İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü'nden kabul aldım. Çeşitli terapi ekollerindeki eğitimlerini tamamlayarak 2017 yılından itibaren Bursa'da yüz yüze ve online psikolojik danışmanlık hizmeti vermekteyim. Çocuk, ergen ve yetişkin terapi alanlarında çalışmaktayım. Ağırlıklı olarak çocuklarla oyun terapilerini, ergen ve yetişkinlerle bilişsel davranışçı terapi, hipnomeditatif yeniden işleme terapisi, duygu ve ilişki odaklı ekol ve teknikleri kullanmaktayım.
Danışmanlıklarımda bütüncül ve eklektik bir yaklaşımla çalışıyorum.

İlgi Alanları:
Ebeveyn Danışmanlığı,
Çocuklarda yeme, uyku, konuşma, sınır, okul, öfke, davranış sorunları, enürezis, enkoprezis, cinsellik sorunları, travma, ilişkisel sorunlar, dikkat ve odaklanma sorunları(Moxo testi),
Ergen Psikolojisi,
Yetişkinlerde travma ve travma kökenli bozukluklar, duygu durum bozuklukları (depresyon), kaygı bozuklukları (yaygın anksiyete, panik bozukluk, obsesif kompülsif bozukluk, fobiler, performans kaygısı), yeme bozuklukları, komplike yas, dikkat ve odaklanma sorunları, özgüven problemi, geleceğe yönelik olumsuz yaşam beklentisi

Mentevia Psikolojik Danışmanlık

Konak mahallesi barış 120 no:11 5.Kat iç kapı:31 Nilüfer Doruk Hastanesi Yanı Ceylan Diamond Office, Nilüfer 16170

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

Psikoloğumun güven veren yaklaşımı ve profesyonelliği seansa başlarken beni çok rahatlattı. Sakin ve yönlendirici tarzı, kendimi ifade etmemi kolaylaştırdı. Seans boyunca duygusal süreçlerimi ve ilişkilerde tekrarlayan örüntülerimi ele aldık. Uygulanan hipnoterapi çalışması hem bedenimde hem zihnimde belirgin bir gevşeme sağladı. Görüşmeden daha dengeli, hafiflemiş ve toparlanmış bir şekilde ayrıldım.

• Mentevia Psikolojik Danışmanlık Hipnoterapi  •

• B

Psikoloğumuzun güleryüzlü, samimi ve bizi sıcak bir şekilde karşılaması bizi memnun etti. Görüşmemiz esnasında kendimizi oldukça rahat hissettik. Bundan sonraki süreçte de çocuğumuzun bir oyun ablası gibi ailemizin bir parçası gibi uzun süreli olarak kendisiyle görüşmeye devam etmek niyetindeyiz.

• Mentevia Psikolojik Danışmanlık Aile Danışmanlığı  •

Kendisine kızımızın dikkat eksikliği için ön görüşme için gittik.Samimi ve içten bilgi verici konuşması bizi çok tatmin etti açıkçası tabi ki tedavi sürecindeki görüşmelerimizden sonra daha detaylı yorum yapıcağımızı düşünüyoruz.

• Mentevia Psikolojik Danışmanlık ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi  •

6 yaşındaki oğlum için tavsiye ile gittim daha yeni başladık ama ilk karşılama,iletişim bile çok güçlü seanslar devam ettikçe yine yazacağım

• Mentevia Psikolojik Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

• G

Sümeyye hanım işini hakkıyla yapan ve alanında çok başarılı bir psikolog. Kendisi çok samimi ve içten olduğu için yanında çok rahat ettim, bir çok konuda farklı bakış açısı ve bilinç kazandım.Uyguladığı terapi yöntemleri ile bir çok problemimden kurtuldum.Psikolog tavsiyesi isteyen herkese kesinlikle öneriyorum.

• Mentevia Psikolojik Danışmanlık Randevu  •

Arkadaş tavsiyesi ile ulaştım Sümeyye Hanıma. Çözemediğim psikolojik sorunlarım vardı. Bana çok yardımcı oldu. Kısa bir sürede kendimi toparladım. Tekrar bir sıkıntım olsa yine başvuracağım kişi Sümeyye Hanım'dır.

• Ş

Sümeyye Hanıma tanıdık aracılığıyla ulaştım. Duygu karmaşası yaşadığım için başvurdum. Bana çok iyi gelen bir süreçti. Çevreme tavsiye ederim.

•  •

Bir tanıdık aracılığıyla ulaştım. Dikkat problemi sorunumdan dolayı başvurdum. Kendisi çok ilgiliydi ve gayet başarılı bir terapi süreci geçirdim. Tavsiye ederim.