Tüm eğitimlerimi Almanya'da aldıktan sonra ülkeme dönüp siz değerli hastalarıma şifanıza vesile olmaya çalışmaktayım...
- Gebelik
- Doğum
- Riskli Gebelik
- Polikistik Over Sendromu
- Düşük
Güllük mahallesi, Sağlık caddesi, Faika Mithat Sözer iş merkezi B blok İç Kapı 107, Adapazarı, Sakarya 54100
Güllük mahallesi, Sağlık caddesi, Faika Mithat Sözer iş merkezi B blok İç Kapı 107, Sakarya
Anormal Kanamalar Tedavisi
Mesane Sarkması Tedavisi
Over Ablasyonu
Over Kistleri
Op Dr Sümeyra Vural
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Servikal Hastalıkların Tedavisi
Yumurta Takibi
Yumurtalık Kistleri
Çoğul Gebelik Takibi
m....a
Detaylı bilgi aktarımı,netlik isteyenlerin kesinlikle tanışması gereken bir doktor.
• Op Dr Sümeyra Vural • Randevu •
ha...e
Sümeyra hanımla hamileliğimin başından doğuma kadar birlikteydik çok tatlı çok zarif naif bir doktorumdu ben kendimi kendisine teslim ettim iyikide etmişim çok rahat çok huzurlu bir gebelik geçirmemi sağladı aklıma takılan sorulara eksiksiz bir şekilde cevapladı ben hep şükrettim tavsiye edene ilk hamileliğimde de özele gittim sümeyra hanım gibi kesinlikle ilgilenmemişti aksine insanın yüzüne bakmayan bir doktordu o yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye ederim Allah razı olsun sümeyra hanımdan ve bundan sonrada gideceğim tek doktor başka doktor arayışım olmayacak
Op. Dr. Sümeyra Vural
Hamilelik sürecinizi huzurla geçirmenize eşlik edebilmek benim için de kıymetliydi...
Güveniniz, samimiyetiniz ve pozitif enerjiniz her şeyi daha da güzelleştirdi :)
Her zaman yanınızdayım :)
R
r....s
Sakarya’da iyi bir kadın doğum uzaman doktor arayışında idim Sümeyra hanımı buldum ve iyi ki yollarımız kesişmiş mükemmel bir doktor ve mükemmel bir insan. 9 ay boyunca yolumuza ışık oldu tespitleri ve takviyeleri sayesinde çok rahat bir gebelik geçirdim, doğum sürecindeki profesyonelliği taktire şayen. Ben kendi adıma emeklerinden dolayı minnettarım ve canı gönülden tavsiye ediyorum iyi ki varsınız :))
Op. Dr. Sümeyra Vural
Kalbimin en güzel köşesini ısttınız, teşekkürler :) Bu yolculuğunuzun bir parçası olabilmek benim için büyük mutluluktu. İhtiyaç duyduğunuzda her zaman yanınızdayım- sağlıkla büyütün bebişinizi :)
ha...a
Sümeyra Hocam ile gebeliğimin en sıkıntılı döneminde tanıştık. Muayeneler tüm güler yüzlülüğü ile oldukça açıklayıcıydı. Gebelik şekeri, tansiyonu ve sonunda gebelik zehirlenmesi ile devam eden sürecimde her zaman kendisine ulaşabildim ve takip edildim. Gebeliğimin 37. Haftasında alınan erken doğum kararı, bebeğimin boynuna ve bacağına kordon dolanmasına rağmen kendisinde sağlıklı bir doğum gerçekleştirdim. Gecenin bir yarısı koşa koşa hastaneye geldi ve oldukça profesyonel bir şekilde sürecimi tamamladı. Doğum sonrası hastanedeki takibi ve takviyeleri ile çok çabuk toparlandım. Gebeliğin başından sonuna kendinizi Sümeyra Hanım’ın ilgi ve uzmanlığına emanet edebilirsiniz. Farklı doktorları ve hastaneleri deneyimlemiş biri olarak tüm aradıklarım kendisinde mevcuttu. Yüzde yüz tavsiyedir.
Op. Dr. Sümeyra Vural
Zor ve meşakkatli de olsa her yolculuğun sonunda sağlıklı anne ve bebek görmek tarifsiz bir mutluluk benim için :) Nazik yorumunuz için teşekkür ederim...
