Dyt. Süleyman Kılıç

Diyetisyen · Daha fazla

• G

“Süleyman hocam sayesinde ideal kiloma ulaştım. Hem sağlığımda hem de kan değerlerimde belirgin bir iyileşme oldu. İlgi, profesyonellik ve motivasyon açısından kendisinden çok memnun kaldım. İyi ki sizi tercih etmişim.”

• M

Süleyman beyle tanıştığımda 84.4 kiloydum toplamda 22 kilo verdim ve şimdi kendimi çok daha hafif hissediyorum.Süleyman beyle iyki yollarımız kesişmiş ilgi,sabır ve desteğini hiç esirgemedi her zaman motive edici yaklaşımlarda bulundu buda bnm bu süreci çok daha kolay atlatmamı sağladı.Süleyman hocamın sayesinde hem doğru beslenmeyi öğrendim hem de kendime olan güvenim arttı.Diyet sürecimi bitiriyorum ama hocamdan çok memnun kaldığımı söylemeden geçemiycem. Herşey gönlünüzce olsun

• D

Süleyman Beyle yollarımız arkadaş tavsiyesi ile Nisan 2025 de kesişti. Benim için bu yolculuk inanılmaz keyifli geçti.Kendisi diyet programı hazırlarken asla uçuk bir liste hazırlamadı. Aksine sağlıklı porsiyonlar hazırlayıp zinde kalmamı ve bu yolda kendime inanmamı sağladı.İşin ehlinden bir şeyler öğrenmek inanılmaz güzel ve keyifliydi. İç yağlanmam fazla olduğu için Bu yola 66,35 kg ile çıkmıştım.şu an 56,35 kg ile diyeti sonlandırdık. Bu süreçte -10 kg -9 kg yağ Kaybı yağ oranım 39.2 den -> 30.5 Bel çevremde 8 cm incelme ve mutlu son. Bundan sonra ki süreçte diyet değil de, porsiyonlarımı sağlıklı yaşam biçimini baz alarak devam edeceğim.Kendisi inanılmaz anlayışlı ve bilgili. Bu yolda size eşlik edebilecek en iyi Diyetisyen diyebilirim. O yüzden gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

Süleyman beyle diyet sürecine başladığımda 89 kiloydum 73 kilo ile diyetime son verdim.Yaşım itibariyle kilo vermem çok zorlaşmıştı Süleyman Bey'in güler yüzü ve sağlıklı tarifleriyle kilo verme sürecim çok iyi geçti.oğrendigim dengeli beslenmeyi hayatıma geçirdim ve şu anda kendim devam ediyorum.

• N

Merhabalar sağlıklı ve kaliteli yaşam için gitmiş olduğum darıca ilçe sağlık müdürlüğü'nde sayın hocam süleyman kılıç ile başladığımız 5 aylık kısa bir zaman diliminde 70 kg dan 60kg olan ideal kiloma ulaştım ve çok mutlu oldum.sayın hocam süleyman kılıç gerçekten çok ilgili güleryüzlü işinde başarılı. Başarılarının devamını diliyorum saygılarımla.

• başka bir yer Diğer  •

Süleyman Bey , kilo verme sürecimde en büyük yardımcım oldu .Gerek öğün düzenleme , sağlıklı beslenme alışkanlığı ve istediğim kiloya ulaşmam da çok yardımı oldu .Hekim olarak işini yapmaktan keyif almasıda beni ayrıca motive etti .10 ayda 10 kilo 400 gramı istikrarlı bir şekilde verdim ,kilo verirken sağlıklı beslenme eğitimi almakta ayrıca bir konfor oldu benim için.

• F

Süleyman beyle tanıştığımız da 87.70 kg. dım. Verdiği listelerle 13 kg. verdim bunun 10 kg. yağ. Verdiği listeler çok doyurucu tam olarak uyguladığımız da sonuca ulaşıyorsunuz.

• Y

Kendisi çok iyi bir bilgi birikimi ve tecrübeye sahip. Danışanını çok iyi dinleyip iyi analiz etmesi ve mesleki bilgisi sayesinde nokta atışı tespit yapıp bu doğrultuda en uygun diyet programını hazırlıyor. Diyet sürecinde de hep sizinle irtibatta oluyor. 2-3 ay gibi bir sürede direkt göbek bölgemden 6 kilo vermemi sağladı ve bu sandığım gibi çok zor şartlarda zor bir diyet programıyla değil tamamen esnek ve gündelik yaşama uygun bir diyet programıyla oldu. Kendisini tanımaktan, kendisinden hizmet almaktan gerçekten çok mutlu ve memnunum. Kendisini, diyet yapmak isteyen fakat bu adımı atmakta zorlanan herkese tavsiye ediyorum.

• N

Emzirme sürecindeyken Süleyman bey sayesinde hiçbir olumsuzluk yaşamadan süreci tamamladım.Verdiği tavsiyeler hayatın her döneminde unutulmaması gereken kıymetli bilgiler.Kendisini bu konuda takdir ediyor ve gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

• N

Merhaba insülin ve kolesterol şikayetlerim vardı.Süleyman bey sayesinde dengeli ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim.benim için gayet verimli sağlıklı bir süreç oldu.halsizlik ve bas ağrısı sikayetlerim azaldı 87.75le basladim yaklasik 14.5 kilo verdim.Bu zorlu süreçte bana çok yardımcı oldu hocamıza minnettarım.meslek hayatında başarılar diliyorum.