Diyetisyen daha fazla

Sakarya 1 adres

Merhaba! Ben Sümeyye YAZICI PİŞTOFOĞLU. Beslenme alanındaki yolculuğuma Artvin Çoruh Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde başladım. Yüksek lisansımı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Beslenme Bilimleri Ana Bilim Dalı’nda tamamladım. Akademik hayatım boyunca kendimi geliştirmek için birçok bilimsel kongre, konferans, seminer ve eğitime katıldım.

Kariyerime Sakarya’da sağlıklı yaşam ve beslenme konularında danışanlarıma yardımcı olarak devam ediyorum. Sakarya’daki danışanlarıma yüz yüze, Türkiye’nin dört bir yanındaki danışanlarıma ise online olarak hizmet veriyorum.

Beslenme ve sağlıklı yaşam konusunda insanlara yardımcı olmayı ve onların hayat kalitelerini artırmayı hedefliyorum. Her bireyin beslenme ihtiyaçlarının farklı olduğunu biliyor ve kişiye özel diyet programları hazırlayarak, sağlıklı ve sürdürülebilir bir yaşam tarzı benimsemelerini sağlıyorum. Güncel bilimsel veriler ve kişisel deneyimlerim ışığında, danışanlarıma en doğru ve etkili beslenme çözümlerini sunmayı amaçlıyorum.

Siz de sağlıklı bir yaşama adım atmak istiyorsanız, benimle iletişime geçebilir ve bu yolculukta birlikte ilerleyebiliriz.

• Sigortası olan hastalar

Tığcılar Mahallesi İpek Sokak No: 13/Ofis:16, Adapazarı, Sakarya

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Sümeyye Yazıcı Piştofoğlu Beslenme Danışmanlığı

Sümeyye hanım ile çalışmak çok zevkli, kişiye özel çözümleri harika, kişi odaklı çalışması çok güzel,klişe diyet listeleri yerine kişiye özel hazırladığı listelerle yola devam ediyor

Uzm. Dyt. Sümeyye Yazıcı Piştofoğlu

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizinle çalışmak çok keyifli.

Kilo verme sürecimde sümeyye hanım karşıma çıktı,iyiki de çıktı kendisiyle süper uyum yakaladık 10 kg verdim sürecim harika geçti hiç sıkılmadan devam ettim, güleryüzlü olması benim için çok önemliydi çok motive edici birisi.

Uzm. Dyt. Sümeyye Yazıcı Piştofoğlu

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• N

Sümeyye Hanım'ın
    İlgili, güler yüzlü ve motive edici bir yaklaşımı var. Düzenli takip ve yönlendirmelerle 4-5 ay gibi bir sürede 14 kilo verdim. Süreç boyunca hedefe odaklı ve sistemli bir ilerleyiş sağlandı

Uzm. Dyt. Sümeyye Yazıcı Piştofoğlu

Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Asıl başarı sizin azminiz ve disiplininizde. Ben sadece yol arkadaşlığı yaptım, birlikte çok güzel bir süreç geçirdik.

• T

Her anlamada mükemmel destekçi çok uzun süreler beraber çalıştık tamamen istediğim şekilde listelerle birlikte çok fazla kilolar verdik her kilo artışımda tek çıkar yolum motive kaynağım

Uzm. Dyt. Sümeyye Yazıcı Piştofoğlu

Bu güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim Siz sürece her zaman inandınız ve elinizden geleni yaptınız. Ben sadece yolunuza ışık tutmaya çalıştım. Her zaman yanınızda olmaktan mutluluk duyuyorum

İyi ki yolum Sümeyye hanım’la kesişmiş. Kilo verme sürecimde sağlıklı beslenme tüyoları, arkadaş canlısı ve güler yüzlü yaklaşımı sayesinde ve çok uzun zamandır görmediğim kiloma kavuştum. Kendisi sadece kilo vermemi sağlamadı bana aslında nasıl sağlıklı besleneceğimi öğretti.

• Sümeyye Yazıcı Piştofoğlu Beslenme Danışmanlığı Online Diyet  •

Uzm. Dyt. Sümeyye Yazıcı Piştofoğlu

Güzel sözleriniz beni çok mutlu etti İstediğiniz kiloya ulaşmanızda azminiz ve disiplini elden bırakmamanız çok etkili oldu. Ben de bu yolculukta size destek olabildiğim için çok mutluyum.

diyetisyenimle tanıştığımdan beri çok yol kat ettim. öncesinde gittiğim diyetisyenlerin aksine bana çok güzel alternatifler sundu kendisi, bu da beni motive etti çok da güzel sonuç aldım, tavsiye ediyorumm

Uzm. Dyt. Sümeyye Yazıcı Piştofoğlu

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Sizin kararlılığınız ve uyumunuz sayesinde bu süreci birlikte keyifle ilerlettik.

• H

Sümeyye hanımla çok güzel diyet süreci gecirdik.
    İlgisi alakası iletişimi taktikleri bilgisi tecrübesi ile her yönüyle memnun kaldım.zamaninda iletişim kurduk sorularıma heran cevap buldum.beni önemsediği için memnun kaldım.kisa zamanda istediğim kiloya ulaştım
    Süreci çok iyi yönetti.

Uzm. Dyt. Sümeyye Yazıcı Piştofoğlu

Siz her şeyi bu kadar düzenli uygulayınca süreci yönetmek bana kaldı Kısa sürede bu kadar güzel sonuç almak sizin azminizin en net göstergesi. Bundan sonrası da en az bu süreç kadar keyifli olacak.

• T

Sümeyye Hanımla yolumuz Sakarya'ya taşındığında kesişti. Annem için kendisiyle görüştük. Annem 55 yaşında ve yaklaşık 120 kiloydu. Yüksek tansiyon ve yeme bozukluğu sıkıntıları vardı. Sümeyye Hanım ilk tanıştığımız andan itibaren çok motive edici ve moral verecek şekilde konuştu. Yaklaşık 1 saat her şeyi detaylıca anlattı. Annem oldukça motive şekilde ilk randevudan ayrıldı. Annemin yediği her şeyin fotoğrafını yolladık. Tüm sorularımıza hızlıca dönüş yaptı. Diğer bir güzel yanı ise bizi her hafta kontrole çağırması oldu. Çoğu diyetisyenler 15 gün sonra randevuya çağırırken Sümeyye Hanım her hafta mutlaka kontrole çağırıyor. Annem diyetisyenini o kadar çok seviyor ki randevuya gidecek diye diyetine harfiyen uyuyor. Sümeyye Hanım ailemizin kızı gibi oldu. Sayesinde annem 15 kilo verdi ve sürecimiz devam ediyor.

• Sümeyye Yazıcı Piştofoğlu Beslenme Danışmanlığı Obezite  •

Uzm. Dyt. Sümeyye Yazıcı Piştofoğlu

Bu güzel ve detaylı yorumunuz beni çok mutlu etti Annenizin sürece olan uyumunu görmek, her adımda yanında olabilmek benim için de büyük bir mutluluk. Aileden biri gibi hissettirmeniz ayrıca çok kıymetli, iyi ki yollarımız kesişmiş. Sağlıkla ve keyifle yolumuza devam edeceğiz inşallah.

• H

Kilo verirken en zorlandığım anlarda bile ümidimi yitirmeden kilo kaybımı sağlamıştır. Mental olarak yoruldugum zamanlarda bile o kadar güzel müdahalelerde bulundu ki. Oldukça profesyonel ve hep güler yüzlüydü. Bence kendisi bu işin Vakko’ su.

Uzm. Dyt. Sümeyye Yazıcı Piştofoğlu

Değerli sözleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Siz kararlı oldukça ben de size en iyi şekilde destek olabilmek için buradayım. Başarı tamamen sizin emeğiniz sayesinde.

• G

Sümeyye hanım sadece bir diyetisyen değil aynı zamanda hayat koçu. İletişimi ve yönlendirmesi çok iyi. İstediğim kiloya gelmeme yardımcı olduğu için mutluyum. Her şeyi yiyerek zayıflamak istiyorsanız adres belli

Uzm. Dyt. Sümeyye Yazıcı Piştofoğlu

Yorumunuz için teşekkür ederim. Gerçekten de doğru plan ve motivasyonla her şeyi yiyerek kilo vermek mümkün. Sizin gibi kararlı bir danışanla çalışmak süreci çok daha eğlenceli ve keyifli hale getirdi.