Ody. Sümeyye Yılmaz, İstanbul'da hizmet vermektedir.
Sertifika ve Kurslar:
Resim Analizi Yorumlaması Uygulayıcısı
Türk İşaret Dili Sertifikası;
Kurum: MEB Ankara-Çankaya Halk Eğitim Merkezi
Denver Testi Uygulayıcı Sertifikası;
Kurum: Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneği
RI-SAT Resimli ipuçlu Sözcük Anlaşılabilirlik Testi, SCAN -3 Uygulaması ve Tanı, Özgün Anadolu Dil Testi Kursu (0-6 yaş), Fonemik Sentez Eğitimi, Çocuklarda Kompakt Diskle Konuşma Odyometrisi ve Çocuklarda
ROLL-OVER Testi Kurslarına Katılım Belgesi
Kurum: Biruni Üniversitesi (Çocuklarda Perifer ve Santral İşlemleme ve İşitsel Eğitim Kongresi)
İstanbul, Pendik 34890
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Ody. Sümeyye Yılmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sümeyye Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyye Yılmaz, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Sümeyye Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Odyoloji Randevusu, Konuşma Terapisi, Oyun Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Odiyometri-Odyometri, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi.
Sümeyye Yılmaz adresi nerede?Sümeyye Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyye Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sümeyye Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sümeyye Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sümeyye Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sümeyye Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyye Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Sümeyye Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Sümeyye Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.