m....m
Ben doğumumu Sümeyra hanımda yaptım ve harika geçti ilgi alakası insanları hiç sıkılmadan dinlemesi detaycı konuşması her zaman güler yüzlü olması hastalarına devamlı pozitif enerji vermesi mükemmeldi benim ve diğer arkadaşlarım içinde iyi bir doktor seçimi diyebiliriz
Op. Dr. Sümeyra Vural
Sizinle bu süreci paylaşmak benim için de çok kıymetliydi. Geriye dönüp baktığınızda güzel anılarla hatırlamanız beni gerçekten mutlu etti :)
Y
y....ö
Sümeyra Hanım'la geçen sene hamilelik sürecimde tanıştık. Bu özel zamanımı harika geçirmeme sebep oldu. İşinde donanımlı bilgisine güvendiğim samimiyetiyle beni rahatlatan bir doktor. Sorularınız asla karşılıksız kalmıyor. Ailenizden biriymiş gibi ilgili ve sabırlı. Bugüne denk karşılaştığım en iyi doktor. Muayene haricinde de sormuş olduğum tüm soruları sabırla cevapladı. Hastasının sürecini çok iyi takip ediyor. Sayesinde doğumuma gülerek stressiz girip gülerek çıktım. Herkese canı gönülden tavsiye ederim.
Op. Dr. Sümeyra Vural
Bu özel yolculuğunuzda yanınızda olmak ve size güven verebilmek benim için büyük bir mutluluktu. Gülerek başladığımız, gülerek tamamladığımız o anları birlikte yaşamak çok değerliydi. Her zaman sevgiyle, sağlıkla...
sk...v
İlgili alaka ve doğum için doktor hanımdan çok memnun kaldım
• Op Dr Sümeyra Vural • Randevu •
Op. Dr. Sümeyra Vural
Memnuniyetiniz benim için her şeyden önemli. Sağlıkla, mutlulukla nice güzel anılarda buluşmak dileğiyle :)
e....s
Gebelik takibi için başvurdum. Sürecim güzel geçti. İlgili ve alakalı bir doktor. Doğumum da hocamızla birlikte iyiydi. Hastane ilgisizdi. Sezeryan doğum yaptım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Her aradığımda ulaşabildim, sorularım oldu, anlık cevaplar verdi. Dikişlerimde sıkıntılarım oldu, her hafta beni özel olarak görmek istedi. Ben iyileşene kadar devamlı beni takip etti, ben kendisinden memnun kaldım. Çok iyi bir doktor.
Op. Dr. Sümeyra Vural
Gebelik sürecinizde ve doğumda size eşlik etmek benim için büyük bir mutluluktu. Her zaman ulaşılabilir olmak, sorularınıza zamanında yanıt vermek ve sizi iyileşene dek yakından takip etmek görevim olduğu kadar bir hekim olarak sorumluluğumdu. Sağlıkla, mutlulukla cennet kokulu bebeğinizle birlikte güzel bir ömür dilerim :)
s....ö
Hamilelik takibi ve doğum için başvurdum. Sürecimiz güzel geçti. İlk hamileliğimdi, beni bilgilendirdi, yardımcı oldu ve rahatlattı. İstediğim zaman kendisine ulaşabildim. Doğumumda hiçbir sorun olmadı. İlgili bir doktor, her soruma cevap alabildim. Ben kendisinden memnunum.
Op. Dr. Sümeyra Vural
Bu ilk gebelik sürecinizde size eşlik edebilmek benim için çok kıymetliydi...
e....b
Farklı bir hastaneye gittim. Muayene sonrasında "Çocuğunuz Down sendromlu olabilir" sonucunu açıkladılar. Kuzenimin önerisiyle kendisine başvurdum. Muayene etti, tahlil sonuçlarını gösterdim. "Herhangi bir problem yok" dedi. Doğumu da kendisinde yaptım, şu an sağlıklı bir oğlum var. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Çok ilgili bir doktor, hasta takibini çok iyi yapıyor. Her türlü destekte bulundu, memnunum kendisinden.
Op. Dr. Sümeyra Vural
Bu özel süreci birlikte aşmış olmak benim için tarifsiz bir mutluluk. Endişe dolu bir başlangıcın, sağlıklı ve güzel bir doğumla son bulması... Tüm bu yolculukta bana güvendiğiniz için teşekkür ederim...
Sümeyra Vural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyra Vural, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Sümeyra Vural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çoğul Gebelik Takibi, Kadın Genital Kanser Taramaları, Düzensiz Adet Kanamaları, Anormal Kanamalar Tedavisi, Mesane Sarkması Tedavisi, Gebe Takibi, Gebelikte Genetik Tarama, Genital Estetik, Over Kistleri.
Sümeyra Vural adresi nerede?Sümeyra Vural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güllük mahallesi, Sağlık caddesi, Faika Mithat Sözer iş merkezi B blok İç Kapı 107 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyra Vural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sümeyra Vural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sümeyra Vural isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sümeyra Vural, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sümeyra Vural hangi dilleri konuşuyor?Sümeyra Vural ile Almanca, İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Sümeyra Vural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyra Vural tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sümeyra Vural hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Sümeyra Vural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Sakarya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Sakarya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Sakarya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Sakarya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları