Göz Hastalıkları Randevusu

Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı), Konya

• T

Oğlum miyop ve gözlük kullanıyor, gözlüğün numarası artmış ve bununla ilgili doktor bey biraz açıklama yaptı. Fakat tam soru soracakken diğer hasta içeri alındığı için soru soramadık.

• Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Tahir beye gözde alerji ve görme probleminden dolayı muayene olduk. Sorunumu dinlemedi soru sormama dahi izin vermedi ve çok kaba davrandı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• I

DR. TAHİR BEY, KONUSUNDA UZMAN, İŞİNİ SEVEN,TEŞHİSLERİNDE TUTARLI VE BEYFENDİ BİR HEKİM...GÖZ HASTALIĞI OLAN KİŞİLERE TAVSİYE EDEBİLİRİM...ÖZELLİKLE HASTALIK HAKKINDA ÇOK GÜZEL AÇIKLAMA YAPMAKDA , AYRINTILI BİLGİ VERMEKDEDİR. KENDİSİNE İLGİ VE ALAKADAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM..

•  •

Profili düzenle veya yönet