ayrıca süreç boyunca, operasyonun bizzat hekim tarafından ne ölçüde yürütüldüğüne dair bende ciddi soru işaretleri oluştu. Ameliyat ve sonrasındaki takip sürecinde doğrudan iletişim eksikliği yaşadım ve kendimi yeterince muhatap alınmamış hissettim.
Bir hasta olarak güven duygusunun bu şekilde zedelenmesi benim için en büyük hayal kırıklığı oldu. Benzer bir süreç yaşayacak kişilere, ameliyatı kimin gerçekleştireceğini, risklerin nasıl anlatıldığını ve ameliyat sonrası birebir takip olup olmadığını en baştan netleştirmelerini özellikle tavsiye ederim.”• Adana Çukurova Devlet Hastanesi • Diğer •
an...n
Mide küçültme ameliyatımı yaptı ilgili ve süper bi Dr teşekkürler ameliyatım riskli olmasına rağmen süperdi
Süleyman Çetinkünar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Çetinkünar, Genel Cerrahi.
Süleyman Çetinkünar adresi nerede?Süleyman Çetinkünar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurttepe Mahallesi 83027. Sokak No:9 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Çetinkünar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Çetinkünar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süleyman Çetinkünar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Çetinkünar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Çetinkünar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Çetinkünar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Süleyman Çetinkünar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.