Üniversite eğitimimi 1974'te Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladıktan sonra Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Genel Cerrahi İhtisası'mı 1978'de bitirdim. 1982-1985 yılları arasında Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi'nde Gastroenteroloji Cerrahisi Üst İhtisası'mı yaptım. Halen Ankara Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapmaktayım.
Hakkımda
- Hemoroid
- Meme Kanseri
Ankara
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
bl...7
TEK KELİMEYLE SUPER Bİ DOKTOR ADAM GİBİ ADAM.ALLAH BOYLE İNSANLARI BASIMIZDAN EKSİK ETMESİN....
O
os...n
mükemmel bir cerrah eşimin safra kesesi ameliyatını başarı ile gerçekleştirdi he başarılı hem de şefkatli
Tahsin Bekir Küçükkayıkçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tahsin Bekir Küçükkayıkçı, Genel Cerrahi.
Tahsin Bekir Küçükkayıkçı adresi nerede?Tahsin Bekir Küçükkayıkçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tahsin Bekir Küçükkayıkçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tahsin Bekir Küçükkayıkçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tahsin Bekir Küçükkayıkçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tahsin Bekir Küçükkayıkçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tahsin Bekir Küçükkayıkçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tahsin Bekir Küçükkayıkçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tahsin Bekir Küçükkayıkçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Genel Cerrahlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar